Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aborcja to nie zbrodnia |
13 i 14 lat już skończyłem, a ile kosztuje wyrobienie na Zjeździe tej karty??? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aborcja to nie zbrodnia |
ja ostatnio miałam sytuację taką: koło nowej straży zleciał z wózka inwalidzkiego mężczyzna. Leżał na ulicy. Co prawda nie na środku, więc samochody mogły swobodnie przejeżdżać ( może dlatego żaden się nie zatrzymał?). Pomijając już fakt, że facet był zabalsamowany w czarnoziem, nikt, ale to nikt nie zatrzymał swego auta by mu pomóc wstać. Dopiero gdy zawróciliśmy na skrzyżowaniu by móc do człowieka podjechać i mąż próbował dźwignąć pijanego typa, jacyś przechodnie pomogli podnieść go i posadzić na wózek. To jest dopiero znieczulica.
|
|
Jean Michael Jarre ??. Wtedy bym poszedł....
|
|
peter: ja znam bardzo wielu kibicom Legii i mogę zapewnić, że niektórym z nich byś nawet w oczy nie spojrzał... co dopiero mówić o kradnięciu im flag :)
|
|
Do Choroszczy z takimi ludźmi! PRecz z pedalstwem!!! abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
Poza tym nie jestem żadną koleżanką Oliwi chodzę niekiedy do niej a niekiedy do Agaty z Trendy bo uważam że jedna jak druga rzetelnie wykonują Swoją Pracę i jeszcze jedna rzecz która u obu Pań mi się podoba to to że można się z nimi umówić na późniejszą godzinę
|
|
SKANDAL I HAŃBA!!! GDZIE BYŁY POLICJA I SŁUŻBY MIEJSKIE?! CZEMU NIE MÓWIĄ O TYM MEDIA?! PEDAŁY I LESBY WON Z POLSKI!!! Zbych
|
|
I jeszcze jedno, te ich zachowanie w Krakowie oraz planowana parada w Warszawie to dla mnie zamach na Polskę! Jestem przeciwny aż takiej tolerancji! Zbych
|
|
meloman - łomżaa mówił o przegranej ogólnego mistrzostwa polski z legią. te 3:1 mają anulować i będzie walkower dla arki + kary dla wisły... Zbych
|
|
TĘPIĆ GEJI I LESBIJKI!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
W Renault u Zawadzkiego i Ustaszewski w Piątnicy.
|
|
Nic w tym dziwnego. Domena lomza.pl jest domeną regionalną, więc każdy może zarejestrować sobie domenę jakas_nazwa.lomza.pl
|
|
nourauto przy auchan w białym. PROMOCJA PRZEGLĄD Z NABICIEM 159ZŁ REWELACJA BEZ KOLEJKI. PROFESJONALNIE.
|
|
Dokladnie to chcialem napisac ;) Zbych
|
|
ABORCJA TO ZBRODNIA WOŁAJĄCA O POMSTĘ... |
To ja już wiem skąd im przyszła taka chęć do wlepiania mi mandatów. Co spotkanie to mandacik. Najłatwiej wlepić za damski c**j. Może szanowni panowie policjanci wzieliby się za ściganie przestępców a nie za karanie normalnych obywateli :/
|
|
ale pomruk z układu wydechowego pozostaje ten sam. waldek 27 - Nie placz kiedy odjade - tramwaj.
|
|
ŁKS Łomża - Dolcan Ząbki, jutro o godz. 17.00 na stadionie miejskim w Łomży kolejny niezwykle ważny mecz Łomżyńskiego Klubu Sportowego. Przy sprzyjającym układzie okoliczności awans do II ligi możemy sobie zapewnić już w tą sobotę. Wynik z Mławy (MKS - Pelikan) będzie podawany na żywo na stadionie. Jeżeli chodzi o sam mecz to na pewno będzie ciekawie i na boisku i na trybunach. Tak więc zabierać biało-czerwony szal i... WSZYSCY NA MECZ !!!
|
|
będzie awans na bank.
|
|
Spróbuj 218 19 83 ul, Moniuszki 10 tylko nie wiem czy ten numer aktualny bo to z przed kilku lat. ale namiary masz to znajdziesz.
|
|
6. jadę do stolicy, w Wyszkowie zwalniam, jadę przepisowo bo boję się wpaść na panów policjantów z szuszarką, za mną tworzy się sznur samochodów ale wszyscy jadą rządkiem nikt się nie wychyla, w pewnym momecie widzę wyskakujące nowe renault megane błyskające światłami, kiedy mnie wymija, oczywiscie na podwójnej ciągłej spychając nadjeżdzających z naprzeciwka na pobocze, trąbi i pokazuje mi środkowy palec i pędzi przed siebie, auto ma numer BI zatem jakiś śledź, przed mostem w Wyszkowie koreczek, gościu z megane stoi, w zasadzie powinienem wysiąść i zapytać się o co chodziło z tym palcem
|
|
8. przed sklepem Alkohole świata, Vw golf najeżdza na rowerzystę, gość wyskakuje ze środka czy nic się nie stało rowerzyście który leży na ziemi, martwi się dopóki wzrok jego nie spoczywa na wgłebieniu w masce które zaorał rowerzysta , zmienia diametralnie swoją postawę i wydziera się na gościa, odwraca kota ogonem, zaczyna wmawiać świadkom, że to rowerzysta przejechał jego [smiech] na drugi dzień dowiaduję się, że rowerzysta ma nogę w gipsie i paraduje w nim chyba z miesiąc
|
|
a wieta ze w dolcanie wszyscy pilkarze maja po min. 32 lata ;-]
|
|
To forum zdecydowanie pokazuje, że masz ich faktycznie bardzo dużo aż dziw, że wszystkich zdołasz obskoczyc. Uważaj bo zainteresuje się tobą Urząd Antymonopolowy. Jeżeli chodzi o ten smrodek to może szambo ci wybija. Wezwij hydraulika niech przeczyści ci wszystkie rury. Skończ ten temat wstydu oszczędź.
|
|
OLIVIA ---> JA MYŚLĘ ŻE JUŻ MOGŁA BYŚ ZAKOŃCZYĆ TEN SWÓJ PRZYKRY SPEKTAKL. JESTES CZERSTWA . I PROSZĘ CIĘ NIE PISZ JUŻ WIĘCEJ BO PŁAKAC MI SIĘ ZE ŚMIECHU CHCE. JAKA TY JESTEŚ "MONOPOLISTKA" ALE W JAKIEJ DZIEDZINIE?? CHYBA W BŁĘDACH ORT. I W SWOJEJ GŁUPOCIE. WYSTARCZY ZERKNĄĆ NA TWOJĄ STRONĘ ZWŁASZCZA FOTO Z KUKŁĄ BUHEHEHEHEH. MOJA MAMA JEST DENTYSTKĄ BUHEHEHEHE. A MOI STARZY ASTRONAŁTAMI.
|
|
JA TEŻ GO ZNAM TO PTYSIU BUHEHEHEHEHEHHE
|
|
Nie tylko na przejściach są takie sytuacje....niestety ....jade sobie w stronę Wizny... a do włączeniado ruchu przygotowuje sie GOLF wiec ja zwalniam bo wiem że mi wyjedzie ale jak to po trasie troszke się leci...gość wyjeżdza ..wiec ja widząc że z drugiej strony nic nie leci..kierunek i zaczynam wyprzedzac...w Golfie 4 mlodych chłopaczkow...w gaz i sie ze mna chca scigac a mi z naprzeciwka tir...a za golfem jakis Man i jak sie schować i jak ich wypzedzic? ale Pan z Mana widzial co się dzije wiec przychamowal i w ostatnim momencie sie schowalam słysząc wyjące hamulce:( I w taki sposob gina ludzie przez czyjas bezmyslnosc nie dosc ze zrobili by krzywde osobie ktora wcale nie chciala sie z nimi w taki sposob bawic to i sobie.....Na drodze trzeba mieć wyobraźnie ale bezpieczną wyobraźnie... Ma zowsze Łomża
|
|
Witam wszystkich!!!Niestety 13 maja nie mogę pojechać na zlot ogórem!! Mam VW Transportera T2 i jestem bardzo zagrzany aby zobaczyć nowe pomysły na ulepszenie go!!!Mam pytanko kiedy następny zlot i gdzie??Napewno przyprowadze z soba pare innych VW od siebie z Wyszkowa!!PZDR Ma zowsze Łomża
|
|
urzad skarbowy: boicie sie kibiców z ząbek? Ale masz te pytania, pozatym Ząbki pisze sie z dużej proponuje pouczyc sie przed napisaniem kolejnego postu
|
|
no najlepiej z grubej rury zapiepszyć co nie , a co tam nauczka da tępić frajerstwo HWDP Jurand
|
|
Armand Van Helden, Benny Benassi Jurand
|
|
|
jesli wam przeszladza te malowanie pasuw to przejdziec sie z buda a nie samochcodami powietrze zanieczyszczacie, czasem tzreba se zrobic spacerek Jurand
|
|
|
He he, rozbawil mnie mieczkos - mogli dac wiecej... Przypomnial mi sie kawal o dobroci stalina: kamera filmuje dziecko, ktore podeszlo do Jozka:´´ wujku, daj cukierka´´. Spier...-ryknal stalin, kamera momentalnie przenosi sie na plansze z napisem ´´ A mogl zabic´´
|
|
Pytam bo jestem zdziebko daleko - z góry dzięki
|
|
3:1 Zbych
|
|
hehe :) Najlepszy mecz jaki oglądałem w zyciu! 0:1 do przerwy :P
|
|
lks powinien jutro zorganizowac jakis festyn na czesc awansu do II ligi. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
II LIGA II LIGA ŁKS "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ostatnio (szczegolnie wieczorami)pary dziewczyn ktore ubrane zapewne w najlepsze ubrania kraza Lomzynskimi chodnikami.CZasem zatrzymaja sie przy mcdonaldzie by odpoczac i znowu.Powiedzcie mi czy one naprawde nie maja nic lepszego do roboty czy chca wyrwac jakiś kolesi z samochodem i jechac z nimi do lasu?DZiewczyny zastanowcie sie nad soba A wy co sadzicie o dreptaczach?? Zbych
|
|
przed Szkołą Muzyczną przy Al. Legionów
|
|
mi tez mógłby ktos podeslac filmik, mój email: domino1292@wp.pl Zbych
|
|
ulus: również pozdrawiam - w nadziei na możliwość ponownej "wymiany zdań" przy dobrym piwku. Agent22: moja agresja jest reakcją na kompletne kretyństwo Twoje i Twojego brata bliźniaka cycka.
|
|
Ja tam nie mam nic przeciwko nim :) O ile są ładne :) Zbych
|
|
ciekawe na jak długo ta II liga? jeden sezon?
|
|
MrS, żebyś czytał wcześniejsze posty Czesława, wiedziałbyś o osiągnięciach łomżyńskich wioślarzy, a było tam sporo napisane. Pozdrowienia. Zbych
|
|
Ja byłem kiedyś na kilku czatach. Ale potem strasznie nogi bolą. ;)
|
|
|
chłopaki słabo się zabezpieczyli:) jest wiele programów które ukrywa ip:)
|
|
Nie jest to aż taki wielki problem jak Cię tak drażni to kup sobie różowe okulary i problem masz z bani. waldek 27 analfabeci muszą umrzec???
|
|
U mnie były problemy... rozłączało mnie z IRCem, i TSem. Ale już wszystko ok. Co do obniżek to szczerze wątpie. Gdy byłem zapytać czy przekierują mi port dowiedziałem się, że każdy ma mieć stałe zewnętrzne IP, ale moim zdaniem to jest minus :)
|
|
Nie tylko normalnej młodziezy spokoj sie nalezy ale równiez wszystkim ludziom!! :) Pzdr Zbych
|
|
sam mieszkałem na Odkrytej :))) 508, 509, 510 rulez :)))
|
|
witam jestem architektem i projektuje kuchnie dla wielu stolarzy
|
|
meloman6: coś z uszami czy oczami nie tak??!! A jakie to losowanie się odbyło ??
|
|
Tych prawie 250 osób nie można nazwać hools-ami, a tym bardziej kibicami. To banda idiotów i debili, którzy dla swojej zabawy niszczyli misto i wlaczyli z policją. Swoim działaniem zepsuli świętowanie mistrzostwa prawdziwym kibicom. Prawdziwi Hooligans walczą między sobą, z takimi samymi jak oni i starają się to robić tak, by nikt postronny nie ucierpiał. Ci co robili demolke na na warszawskiej Starówce i pod stadionem to nic innego jak pijane wyrostki, ćpuny i przygłupy, zwykłe szczurki. Może nie dożywocie jak pisze mieczkoś997, może nie 10 lat, ale na pewno z 4 lata i to nie odsiadki, ale ciężkich robót. Niestety, głupich nie trzeba siać, sami się rodzą...
|
|
policja w takich wypadkach powinna mieć prawo urzywania ostrej amunicji wtedy nikomu by nie przyszło juz cos takiego do głowy :D i co z tego ze za napaść grozi im max po 10 lat he powinni ustalić lepiej że minimalnie grozi za to 10 lat bo tak i tak skarzą ich na 5 miesiecy wiezienia w zawieszeniu.... rudy błazen z druhem
|
|
mhm Zbych
|
|
gardos, z 6mb/s to przegiela :D ale rzeczywiscie czasem sa b. wysokie. w ist ip zew kosztuje 50zl/rok. oferuja na szczescie duzo wiecej poza szybkimdostepem do internetu ;) Malachit, internet jest jeden, ale isp jest wielu. mowiac internet w ist mialem na mysli jakosc dostepu do internetu u providera jakim jest ist... jak nie zrozumiales to wybacz, nastepnym razem bede dla Ciebie pisal bardziej zrozumialem jezykiem ;-) Jurand
|
|
moim zdaniem w nocy nie zdazyli by sie wyrobic z tym malowaniem a tego jest troche. waldek 27 nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
Ja sadze, ze jak na granie w kosza po 22 to te mandaty byly duzo za duze po 250lz. to przesada w takim wypadku tu nie ma zadnego zgrozenia osob trzecich,ze jest to wykroczenie to jest sprawa oczywista ale nie do przesady,policjanci opamietajcie sie nie mozna ocenic takich wykroczen tak surowo. waldek 27 nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
Dziwne, że w innych miastach zdażąją a u nas nie. Pamiętam jak malowali pasy przy skrzyżowaniu przy dworcu pks, malowali w NOCY i jakoś im niskie temperatury i inne rzeczy nie przeszkadzały. Czyli jak się chcę to można.
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=51725&t=51242#reply_51725
|
|
Dlaczego jest tak malo fotek z tej imprezy????A moze macie jaka$ strone internetowa,to podajcie adres.Pozdrawiam wszystkich motocyklistow i robcie czesciej takie zloty!
|
|
majster wcinasz się jak majtki w krok: waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
ADALL:to nie obserwuj,ot co bo winasz się jak majtki w krok? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
mieczkos997 nienawidze tych frajeruw nie dlatego ze mnie kilka razy spisali tylko za to ze mnie spisali za nic np. ide se kiedys do sklepu na zakupy i mnie za to spisali jak mi to wytlumaczysz? a kiedys za glupiego szluga chcei mnie na chate zawozic. co oni8 majo wogule do mojego palniea to chyba moja sprawa czy pale i to ja sie chyba truje a nie oni wiec sie niech niewpier dalajo w moje zycie h uje jeba ne abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
jesli ktoś uważa, że ilość możliwych odpowiedzi jest zbyt mała, proszę dokładać własne. Przy okazji postawię dodatkowe pytanie: Jaki w dzisiejszym świecie jest sens rodziny, gdy wokoło dominuje indywidualizm, egoizm, hedonizm, chciwość. Czy rodzina i wartości jakie się z nią wiążą, jeszcze wogóle jest potrzebna? pozdrawiam
|
|
|
szkoda ze ludzie w lomzy sie tym nie interesują. sa tacy nieliczni ale malo. no coz szkoda... wielu ludzi to brzydzi... ale to naprawde moze czegos nauczyc i zaciekawic
|
|
Ciekawy jestem jak dłogo naszym klubem nacieszy sie obecny prezes J.K moge sie zalozyc ze teraz zostawi ŁKS i będzie sie tłumaczyl ze miasto szmalu nie daje albo ze ma juz dosc tej poloityki ratusza We wspolczesnej srocznski napisal ze miasto daje kase na zus to skond sie wzielo zadluzenie wobec zus . Mi sie wydaje ze sam zarzod juz wie ze J.K nie dawal na ŁKS tylko pozyczal i teraz troszke chcial odzyskac te milioniczki tak na marginesie w naszym klubie niema ludzi ktorzy by mogli dogadac sie z kimkolwiek nawet ze sponsorami jedyny Lendzioszek moze to zrobic ale poco przeciez prezes jest od tego ale J.K jest za duzym i jak taka szyszka moze porozmawiac z kims kto ma mniej od niego cdn.
|
|
jakie są ceny internetu w Vectrze: waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
Jeszcze raz chciałem podkreślić że te mandaty były za bardzo surowo oceniane. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Ptysiu to wyrób!! :) Najwyższa pora... Poprostu trzeba traktowac tych ludzi tak samo jakbyś rozmawiał ze sprzedawcą w sklepie albo mechanikiem!! Normalni ludzie jak każdy inny (tylko praca ciężka)... Pzdr
|
|
Podajcie mi namiary gdzie dokładnie mam wpisać kod i hasło cało strona gdzie odrazu pisze dane.
|
|
|
Juz raz byly organizowane Juwenalia w Łomży. Był spływ kajakowy, zjazdy na linie, kielbaski, przemarsz przez miasto, odbieranie kluczy. Organizowane były przez studentów Janskiego i Agrobiznesu. Bylo to 6 lat temu. Pozniej juz mlodzi nie mogli sie zorganizowac. Mysle ze porozumienie rektorow ma tutaj małe znaczeni, wieksze ma integracja srodowiska studenckiego, ludzi ktorym sie chce.... nie narzekac tylko dziaac. Samorzady Szkol Wyzszych juz dawno powinny same nawiazac wspolprace i dzialac, a nie czekac na umowy swoich rektorow. Zbych
|
|
kakuliniec, co ty opowiadasz... w Wawie Juwenalia trwaja 11-21 maja 2006. www.juwenalia.waw.pl
|
|
I jeszcze jedno czy syn będzie chciał z nim oglądać mecze w internecie ? Zbych
|
|
Tak na poważnie to, że nie powołał Frankowskiego (gość zapewnił nam te Mistrzostwa) to świństwo !!!
|
|
Szukam jak w temacie ( ale nie piszcie o ul. Poznańskiej ) tam wiem że jest, szukam innego Brakuje mi w klimie "Sprzegła kompresora do klimy" i nigdzie nie mogę tego znaleźć do kupienia dla Opel Astra (podobno sprzęgło to pasuje od innych opli ), szukam warsztatu który coś poradzi wyjmie sprężarkę obejży itp
|
|
Czy ktoś w okolicy Łomży organizuje strzelanie z broni czarnoprochowej?
|
|
Halina kłamiesz... zwracaj uwagę gdzie piszesz... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=62441&t=62441
|
|
haha sam admin tu napisal...no fakt ten post nadal jest...moze nie zauwazylas? zreszta co mnie to::) rudy błazen z druhem
|
|
Modlitewne zaklęcia przeciw macierzyństwu |
nie klamalam! jak teraz pod oczy postawiles zobaczylam-przeczytalam inny wpis na temat Vektry i stad wzial sie moj wpis do moderatora.Zwracam honor i przepraszam. rudy błazen z druhem
|
|
Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić. waldek 27
|
|
konej: nie czytaj tego weż się za odrabianie lekcji bo koniec roku się zbliża. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
lepiej na południu!!!!
|
|
Na autobusy do Warszawy zniżka dla uczniów jest tylko w tych z PKS Giżycko (czy Mrągowo). Są 2 takie autobusy dziennie, zawsze zapchane. Łomżyński PKS ma w głębokim poważaniu wszystkich jeżdżących. Często jest tak, że nie mają zniżek nawet dla studentów. Ten do Gdańska na pewno ma zniżkę studencką.
|
|
|
Peperka... W autobusach Łomża-Warszawa w KAŻDYM masz zniżkę studencką. W autobusach Warszawa-Łomża też ale jak kupujesz bilet u kierowcy. (zniżka w kasie jest tylko na bilety pks warszawa i pks suwałki....) A co do zniżki dla uczniów to nie wiem...
|
|
Ty cycq jakiś wypaczony jesteś, zero szacunku do matki i co najgorsze do siebie!!! mam nadzieję że Cię nigdy nie spotkam!!!
|
|
Gdyby płacono za błędy w pisowni, to tym sposobem sam byś wyprowadził go z deficytu.
|
|
wiem,że na poznańskiej46 jest serwie klimatyzacji nic poza tym. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Aby zamknąć usta niektórym osobom, dobrym obyczajem byłoby publikowanie na oficjalnej stronie klubu rozliczeń finansowych. Powiedzmy w cyklu półrocznym czy rocznym. Przejrzystość jest najlepszym sposobem na uniknięcie/odparcie zarzutów (nieważne słusznych czy nie), pomaga oczyścić atmosferę i zwiększa poziom zaufania. Zarządowi ŁKS pod rozwagę.
|
|
Moim skromnym zdaniem Zarząd ŁKS się spisał - to historyczny moment, ŁKS w II lidze, bardzo dobry trener, ruch społeczny wokół ŁKS itp. Na piłce się za dobrze nie znam, ale klubowi życzę aby było jak najlepiej i Panu, Maćku Zajkowski, też. To, że coś się udało w Łomży musiało koniecznie ściągnąc krytykę takich frustratów jak SiaRa. Wiele osób w Łomży bardzo nie lubi jak się sąsiadowi coś udaje, zwłaszcza, jak później jest z tego powodu lubiany i popularny. Cóż, ale niektórzy nie zostali wybrani gdzieś tam i gdzieś muszą odreagować - daruj Pan SiaRze. Można robić coś fajnego w sporcie a można też budować rondka i pozować na speca od gospodarki i leczyć kompleksy szczując człowieka na człowieka. Zbych
|
|
loko sam sie pierdolnij, albo jak chcesz to ja ci zajebie. a na leczeniu to ty sie chyba najklepiej znasz
|
|
Ups. Przepraszam, że nie zamieściłem mniejszego zdjęcia. Te jest nieco za duże. Zbych
|
|
Łomża- dziura w ulicy =P cdn...
|
|
Straż Miejska w Kutnie zatrzymała mężczyznę, który zrobił sobie przejażdżkę na koniu i w dodatku w stanie wskazującym. Grozi mu za to do roku pozbawienia wolności. A, co z dokumentami uprawniającymi na kierowanie koniem? http://fakty.interia.pl/kraj/droga/news?inf=753381 Pozdrowienia.
|
|
w nowym szpitalu jest! Ptysiu a może zorganizujemy? dla starszych szkołę rodzenia , prywatną a dla młodszych szkołę robienia dzieci! Zbych
|
|
no, w TV to wiadomo ze bedzie, ale to nie to samo co byc tam, czuc ta atmosfere
|
|
Do SKF... Czy chcesz powiedzieć że nasze miasto wydaje na tą imprezę kasę , a my w ŁKS-ie zadłużamy się / w tym momencie / w ten weekend o kolejne prawie 2000 zł żeby drużyny młodziezowe mogły odbyc wyjazdową kolejkę ligową ... To chyba nie jest prawda , osobiscie jutro zapytam Urząd Miasta ... Ja uważam że jednym z najwiekszych wydarzeń w historii tego miasta jest środowa uroczyśtość związana z awansem do II Ligi ... ale może w tym tygodniu są wazniejsze imprezy ... dla kogo ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |