Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do władz Łomży róbcie coś bo...! |
co powstalo? bractwo kurkowe ? a co do do hu... jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do władz Łomży róbcie coś bo...! |
Chcesz poznać prawdziwych złodziei? Wpisz w www.google.pl złodzieje a dowiesz się kto jest na pierwszym miejscu :) Tak, pozycjonowanie stron to fajna zabawa :)
|
|
Platforma Obywatelska HAHA A wpisz słowo KRETYN i zobacz drugą pozycje :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Jasna cholera szlak czlowieka trafia jak patrzy na zdjecia w internecie czy oglada "Wiadomości"!!!!! Poprostu banda idiotów i nic wiecej!! Coś trzeba zrobić z tym bo to juz przegięcie!! 10 lat ?? Hahaha DOŻYWOCIE!! I to nie wylegiwanie w pierdlu tylko cięzka praca do konca życia!! Odechciałoby się urządzac z miasta wysypiska śmieci!! Pzdr
|
|
czy jest ktos w lomzy kto posiada jakies pająki. (chodzi mi o ptaszniki a nie kątniki zza szafy :P) moze chce cos sprzedac? lub sie przynajmniej pochwalic jezeli ma :D piszcie
|
|
Łomżaaaa: czy możliwym jest mieć zgodę ze wszystkimi kibicami w Polsce? Odpowiesz zapewne: nie. I wiem dlaczego. Wtedy tzw. prawdziwi kibice nie mieliby racji bytu. Życie byłoby bez sensu. Nie trzeba byłoby bronić barw bo nikt nie chciałby na nie polować. Faktycznie ---> gorzka i smutna rzeczywistość.
|
|
Popieram wypowiedź pan i władca. A odnośnie Dudka?? No cóż ... ktoś już wcześniej zauważył. Nie grał cały sezon. Jako pierwszy bramkarz Liverpoolu też różnie mu się wiodło. Bywały tragiczne w skutkach interwencje. Na ostatnich M.Ś. także nie obyło się bez błędów. W meczu z Koreą 0 refleksu. Czas na młodszych --- taka już to kariera piłkarska.
|
|
Jest temat : BYKOM STOP. stasieq chyba nie czytał :) Ma zowsze Łomża
|
|
Buahahaha ok słuchaj to ja sie spoźnie jutro na autobus do szkoły i rozpier.... se Urząd Miasta albo Halę Targową,co ty na to?? I może każdy tak bedzie robił kto sie spoźni na pociąg..... Tweety
|
|
To te szczyle uciekały pewnie z lekcji religii bo inaczej tego by nigdy nie zrobli! Skaranie boskie z tą polską młodzieżą katolicką.... Robotnica
|
|
Niedługo nasza "władzunia" napieprzać się będzie w prawie całym narodem, bo większość Polaków jej zawsze w czymś nie pasuje... bo nieposłuszne i krnąbrne się robią i nie dają się uszczęśliwić... Robotnica
|
|
a ja sram na te wasze byki, bende pisal tak jak mi wygodnie Zbych
|
|
jak dla mnie to za mały wachlarz odpowiedzi
|
|
a myślisz, że ja rozumiem????? mówię tylko to co widziałem... niektórzy ludzie nie uciekali, bo myśleli, że skoro nic nie zrobili to nic im psy nie zrobią... okazało się, że jednak było inaczej... nie wspomnę nawet o tym, że policja strasznie prowokowała krzycząc obraźliwe teksty na Legię i kibiców... Robotnica
|
|
Bezdyskusyjnie Pan Doktor Bogdan Dmochowski. Przyjmuje na ul. Dwornej (w kamienicy nad Biedronką). Ma ogromną wiedzę w każdej z dziedzin stomatologii. Zajmuje się także implantami i porcelaną. Ma również rentgen na miejscu, więc nie trzeba nigdzie chodzić. Przyjmuje wyłącznie prywatnie. Można się umówić pod nr tel. 2163583. Cała moja rodzina chodzi tam od lat. Wszyscy znajomi, którym poleciłem Pana Dmochowskiego są również bardzo zadowoleni. Rzeczą niespotykaną wśród łomżyńskich dentystów jest też fakt, iż Pan Dmochowski udziela dożywotniej gwarancji na wykonywane przez siebie prace. Polecam. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |