Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak PO zaprzepaszcza szanse rozojowe - na przykładzie Polski zachodniej |
KiLeR raczej nie... Jestem moderatorem na pewnym dośc dużym forum, i musze być w kontakcie z adminami itp., a lepiej mówić niż pisać :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak PO zaprzepaszcza szanse rozojowe - na przykładzie Polski zachodniej |
SaneOne napisał: >pięknie się dzisiaj działo na Starówce... Pięknie, bardzo pięknie ! Piękniej niż w 2002 roku. http://www.admarmeble.pl/starowka.jpg bagrmosen
|
|
a jeżeli można wiedzieć to na jakim forum ;-) ? pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Pakero: masz net z Vectry?
|
|
|
|
Carmello napisał(a): > szkoda gadac plotki pff plotki 0 wiedzy a sie odzywacie ;c > Ogladajcie czasem telewizje lokalna sie znaczy tv lomza lub tv > ze studio skorpion. Bractwo jzu ponad pol roku ma. > I co trafili kogoś???
|
|
SN4P wie o czym mówi . . . najlepsze juwenalia sa w Olsztynie. Tej atmosfery zabawy i jedności miedzy wydziałowej i uniwersyteckiej nie ma nigdzie . Świetnym pomysłem kortowiady sa koszulki:) no i te koncerty na górce :D:D:D!! och szkoda juz w tym roku kortowiada minęła ... Problem sprzedaży piwa?:| Każdy jak chce tak sie bawi ;] czy zakaz sprzedaży cos da ?? ps. tylko szkoda ze w Łomży niektórzy za bardzo dosłownie pojmują zdanie "Każdy jak chce tak sie bawi" Ale warto spróbować... moze wrescie cos zacznie sie dziac.
|
|
Panowie, Panowie! Wymieńcie sie Mailami i obrzucajcie gdzie indziej, to co robicie , to nie w tym miejscu
|
|
Michał chciał pokazać, że znowu zapylił. Dzieciorób nienasycony. Sposób na Eurowizję jest prosty. Każdy dawno to dostrzegł, tylko nie my. Bierze się piosnkę (bo nie o utwór muzyczny tu chodzi) typu "Wolność" od czereśniaków marki Boys. Tłumaczy się to na angielski i wysyła z tym DODĘ ELEKTRODĘ. I pierwsze miejsce zapewnione. Czy zauważyliście, że 90% utworów w półfinale euro to wykonawcy z "dużymi cyckami i długimi, gołymi nogami (lub balet z tymi atrybutami w tle). A Michał jak to Michał. Zielony i tyle!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |