poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
odpowiedz dla posła Kołakowskiego

Tiger . odp na twe pytanie : jezeli dzis jej nie bylo to znaczy ze zdechła a ty spij sopkojnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: odpowiedz dla posła Kołakowskiego

Toyo, Yokohama i inne japończyki są oponkami o świetnej przyczepności na suchej nawierzchni. Na mokrym jest niestety sieczka :/

Jak frekwencja? Ja dzisiaj nie moglem... Ale jak beda nastepne wycieczki to na pewno sie pojawie...

Co za debile znowu zabieraja glos... Qrwa "WOLNOSC LUDZIOM I ZŁODZIEJOM"
1) Masz racje rozdzielajac "ludziom i zlodziejom" -zledzieje to nie ludzie, tylko takie smiecie do zajebania.
2) Przyjdz mi cos ukrasc to skonczysz w kostnicy pedale. Takich jak ty policja ratuje przed takimi jak ja zamykajac was w pierdlu.
3) Ciekawe, do kogo polazlbys z placzem jakby ci corke ruska mafia sprzedala do burdelu?

Ja ci dam wolnosc zlodziejom cwelu zlamany!

ps. "http://kozak8989.fotka.pl/" <-- to ty? ale masz ryj zjebany, widocznie z resztek mozgu "inteligencja" przeswituje przez czaszke :>

Co za debile znowu zabieraja glos... Qrwa "WOLNOSC LUDZIOM I ZŁODZIEJOM"
1) Masz racje rozdzielajac "ludziom i zlodziejom" -zledzieje to nie ludzie, tylko takie smiecie do zajebania.
2) Przyjdz mi cos ukrasc to skonczysz w kostnicy pedale. Takich jak ty policja ratuje przed takimi jak ja zamykajac was w pierdlu.
3) Ciekawe, do kogo polazlbys z placzem jakby ci corke ruska mafia sprzedala do burdelu?

Ja ci dam wolnosc zlodziejom cwelu zlamany!

ps. "http://kozak8989.fotka.pl/" <-- to ty? ale masz ryj zjebany, widocznie z resztek mozgu "inteligencja" przeswituje przez czaszke :>

pewnie kamil woli chlopcow... :P

Błędów niestety jest dużo ale co się dziwić jak zamiast książek młodzi czytają streszczenia a i to nie zawsze,a zamiast nauczyć się dobrze pisać to najpierw nauczą sie dobrze klikać na czacie:P hehe a tak wracając do używania polskich znaków to w Twoim poście też ich nie ma.pozdrowionka

bigi2004 - widać, że Ty też czytasz tylko streszczenia, bo Larex napisał dlaczego nie użył polskich znaków…

Jak dobrze, że błędów ortograficznych nie słychać podczas mowy, bo chyba bym wybuchnął śmiechem w twarz komuś, kto powiedziałby "nasunoł mi się pomysł". :)

Uważajmy, na to, co piszemy na forach, w szczególności, gdy kogoś obrzucamy wyzwiskami, przy okazji podając jego dane, a co gorsze, jeżeli jeszcze straszymy, że pozbawimy go życia. Policja w kujwasko - pomorskim namierzyła kilku internautów którzy zastraszali nauszyciela.

Internauci są często przekonani, że w sieci bezkarnie mogą obrzucać innych wyzwiskami i oszczerstwami. Nic bardziej mylnego. Internet wcale nie jest tak anonimowy, jak to się niektórym wydaje.
Więcej:

http://fakty.interia.pl/kraj/news?inf=747683

oltoglafli stanowco muwimy NIE :)

Ma zowsze Łomża

Witam
Maciek czytałem twoje wypowiedzi na forum dotyczace histori łomzy.
Prosze Cie o kontakt: filip_z_konopi@op.pl

Filip

W kolejnych opisach będzie o sukcesach wioślarzy po 1945 r.

Dj. Razor Butcher-rezydent Clubu NEVADA. Kto był to wie... Potrafi nieźle rozkręcać imprezę 8)

Za i przeciw...

Witam nic tu nowego nie wymysliłeś intrnauci nie są i nie będą bezkarni, każdy za swoje grzechy musi odpowiadać.

waldek 27

nie płacz - kiedy odjade tramwaj???

no niestety , ale są programy które ukrywaja IP

Dwa lata temu kupiłem mieszkanie. Znaleźliśmy z żoną w jakiejś gazetce meble kuchenne które bardzo nam się spodobały. Praktycznie żadne inne nie wchodziły już grę ;) Trzeba było znależć tylko wykonawcę. Byliśmy chyba u wszystkich stolarzy w Łomży. Sumy były kosmiczne ;) Kolega polecił mi pewnego stolarza. Pojechałem i miłe zaskoczenie cena tak 2/3 tego co proponowali inni,zero jakiegoś kręcenia motania co do wyceny. Meble zrobił i jestem do tej pory z nich bardzo zadowolony. Teraz jak ktoś pyta o stolarza zawsze go polecam (kilku znajomych też u niego robiło i z tego co wiem są zadowoleni). Przedwczoraj zrobił mi szafę przesówną i te meble które mam jeszcze w planach napewno jemu zlecę :) Nazywa się Cekała zakład ma na Nowogrodzkiej chyba 127 (przy skrzyżowaniu z Sikorskiego). tel:504107904 POLECAM

Wątpię żeby istniały programy dostępne zwyklym uzytkownikom które "pokonałyby" policyjne systemy informatyczne.
A z drugiej strony bardzo dobrze!!Trzeba myślec co sie pisze,a jak ktoś jeszcze zastrasza nauczyciela to jak najbardziej brawa dla kujawsko-pomorskiej Policji!! :):)
Pzdr

hbhlok

ta słowa "wolność ludziom i złodziejom" to cytat, ale wyjątkowo głupi cytat...

złodzieje do puszki, mordercy na odstrzał ALE normalnej młodzieży dajcie k.... spokój...

hbhlok

A mieszkajatam ludzie z Łomzy mieszkaja...

nowanna

mieczkoś997: oczywiście, że każdy, kto ma trochę oleju w głowie może złamać policyjne systemy... wystarczy łączyć się przez telnet za pośrednictwem kilku serwerów... poza tym wystarczy chyba iść do kafejki...

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

"Zastrzegam, ze celowo nie stosuje polskich znakow -gdyz wywodze sie z oldskoolowego jeszcze srodowiska komputerowego. Takie podtrzymanie tradycji."

lol

Zastżegam, że celowo robię błędy w tym co piszę - gdyrz wywodzę się z oldskulowego jeszcze środowiska analafabetów. Takie podtżymanie tradycji.

Kolejne spostrzeżenia z placu budowy (skrzyżowanie Poznańska/Woj.Pol/Browarna).

Wtorek 09.05.2006
PUSTO

Środa 10.05.2006
j.w

Czwartek 11.05.2006
j.w

Piątek 12.05.2006
j.w

Sobota 13.05.2006
UWAGA ktoś pracuję!! I to od rana!!

Poniedziałek 9 rano 15.05.2005
PUSTO

Aż się nóż człowiekowi otwiera, jak stoi się w korku przez jakiegoś "kompetentego" urzędniczynę, który daje wykonwcy taki długi termin realizacji... No ale przecież to Łomża, czego ja się spodziewam.

ptysiu91: a co Ty możesz o tym wiedzieć?!

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Ja nic nie wiem jak będe wiedział to Ci dam znać?

waldek 27

analfabeci muszą umrzeć ? ? ?

W sobotę był ruch bo to złomiarze rozkręcali co się da :P

dokladnie jest tak jak napisales ;) Mieszkam aktualnie na nowodworach i "ziomkow" widuje codziennie ;)

A czemu akurat tam "ściana wschodnia" mieszka? Bo są najtańsze miekszkania, ot i cała przyczyna :-) Pozdrawienia z Żoliborza :-)

Nie podobno, tylko w rzeczy samej powstało :)

dokladnie CEKALA mi terz robil meble do kuchni stolik pod telewizor i zabudowe na korytarz duzo nie zdarl polecam tego fachowca.

--
tomek w.

nemo miałem to samo napisac od 7 dni nikogo z robotnikó tam niewidziałem !

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wszystko się już wyjaśniło ;-) był problem z kartami sieciowymi.

gardoś ;-) widze ,że troche pewnie giercujesz ?

Robotnica

sram na te byki pisze tak jak mi wygodniej bo to strata czasu wciskac alt i jeszcze jakos literke tak to se mozna przynajmniej wpasc w trans szybkiego pisania

Robotnica

Może jestem za stary - ale kibicuję i Legii, i ŁKSowi (ŁKSowi aktywnie - drę mordę na każdym meczu). Młodzi wolą pewnie ŁKS z Jagą razem.... Ja wolę ŁKS z Legią i ew. z Jagą... tylko jak poprosi.

A z Wawą ma byc zgoda (ja stary zgred sam negocjowałem krótko z Bosmanem na temat flag, siły wyższe - nie dało się za dużo) - ale nic, zrozumieją jak zobaczą naszą wolę. Wiedzą już o nas. Czekają.
Stare zgredy też się trochę starają.

P.S. Kibicuję też trochę czarnym koszulom (ale cichoooo.... bo się wyda)

Czyli to co Niemcy robili Polakom w obozach....
Skoro i teraz takie są poglądy, to widocznie wtedy Niemcy mieli rację...

stasieq tyle że wtedy wszyscy będą "srali" na Twe posty...
Ot i prawda polaczka

To są opony ekstremalne myśle, że zostane przy matadoroch ( grupa Continental )

waldek 27

nie placz kiedy odjade - tramwaj.

Łomżan: w tym momencie to Ty mnie rozbawiasz chłopie... nie byłeś, nie widziałeś, nie wypowiadaj się...

moje słowa może potwierdzić setki innych osób, które tam były... dlaczego niby miałbym zmyślać??

oddziały prewencji i tajniacy ubrani w bluzy z kapturami z pałami w ręku były obecne w całym centrum i pałowały ludzi, którzy czasem nawet nie mieli koszulki ani szalika...

z 231 osób, które zatrzymali tylko 40 postawili zarzuty!!! no to ja się pytam kim są pozostałe osoby???? z dupy ich łapali, a większość prawdziwych bandytów jest nadal na wolności...

the thruth tracker

Zdecydowanie C) z zaznaczeniem, że zdrowa rodzina.
Zaś podstawą zdrowej rodziny są kochający się i szanujący rodzice.
Jeśli tego nie ma, to klapa.

Pozdr
mr

--
tomek w.

ArChAs a bez zewnętrznego IP działa Torrent? Tzn. czy można sedować :) I jeszcze czy działa P2P w IST bo tego jeszcze nie wiem,a i za zew. IP płaci się co miesiąc czy z góry?

gardos, placi sie z gory. dziala torrent i p2p tez dziala. jest postawiony hub sieciowy dc i mozna od ludzi tez szybciutko ssac.

Robotnica

Uzupełniajace pytanie brzmiało:
"Jaki w dzisiejszym świecie jest sens rodziny, gdy wokoło dominuje indywidualizm, egoizm, hedonizm, chciwość. Czy rodzina i wartości jakie się z nią wiążą, jeszcze wogóle jest potrzebna?"
Odpowiedzialnośc za rodzine moze przyjąc jedynie osoba do tego dojrzała. Postawy przytoczone w tak postawionym pytaniu świadczą o niedorozwoju uczuciowym i emocjonalnym i ktoś, kto je prezentuje raczej rodziny nie założy. Pytanie powinno czyba brzmieć, czy osoba, która reprezentuje indywidualizm, egoizm, hedonizm, chciwość to jeszcze człowiek, czy zwierzę z gatunku naczelnych o coraz bardziej upośledzonym instynkcie stadnym i samozachowawczym.
Istotą człowieczeństwa jest rodzina. I muszą zaistnieć naprawdę wyjatkowe okoliczności, które usprawiedliwiałyby funkcjonowanie poza nią.

a w uzupełnieniu, aby tak całkiem poważnie załączam tekst piosenki wykonywanej przez wrocławski kabaret "Elita" autorstwa Jana Kaczmarka

Pero, pero

Samotnej pannie, którą mija
To szczęście, jakim jest zamęście
Mile w staropanieństwie sprzyja
Zerowy bilans szczęść i nieszczęść
Mąż jej się nigdy nie upija
Nie musi się przejmować teściem
Nigdy też dziecka nie przewija
I to w nieszczęściu jest jej szczęściem

Pero, pero, bilans musi wyjść na zero

Stary kawaler w swoim szczęściu
Jakim poniekąd jest celibat
Czuje się z wiekiem coraz częściej
Tak jak wyjęta z wody ryba
Nikt mu nie powie "Witaj zięciu!"
Choćby go z córką w słomie zdybał
Rodziny brak to takie szczęście
Jak wolna rączka, ale w trybach

Pero, pero...

Osobnik, co wyleciał z pracy
Zamiast rozpaczać i żałować
Szybko to sobie przetłumaczy
No, wreszcie nie muszę już tu pracować
Świnia, co wczoraj był kolegą
Równie spokojnie patrzy w przyszłość
Bo w końcu nie ma tego złego
Które na dobre by mu nie wyszło

Pero, pero...

Życiowy bilans szczęść i nieszczęść
Musi w efekcie wyjść na zero
Szczęście to jakby w pewnym sensie
Początek nieszczęść jest dopiero
Klęska przedtaktem bywa szczęścia
Trud nieraz kończy się karierą
Lecz i niekiedy po Austerlitz
Dość często zdarza się Waterloo

Pero, pero...

Bardzo chcę podziękować Vectrze za szybkie naprawienie awarii. Trwało ono ponad 17 godzin.Dzięki tak szybkiej interwencji nie mogłem obejrzeć transmisji z wyboru kadry na MŚ! Dzwoniąc do Vectry dowiedziałem się że na dwornej zostały przecięte kable(jeszcze bardziej dziękuje tym ludziom którzy to zrobili) i awaria zostanie usunięta jak najszybciej... niestety jak wyżej pisałem została usunięta dopiero dzisiaj...Czyli: ani nie obejrzalem relacji w telewizji ani w internecie(bo ten też mam w Vectrze). Pozdrawiam całą firmę! Klient.

ooo zadziwiasz mnie waldek nawet grypsujesz ciekawe jak to robisz jedna reka:)heheh

tak.bardzo proszę.pan p.marciniak. ul.staffa 20. to jest taka dobudówka do bloku.dobry fachowiec,sympatyczna obsługa.polecam!

...że ŁKS jest lepszy od Jagielloni :]
(a może my im zdewastujemy stadion tak jak oni nam?? :> <lol2>)

--
tomek w.

Dobrze napisane...

Losowanie...

Co sie przejmujecie ??? To bylo w WWA a nie w Łomży !

Wielu ludzi z £omzy przebywa w Stanach przez jakis czas. Chcialabym wiedziec, jak sie czujecie Ci ktorzy po paru lata przyjezdzacie na wakacje, czy w odwiedziny. Jakie sa wasze wrazenia? Jak jestescie traktowani przez ludzi ktorzy wiedza ze mieszkacie w Stanach?

I tak Dudek zdobył uznanie ... teraz niech w tym barze na śląsku siedzi i pije sobie te piwko!!!

ej jak w Moim profilu jest takie cos jak URL Obrazka to co tam wpisac jak chce wzocic jakis obrazek?;]

Ma zowsze Łomża

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org