Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
panie Babiel dawno nie czytałem takiego bełkotu |
Ooo nie nie pracujcie na tej plantacji! ten właściel oszukuje!! z*eb nie płaci, a jak płaci to bardzo mało =/ kazdy charuje kilka godzin a nawet Ci za to nie zaplaca, to zlodziej =/ eh... szkoda słów Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: panie Babiel dawno nie czytałem takiego bełkotu |
Bravo :)
|
|
MikMik: EJ A DLaczego MaLaK dzisiaj nie śpiewał? Bo ja jak stałam to widzialam, ze cos mu w nos sie stało =/ Nie bądz taka ciekawa kto ma wiedziec ten wie i starczy haha
|
|
aviva aviva aviva LKS. jeszcze tylko modernizacja stadionu i II liga nasza Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nawet już nie podoba się ludzikom to że ktoś lubi sobie spacerować wieczorem... Zbych
|
|
a dzisiaj Policja pokazała jak pięknie się potrafią obsrać ze strachu... radiowozy tylko podjeżdżały w okolice warszawskiej starówki i od razu zawracały heheheheheh
|
|
Jurek Engel Jurek - dzięki !!!!!!!!!!!!!
|
|
he a gdzie ty znajdziesz profesjonalnego instruktora hehe :) nawet fajny pomysł
|
|
Co a co maja innego do roboty ?
|
|
I jak , odbyły się zaplanowane wycieczki? Ile osób się stawiło? Ja z chęcią wybiorę się na taki wyjazd za tydzień.
|
|
loko to niech ten debil nie rozwija do hu.....ja takich tematów smutnych i będzie po problemie;)
|
|
|
ja nie mam, ale skorzystam ze sposobnosci ze temat założyles i umieszcze link ;) Zobaczcie co u Rafała słychac: http://www.wislakrakow.pl/?akcja=news&id=11750
|
|
to oczywiscie nie jest na poczatkowy temat ale jak juz zeszliscie na Mrs to ja chetnie sie wypowiem :) moze to dziwne ale ten czlowiek niejest zakompleksiny :) ma kolegow a nawet kolezanki :) niespedza czasu wolnego tylko w domu i w dodatku jest bardzo tolerancyjny :) po konfrontacji jakze innych pogladow moich wlasnych z jego, milo porowadzilo sie nam dyskusje :) i w dodatku byla to rozmowa a nie naprzemienny monolog :) wiec kozystam z okazji i pozdrawiam cieplo kolege Mrs cycq mo ze ty sie ujawnisz :P czy .... hehehe :D rudy błazen z druhem
|
|
Z ta Legia to trzeba bedzie sie skumac, w koncu wchodzimy do 2 ligi, a tam na nas czekaja Widzew, Jaga, Lechia, i inni. Zeby nam nowego stadionu nie zdemolowali!
|
|
z tych bardziej prawdopodobnych to sprowadźcie Hazela, Czopkę lub Cez Are Kane...
|
|
w chwii obecnej mam czas ale nie jestem stanie. waldek 27 nie placz kiedy odjade - tramwaj???
|
|
myslalem ze chodzi o Jurka Owsiaka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |