Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan Jacek Babiel |
wpisujcie tutaj swoje podziękowania na Jerzego Engela a także i dla zawodników łksu za awans do II ligi Pozdrawiam Jurek tak trzymaj dalej Robotnica
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan Jacek Babiel |
|
|
|
Legia - Wisła 1:2 Boguski od 86 minuty za Penksę. Chwalony przez komentatorów na C+. Zbych
|
|
pięknie się dzisiaj działo na Starówce...
|
|
loko: dzięki bardzo za pomoc. Wszystkim forumowiczom tez dziękuję i pozdrawiam!!
|
|
zeta za kobialke placi i slyszalem ze nie zawsze a do tego dochodzi ze one musza byc bez szypulek:) czyli tak czy inaczej dla 10 zl ponad pol dnie przepracowac to nie nie oplaca:) odradzam:)
|
|
MrS taki pan na " i " to cie robil leszczu !!!!
|
|
|
A co nie można popatrzeć.A ty kamil zamiast podziwiać co poniektóre wdzięki to jeszcze narzekasz... [URL=http://imageshack.us]
|
|
Carmello: może i oni są prawdopodobni ale żaden szanujący się klubowicz nie zagości na ich występie...
|
|
Gdzie to jest? Pozdrowienia.
|
|
Jakby ktos mial filmiki albo zdjecia (poza tymi ktore sa juz umieszczone na stronie ŁKSu), szczegolnie z koncowki meczu i wydarzen pomeczowych, to prosze o podeslanie mi na maila :) Z gory dzięx.
|
|
czuwanie nad bezpieczenstwem to ciekawe stwierdzenie, raz idac wieczorem ze starowki na niemcewicza zostalem spisany trzy razy. ile to mozna pytam, na to per policjant ze wlasnie sprawdzajo. ciekawe ile przestepstw bylo popelnionych w trakcie mojego legitymowania.
|
|
spiero ja bylbym zaiteresowany tymi filmikiem :D moje gg 2292799 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Od matadorow juz lepsze sa Debica Navigator 2 ;p tylko ze debica to wielosezonowki..
|
|
A to łomża właśnie. Prywata, złodziejstwo, mafia paliwowa. Zapłacą kiedyś za swoje grzechy.
|
|
Niektorzy z was sa ograniczeni powtarzam ograniczeni inaczej takich ludzi nie mozna nazwac zero wyrozumialosci doslownie idioci czlowieku ten ktos kto wyskoczyl z tego okna poniewaz mial delirke on byl chory psychicznie chyba niektorzy z was nie zdaja sobie sprawy z tego co to jest alkoholizm facet przegrał zycie ale nie mial w planach zyciowych fiknąć przez okno bo nikt z nas ludzi tego nie ma !!!!!!!!!!! a jezeli ktos skrytykuje to co tutaj napisalem to kij mu w oko bo w tylas dla takich to przyjemnosc
|
|
no proszę :) brawo! chwali się, chwali :) pozdrowienia dla tej osoby
|
|
Mam pytanie jak dodaje się filmy z komputera na youtube?Konto mam już założone ale nie wiem jak się filmy dodaje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |