Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nic nie wiedziałem, nic nie słyszałem, nie pamiętam |
nic nie wiedziałem, nic nie słyszałem, nie pamiętam, nie znam się, ja tu tylko sprzątam Państwowa Komisja do spraw badania wpływów rosyjskich na bezpieczeństwo wewnętrzne Rzeczypospolitej Polskiej w latach 2007-2022 Celem komisji jest zbadanie i opisanie wpływów rosyjskich na bezpieczeństwo Polski w latach 2007-2022. Chodzi o działalność funkcjonariuszy publicznych oraz kadrę kierowniczą wyższego szczebla spółek Skarbu Państwa, jak i innych osób, które w istotny sposób (np. w sferze medialnej czy społecznej) wpływały na bezpieczeństwo wewnętrzne naszego kraju. Odtajnione protokoły komisji (kilkanaście dużych plików PDF). https://www.gov.pl/web/premier/komisja-do-spraw-badania-wplywow-rosyjskich Pewnie jeszcze kilka dni będą dostępne na stronie rządowej, zanim władzę nad Polską przejmą przesłuchiwani ludzie: bez wiedzy, głusi, z galopującą sklerozą i niekompetentni. Temat zamknięty. Pliki zgrane na dysk. Tak, że tegies ... --- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nic nie wiedziałem, nic nie słyszałem, nie pamiętam |
Teraz można oczekiwać niemieckiego kontrataku i ujawnienia tajemnic domu nieboszczki cioci STASI* Jakby co trzeba by szukać jakiego potomka króla Polski Całe szczęście że Chrystus Król zgłosił się jeszcze przed II wojną światową. Ale rządzący Polską masoni Go nie chcieli ... *- chodzi oczywiście o Mateusza Morawieckiego. Mówią że to Jakub
|
|
wąski, czy nie rozumiesz co to znaczy temat zamknięty? Że tu nie ma już nic do komentowania. To tylko infor gdzie są materiały. Jest ich tak dużo, że na gorąco nie da się komentować, trzeba zachować i spokojnie przeczytać. A żywotność notek na 4lomza to kilka godzin. Tak, że tegies ... --- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
wąski proszę nie obrażać Narodu polskiego wpisami rzekomego katolika. Podpinanie cytatu z Pisma Św. nie nadaje żadnej głębi teologicznej pod dyrdymałami ... Wiec nie jest tegies - @Lobo
|
|
|
Hajhitla dvpokrato, od kiedy ty ruski szpiegu bronisz Naród Polski. Dobry skecz, faszystą broni Polaków. Twoi idole w latach 1939-1945 też bronili Polaków z hasłem na ustach \"Got mit uns\"? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Artykuł ten nie tylko informuje, ale także inspiruje do działania. Motywuje czytelników do głębszego zgłębienia tematu Uno Online i rozważenia jego konsekwencji w świecie rzeczywistym.
|
|
Temat jest bardzo nowy, dziękujemy za udostępnienie. Dowiedziałem watermelon game się więcej na ten temat.
|
|
Ten artykuł nie tylko przekazuje informacje, lecz również stanowi źródło inspiracji do podjęcia działań. geometry dash meltdown
|
|
Towarzyszko lobo, PiSdzica to domena towarzyszy z PZPR-pis. To one teraz nic nie pamiętają, nic nie wiedzą, one nie kradli ... ups. A pamiętasz towarzyszko lobo, jak przy zatrzymaniu śp. Barbara Blida popełniła samobójstwo i jeszcze bezczelna wytarłą swoje linie papilarne z broni, której użyłą. Nie pamiętasz towarzyszko lobo. Bidulko. PiSdzica to straszna choroba. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Towarzyszko lobo, a nie wiesz przypadkiem kto spotyka się z Orbanem? Nie przypadkiem I sekretarz KC PZPR-pis I jego marionetka Pinokio Morawiecki? Nie wiesz przypadkiem z kim spotykała się marionetka I sekretarza KC PZPR-pis Pinokia Morawiecki? Nie z faszystowskimi przywódcami finansowanymi przez Putina? Np. Le Pen? No tak. Nie pamiętasz. PiSdzica to straszna choroba. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie mam słów... Strona: https://serwis.eu/
|
|
Mało książek czytasz to i słów brakuje. Ale coś napisałeś. Bo czopki PiSdowskie są tak oczytane, że tylko kwìiiiiiiiiik I chrumkanie. Ci to są oczytani. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
You read few books and you lack words. But you wrote something. Because PiS suppositories are so well-read that they only squeal and grunt. They are well-read. <a href=\"https://freefirnicknames.com/\">Free fire nickname</a> hgtyuhfv
|
|
You read few books and you lack words. But you wrote something. Because PiS suppositories are so well-read that they only squeal and ground. They are well-read. Freefire Nickname hgtyuhfv
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |