poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
siedzę sobie w nocy...

Wszystkich chetnych proszę po kontakt od ten nr.509766514.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: siedzę sobie w nocy...

cycq o tym samym pomyslalem po przeczytaniu kilku postow MrS odrazu mowie ze nic niemam przeciwko ludziom ktorzy sa zakompleksieni i wyladowuja swe rozgoryczenie poprzez forum ale smieszy mnie juz ten czlowiek jakze to on jest inteligentny i wszystkowiedzacy wszystko jest blee tylko on i jego poglady sa wspaniale wyjdz czlowieku troche na powietrze i poodychaj swiezym powietrzem a jak swiezbia cie raczki to zawsze mozesz przypierniczyc w sciane MIESNIAKU idz lepiej dalej robic te swoje fotki miasta i zrob z nich wirtualne miasto moze tam znajdziesz sobie jakiegos kolege ktory pomoze ci w twoich problemach chcesz to mozesz mnie straszyc FBI lub czym tam sobie zazyczysz mi to nie przeszkadza pewnei po przeczytaniu tego napiszesz ze jak jestem taki odwazny to zebym spotkal sie z toba w realu ale daruj to sobie niemam czasu na spedzanie wolnego czasu w towarzystwie takich osob czytaj glupio madrych

DZIĘ KU JE MY !!! DZIĘ KU JE MY !!!

http://www.proart.lomza.pl/

kamilcb sfrustrowany ministrancie potępienia dla takich dziewczyn szukaj w radiu marysia tutaj raczej go nie znajdziesz. ;)

no i jak tam po zlocie??? bylo kilku moich ziomkow zapewne civicami, chyba ze ogarneli inny transport lokomocji bo to pijaki ze stolicy :P

Wiecie co? Strasznie drazni mnie lekcewazenie przez ludzi ortografii. Jeszcze umialbym zrozumiec, np to, ze ktos jest dyslektykiem, ale zapewne wiekszosc z was, drodzy forumowicze posiada oryginalna/piracka kopie MS OFFICE na dysku, badz jakis darmowy odpowiednik. Sluchajcie, wezcie sie za siebie!

Ja rozumiem, ze kazdy moze popelniac bledy ortograficzne, ale jak gdzies machne sie np piszac "ż" zamiast "rz", w wyrazie malo znanym badz czyniac przypadkowo literowke, nie stosujac po prostu polskich znakow lub uzywajac zamiennikow pro-zachodnich (np piszac sh zamiast sz). ALE PISZAC "chodzo" czy "lubio" -ludzie reklamujecie swoje wyksztalcenie po OHP! Co sie dzis porobilo, ze wszystko co gorsze, chore czy niedorobione jest powodem do dumy? Jak ktos kradnie -zamiast sie wstydzic -chwali sie tym! Sa rowniez ludzie ktorzy szpanuja celowo popelniajac byki! Zapewniam was, ze reklama wlasnego analfabetyzmu nie posluzy wam dobrze w zyciu!

Skoro ktos jest uposledzony ortograficznie -niech chociaz zredaguje pisanego posta w MS WORDZIE badz innym edytorze posiadajacym funkcje sprawdzania pisowni w jezyku polskim i przed zamieszczeniem posta sprawdzi te pisownie. Przeciez jest takie cos jak dysortografia i ja temu nie zaprzeczam. Ale od czego sa odpowiednie programy? A potem narzekaja tacy ze w Polsce rzad winny bo pracy nie maja. Tylko ciekawe jak brzmi wasze CV lub List motywacyjny przelewajacy sie bledami ortograficznymi?

LUDZIE !! NIE REKLAMUJCIE SWOICH BRAKOW INTELEKTUALNYCH!
Nie wiem czy taki temat juz byl i malo mnie to interesuje, gdyz problem trwa i jak widac -ludzie sie nie przejmuja, ze moga sprawiac wrazenie niedouczonych.

Zastrzegam, ze celowo nie stosuje polskich znakow -gdyz wywodze sie z oldskoolowego jeszcze srodowiska komputerowego. Takie podtrzymanie tradycji.

Acha, z przyjemnoscia przyjme do wiadomosci uwagi na temat moich bledow ortograficznych, jesli takie popelnie. Postaram sie nastepnym razem ich nie popelnic.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org