Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Mój Boże. Hitler pali ludzi!” |
Relacja mieszkanki Jedwabnego pamiętającej tamte dni https://www.youtube.com/watch?v=H43tIFwn_dM Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Mój Boże. Hitler pali ludzi!” |
Ooooo! taaaaaak! Ustalenia i to wielokrotne uprawnionych, kompetentnych, wyPOsażonych w niezbędne instrumenty, w tym prawne, mają być obalone przez, POżal się boże!, świadka, czyli ówcześnie kilkuletniego dziecka... rudy błazen z druhem
|
|
Gwałcili, mordowali, wyrywali złote zęby, rozbijali o ściany główki malutkich dzieci. To nie zbrodnie nazistów, nie dzieło bolszewików, nie rajd band UPA. To Polacy rozprawiali się z żydowskimi sąsiadami na przełomie czerwca i lipca 1941 roku. Niemcy nie musieli ich nawet nadzorować. Ani specjalnie zachęcać. Pogromy sąsiedzkie to – mówiąc najogólniej – spontaniczne ataki lokalnej ludności na miejscowych Żydów, tylko częściowo „zarządzane” przez nazistów. Często odbywały się na terenach, z których wycofała się Armia Czerwona, tuż przed lub bezpośrednio po wkroczeniu wojsk niemieckich.https://ciekawostkihistoryczne.pl/2016/02/01/polacy-mordowali-nie-tylko-w-jedwabnem-trzy-pogromy-ktorych-powinnismy-sie-wstydzic/ rudy błazen z druhem
|
|
O okrucieństwie Polaków najlepiej świadczy fakt, że miejscowy Judenrat zwrócił się do stacjonujących w pobliskim Osowcu Niemców o pomoc i ochronę przed ogarniętymi amokiem mieszkańcami. Przybyły na miejsce dowódca fortu Osowiec skazał na śmierć 17 z 70 oskarżonych Polaków. Nie za zamordowanie Żydów, lecz za rozkradanie ich majątku, który formalnie był własnością III Rzeszy. Liczbę ofiar z Goniądza szacuje się dziś na 217 osób.https://ciekawostkihistoryczne.pl/2016/02/01/polacy-mordowali-nie-tylko-w-jedwabnem-trzy-pogromy-ktorych-powinnismy-sie-wstydzic/ rudy błazen z druhem
|
|
Ks. prof. Józef Tischner powiedział Cytat: Nie zważajmy na przekłady ks. Tischnera wg posTepaków. I czytajmy ks. Tischnera w oryginale. Wiary nie stracimy … Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
paplak - nie rozpędzaj się. Twój portal i Onet to szmatławce dla głupich jak ty Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Rzyjdzicow wdvPOkrata rozpaczliwie stosuje prymitywną metodę: fakty są bolesne..?, tym gorzej dla faktów... rudy błazen z druhem
|
|
Według paplaka Polacy czekali kilka wieków by w latach 40 ubiegłego wieku dać upust swojemu antysemityzmu, weźcie tego czuba zamknijcie w Choroszczy zanim zrobi komuś krzywdę
|
|
mały puto ma nadzieję że, za jego antypolskie kvrestvo, zafundują mu kolejną wycieczkę. Prawdziwą prawdę o Jedwabnem ukazują film i książka: - \"powrót do jedwabnego\", oraz \"jedwabne historia prawdziwa\". I jakoś nikt nie zaciągnął autorów przed tzw. sąd, za fałszowanie historii?
|
|
O czym ten nie`dotyczy razem ze swoim ślepym chviszcze erdolą..? To dla takich kato-bolszewików stalinowski prezydent ułaskawił jednego ze sprawców mordu w Jedwabnem, który został skazany na karę śmierci. Jesteście zatem POplecznikami stalinizmu. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |