Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS-PO – jedno zło! |
Zapraszam na komentarz w który autor zajmuje się m.in. gwałtem - uchwaleniem zmiany w kodeksie karnym /nowej definicji gwałtu/ za którą zgodnie głosowała koalicja i większość państwa PiS. https://www.youtube.com/watch?v=vFTCndzPF14 Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS-PO – jedno zło! |
ooooo! taaaak!, jedynie słuszna jest katolska definicja: baba ma służyć chłopu i zawsze mu być (PO)oddaną... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
#paplik napisał: Autor: paplik (---.cust.tzulo.com) Data: 01-07-24 08:46 Cytat: … .. . Trzy największe nieszczęścia Polski to- - brak dekomunizacji - brak dekomunizacji - brak dekomunizacji … Komuna to mordowanie i grabienie. Pojedyncze i zbiorowe. Od Lenina po Stalina i Unię antyEuropejską Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
paplak napisał- Cytat: ... .. . PostKomunista paplak nie ma wcale pojęcia o katolickich zasadach życia małżeńskiego Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Oczywiście, że mam POjęcie i to pełne, wszak wychowałem się i dorastałem w katolickim środowisku i mnóstwo jest informacji o tym, że norma katolską jest utrwalanie sakramentu małżeństwa pięścią i gwałtem, a zacieśnianie rodzinnych więzi seksualną przemocą także wobec córek... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
paplak dał świadectwo o sobie jako żyjącego pomiędzy katolikami. ... Ale nie jest katolikiem. Jest konuchem Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Teraz Polska ma olbrzymie długi. Pełno są one nie do spłacenia. To jest naprawdę doskonała sprawa, jak dla mnie. Tak to ja już widzę. ________________________ https://poznan.pte.pl/kurs-kasjerski-poznan/kurs-kasjera-poznan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |