Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trans zastrzelił swoich rodziców |
Transpłciowa kobieta z Utah zastrzeliła rodziców i powiedziała policji, że „zrobiłaby to jeszcze raz” https://www.foxnews.com/us/transgender-utah-woman-shot-parents-dead-told-police-she-would-do-again-police
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trans zastrzelił swoich rodziców |
Według mnie, oni sami już wcześniej powinni spalić się ze wstydu że, takie g*wno wyhodowali.
|
|
W jednym z domów w warszawskiej Falenicy zamordował rodziców bo gonili go do nauki. W Rio de Janeiro 16-latek zabił swoich rodziców młotkiem - podają brazylijskie media. Jak przekazała policja, nastolatek pokłócił się z rodzicami, bo nie chciał iść do szkoły. W ubiegłym tygodniu inny 16-latek zastrzelił adopcyjną matkę, ojca i siostrę.25 maj 2024. ...a to wszystko w katolickich jak najbardziej sPOłecznościach... rudy błazen z druhem
|
|
No patrzcie paplak juz połączył kropki i znalazł winnych. A w takim izraelu bandyci mordują bezbronnych cywili i kradną ich ziemię ale paplak się o tym nawet nie zająknie.
|
|
...nie`dotyczy zdradza zarówno ignorancję historycznej wiedzy (Izraelczycy wrócili na swe pradawne ziemie PO 1000-letniej diasPOrze) jak i relatywizm etyczno-/nie/moralny... rudy błazen z druhem
|
|
#paplik napisał- Trzy największe nieszczęścia Polski to Bóg , Honor , Ojczyzna, czyli całe kato-PiSlamstwo ... Trzy największe nieszczęścia Polski to- 1/ brak dekomunizacji 2/ brak dekomunizacji 3/ brak dekomunizacji Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Kto się faszystowską qurwą urodził, człowiekiem nie zdechnie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie ma większych faszystów od fanatyków tuska
|
|
Fanatykami Króla Europy na tym forum są nie`dotyczy i inne ślepe chviszcza... rudy błazen z druhem
|
|
Ajwaj, żeby to stało się w polsce, wtedy czerwone, zakłamane, PiSdowskie świnie darły by ryja. To ile czerwone qurwy bierzecie od Putina za takie teksty? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W przeciwieństwie do ciebie nikt nam nie płaci, prostujemy faszystów tfu.ska za darmo
|
|
Piotr G., znany polski ksiądz katolicki, który od wielu lat pełni posługę na Wyspach Brytyjskich, w tym w przeszłości także jako egzorcysta, został oskarżony o popełnienie 10 przestępstw natury seksualnej wobec nieletnich – przekazała diecezja katolicka w Portsmouth na południu Anglii. ...a to jakiś słuszny imigrant słusznego wyznania..? rudy błazen z druhem
|
|
Sprawa dotyczy to lat 2002/08. A ksiądz jest oskarżony a nie skazany. Na świecie jest wiele mafii wyłudzających kasę Cytat: Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
#paplik napisał- Trzy największe nieszczęścia Polski to Bóg , Honor , Ojczyzna, czyli całe kato-PiSlamstwo ... Trzy największe nieszczęścia Polski to- 1/ brak dekomunizacji 2/ brak dekomunizacji 3/ brak dekomunizacji Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Zabił matkę i ojca, bo prosili go o posprzątanie mieszkania. https://wiadomosci.onet.pl/krakow/zabil-rodzicow-bo-prosili-o-posprzatanie-mieszkania-wstrzasajace-szczegoly-zbrodni/cw29x1k?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg rudy błazen z druhem
|
|
#paplik napisał- Trzy największe nieszczęścia Polski to Bóg , Honor , Ojczyzna, czyli całe kato-PiSlamstwo ... .. .Trzy największe nieszczęścia Polski to- 1/ brak dekomunizacji 2/ brak dekomunizacji 3/ brak dekomunizacji w tym dekomunizacji sędziów i prokuratorów Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Takich osób będzie pewnie coraz więcej. Tak to ja widzę. To jest naprawdę opcja świetna wręcz. Tak to ja już widzę. ___________________________________________ Pisanie prac magisterskich na zamówienie
|
|
Naprawdę jest mi przykro, takich osób jest coraz więcej ------------------------------------------- https://ogladajmy.pl Ostatnio obejrzałem świetny film online Challengers. Polecam wszystkim filmy i seriale online. Dostępne są na https://ogladajmy.pl
|
|
W moim przekonaniu tutaj będzie coraz gorzej. Tak ja to widzę. To jest naprawdę sprawa wręcz straszna jak dla mnie. To jest naprawdę świetna wręcz sprawa. Tak ja to widzę. ____________________________________ pisaniepracmagisterskichtorun.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |