Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie kłóć się z osłami |
Bardzo ciekawe, I życiowe.... NIE KŁÓĆ SIĘ Z OSŁAMI. Osioł powiedział do tygrysa: – „Trawa jest niebieska”. Tygrys odpowiedział: – „Nie, trawa jest zielona” . Dyskusja rozgorzała i obaj postanowili poddać go arbitrażowi i w tym celu udali się przed oblicze lwa, króla dżungli. Jeszcze przed dotarciem na leśną polanę, gdzie lew siedział na swoim tronie, osioł zaczął krzyczeć: – „Jego Wysokość, czy to prawda, że trawa jest niebieska?”. Lew odpowiedział: – „To prawda, trawa jest niebieska”. Osioł pospieszył się i kontynuował: – „Tygrys nie zgadza się ze mną, zaprzecza i denerwuje mnie, proszę, ukarz go”. Wtedy król oświadczył: – „Tygrys zostanie ukarany pięcioma latami milczenia”. Osioł podskoczył radośnie i poszedł w swoją stronę, zadowolony i powtarzając: – „Trawa jest niebieska”… Tygrys zaakceptował swoją karę, ale zanim zapytał lwa: – „Wasza Wysokość, dlaczego mnie ukarałeś? Przecież trawa jest zielona”. Lew odpowiedział: – „Rzeczywiście, trawa jest zielona”. Tygrys zapytał: – „Więc dlaczego mnie karzesz?”. Lew odpowiedział: – „To nie ma nic wspólnego z pytaniem, czy trawa jest niebieska, czy zielona. Kara jest dlatego, że nie jest możliwe, aby tak odważne i inteligentne stworzenie jak ty, marnowało czas na kłótnie z osłem, a na dodatek przychodziło i zawracało mi głowę tym pytaniem”. Najgorszą stratą czasu jest kłótnia z głupcem i fanatykiem, który nie dba o prawdę ani rzeczywistość, a jedynie o zwycięstwo swoich przekonań i iluzji. Nigdy nie trać czasu na argumenty, które nie mają sensu… Są ludzie, którzy bez względu na to, ile dowodów i dowodów im przedstawimy, nie są w stanie zrozumieć, a inni są zaślepieni ego, nienawiścią i urazą, a wszystko, czego chcą, to mieć rację, nawet jeśli tak nie jest. Kiedy ignorancja krzyczy, inteligencja milczy. Twój spokój i cisza są warte najwięcej. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie kłóć się z osłami |
|
Konuch paplak pisząc jako #Lobo chyba nie zdaje sobie sprawy że jest rozpoznawalny po “języku wewnętrznym“ Bo obrazek i cytacik głębi teologicznej nie wytwarzają w całości posta ... Ale nie jest “tegies“. Bo- ... paplak wciąż używa różnych form aby jak najbardziej szkodzić katolikom. Używa różnych papug w tym celu. A #Lobo to nowa forma. Podszywa się nim pod katolika sam będąc konuchem. Więc nie jest trudno Jak się mówi-“złapać za rękę złodzieja“ Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
chamie bez chaty ...to właśnie ty i twoje ślepe chviszcza - wyznawcy płaskoziemcowych teorii sPiSkowych jesteście tymi osłami usiłując nam wcisnąć kit o tym, że trawa jest niebieska kwestionując np. oczywistą oczywistość jaką jest zbawienna rola nie tylko dla ludzi szczepionek od momentu wynalezienia/odkrycia pierwszej z nich. To my, ludzie racjonalni uważamy, że nie warto, ani oglądać waszych filmików, czy innych fake newsów z POyebanych, szamańskich źródeł, często putinowskich, czego wyraz dawałem wielokrotnie w tematach zakładanych przez POyebów twojego POkroju... rudy błazen z druhem
|
|
Ale ja z wami, czerwonymi kvrwami PiSdowskimi, jak się nazwałaś osłami,a właściwie bydlakami nie mam zamiary się kłócić. Z qurwami się nie kłóci. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie było mowy o pLandemii ale autor cyrku małp napisał w właściwy dla siebie sposób tym razem jako konuch #paplik ... I znów obraża Polaków i katolików Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Pamiętajmy, nie karmimy ruskich trolli np. faszysty dvpokraty nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |