Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pływajaca klinika zawinie do Polski |
cały czas myślę:-) dzwoniłam do notu i pani po krotkim wywiadzie stwierdziła ze powinnam iść na studia podyplomowe kier. informatyka:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pływajaca klinika zawinie do Polski |
No to zastanawiaj sie ;-) Ja czekam. Gwarantuje Ci, że nauczę Cię rzeczy o których nie masz pojęcia (bez skojarzeń)... Pozdrawiam --- PGG
|
|
ja wiem jak dojechac:)najpierw idziesz prosto potem skrecasz w lewo az zbaczysz drzewo:))albo inna medota jedziesz pod mostep po prawiej stronie w lewym kartonie:) tam zyja pizmaki:) Zbych
|
|
ty zawali i laptoopa lae go dozyskalem wiesz:)ale nie moge ci nic poradzic bo nie umiesz sie nim teraz posluiwac bo on mi ucieka ::)))))) ale jak go wrescie zlapie to dam znac
|
|
Jeżeli zwykły przeciętny zjadacz chleba po raz pierwszy wszedłby na tą stronę, od razu zauważyłby, że jest ono wykorzystywane prawie tylko to załatwiania jakichś prywatnych porachunków. Pamiętam "piękne" czasy kilka lat temu gdy jesczze byłem uczniem gdy koledzy załatwiali swoje porachunki przy pomocy pięści jakimś odsobnionym miejscu. Byćmoże nie jets to zbyt humanitarne, ale skoro oboje tego chcieli to czemu nie mieliby tego tak zrobić. Z tego co się dzieje w tej chwili wynika że taka forma załatwiania sprawa zamarła a wszyscy "tłuką" się na forum i radni i uczniowie i zwykli mieszkancy. Gdybym ja był prezydentem tego miasta to po publikacjach na tym forum chyba zrezygnowałbym ze swojego stanowiska. Wladzom portalu proponuję wprowadzenie jakiegoś sitka dzięki kóremu trafiałyby do internetu tylko naparwde ważne wypowiedzi.
|
|
Rozpoczęłem temat studniówki, bo moi starzy powiedzieli, że nie dadzą mi tyle forsy na nią. Przytoczyli masę argumentów i powiedzieli, że nie będą dyskutowac na zebraniach na temat obniżenia składek, bo swej biedy nie będą pokazywać wszystkim, a jesli jestem taki dorosly to sam moge tę sprawę załatwić. No i chciałem zalatwić. Nie przypuszczałem, że będzie taka zadyma w szkole. Skończcie już z tym tematem. Aha, mama wie o wszystkim i teraz nawet jeśli studniówka będzie za darmo to na nią nie pójdę.
|
|
A gdzie mielibyśmy się spotkać?
|
|
Niedawno byłem ze swoją kobietą "Pod papugami". Też było fajnie
|
|
A mnie fachowiec już dwa razy naprawiał pralkę i ciągle źle. Czy znacie jakiegoś dobrego fachowca od pralek? Równocześnie informuję, że w moim domu nie ma żadnego mężczyzny, więc nie ma kto naprawić czegokolwiek.
|
|
|
Taaak ...dyktatura w Wecie. Pamiętam. To były piękne czasy.Średnio raz w miesiącu ojciec w szkole heheheh.... O mały włos niedopuszczenie do matury za próbę ściągania na klasówce...Pamiętasz Baśka "sekcję B"? A teraz proponuję: zwolnić wszystkich nauczycieli , dyrektorów i nie będzie problemu . Można uczyć się samemu....a zresztą po co się uczyć? :-)
|
|
Właśnie Zbych dobrze to ujął. Po prostu pisz o tym co uważasz za istotne dla siebie dla miasta dla innych. Czekamy na twoje posty :) Zbych
|
|
Tak jest teren PKP to dobry pomysł. Jestem za! Ale uważam, że jeden supcio w Łomży to mało - 2 w sam raz. W Suwałkach będą teraz drugi budować. A do dwóch więcej ludzi przyjedzie i więcej pracowników trzeba zatrudnić. Jeden tam gdzie PKP, a drugi np. tam gdzie Polmozbyt.
|
|
POGRUSZKI 1. POGRubiałe USZKI. Zespół objawów choroby charakterystycznej dla osób notorycznie podsłuchujących (tzw. PODSŁUCHUJÓW).Zespół zbadany i opisany po raz pierwszy przez dr. Mike'a Olevayck'a w roku 1977 (New Medical Journal 5/1977). Przejawia się nadnaturalnym rozrostem małżowiny usznej, mającym wpływ na uposledzenie funkcji kory mózgowej i powodowanie dysortografii. 2. DOKŁADNIE. POzostałości po GRUSZKAch. Ogryzki gruszek wiszące na wierzbie, tzw MILLERÓWKI, tajemniczy owoc pojawiający się szczególnie czesto po ostatnich wyborach, ma właściwości toksyczne, ich obecnośc przekłada się na zaburzenia trawienia audycji telewizyjnych z udziałem przedstawicieli władz oraz tzw. srachkuus postwyborczus. Andrzej Jarota
|
|
Stronka niezła, moim zdaniem zegar jest do bani, użytkownicy windowsa mają zegar systemowy na pulpicie. Kalendarz jest niepotrzebny chyba, że zostanie zapełniony jakimis ważnymi datami z życia koscioła albo radia. A tak ogólnie to tylko szkoda, że nie można na tej stronce wyspowiadać się on-line :) lomza.glt.pl Tomek
|
|
Tak zimno Bryndza a tobie sie chcialo specjalnie do kafejki latac ogladac strone? :))
|
|
nie no spox ogolnie , ale teraz sobie przegladam inne stronki zobaczcie stronke radia bialystok :) tam to ni groma nie mozna sie polapac
|
|
Łomżanie nie Włosi i na swoją stronę dwa zegarki wstawi mogą. Żadna epidemia tylko kaszelek. Pozdrawiam wszystkich
|
|
Mam odpowiedzieć na to pytanie??? Jeśli masz cos konkretnego do powiedzenia to napisz, najlepiej na adres e-mail. Jeśli nie to nie pisz wogóle. I nie, nie czuję się obserwowany.
|
|
wlasnie znalazlam moze to Ci cos pomoze : http://www.meurs-dgk.com.pl/Pytanie_JakDopasowac.html andrzej jarota
|
|
Witam. Jezeli chodzi o genialnego chirurga z Kolna to o ile mi wiadomo jest Polakiem z Grodna, a że operuje innymi metodami niż nasi łomżynscy lekarze, to nie ma co się dziwić. Prawie wszyscy kończyli białostocką AM. Nawet gdyby chcieli,- powtarzam- chcieli się nauczyć czegoś nowego, albo wprowadzić nowe metody operacyjne to i tak im Białystok nie pozwoli. Przypomnijcie sobie sprawę sprzed 2 lat Dyrektora-Łomżyniaka św.pamięci Kasy Chorych. Podpisał coś nowego, lepszego co stosowane jest w całej Polsce i na świecie, a u nas było zabronione bo "mądre głowy" z Białegostoku nie słyszały o takiej metodzie. Postawił się i wyleciał ze stołka. Pan Dyrektor szpitala musi coś mówić, aby odwrócić uwagę od panującego chaosu i bezkrólewia na jego własnym podwórku i co jest najbardziej przykre chce wyjechać do góry na nieszczęściu ludzi z innych miast. Ciekawa jestem co zrobi, kiedy popadają małe szpitale powiatowe, pewnie wyprawi wielką imprezę, a my wszyscy na wizyty u specjalisty zamiast 3 miesięcy na dzień dzisiejszy, będziemy czekać pół roku. Bardzo brzydko czekać na "zgon pacjenta" i nie przystoi to lekarzowi. Bardzo brzydko.
|
|
emcek - zapraszam do Atomu na techno party - spoko impreza, tylko techniczne brzmienie :-)) i napewno nic zlego cie tam nie spotka!! Sars
|
|
.
|
|
Tarczyn zadzwoń na 997 Zrobią Ci to szybko i fachowo Sars
|
|
Treść jest ukryta
|
|
rewolucjonista : jak mozesz odezwij sie do mnie na GG Pozdrawiam i smutne to jest to, ze 4lomza, wycina takie posty. a ten vortal, ktory w swoim poscie wyciales, to lomza.info ? czy jakis inny ? Zbych
|
|
unitechnik, speed, excomp i inne badziewia to... badziewia. w speedzie i w simmtechu sprzedają i wciskają tylko to, co mają albo do czego mają dostęp. Jak chcesz jakąś konkretną a część a im się nie chce sprowadzić, to powiedzą ci, że "nie ma takiej możliwości". Będą cię nakręcać na to co sprzedają, po najmniejszej linii oporu. w unitechniku tak samo. novum, unifactor to już w ogóle poza wszelką krytyką. simmtech odradzam, bo lada dzień zamkną interes - mają straszne długi w białymstoku i w warszawie. ja radzę samemu zamówić wszystkie upatrzone części w internecie, a jak to nie pasi, to radzę się udać na mazowiecką do ist. tam siedzą laicy, nie mają pojęcia o sprzęcie, ale mają ten jeden plus, którego nie ma reszta - sprowadzą ci wszystko, co sobie zażyczysz. po prostu, siadasz tam w sklepie przed inet, otwierasz strony sklepów, najlepiej action.pl i abcdata.pl - tam jest duży wybór, i oni ci wszystko sprowadzą. Warto!
|
|
Do jednych przemawiają słowa, do innych raczej fakty. andrzejek.
|
|
Hmmmm... czy rzeczywiście coś tu znika?!?! Ja niczego takiego nie zauważyłem, choć kilka razy trafiłem na takie posty, którym ja (będąc właścicielem portalu) nie pozwoliłbym na pozostanie w oryginalnej formie - ale z pewnością nie byłyby to merytoryczne tematy dotyczące samego portalu. nie możesz znaleźć wątku? ...na górze masz taką fajną opcję: szukaj! Wpisz tam hasło "4lomza" albo/i słowa które wydaje ci sie wystąpiły w tamtym wątku i zobacz co Ci wyskoczy. Ja wpisałem tylko 4lomza i wyświetlilo sie 227 odpowiedzi.... przeszukaj revolucjonisto, a dopiero potem zarzucaj wyciananie informacji... chłopaki nie raz już pokazali że krytyka im nie straszne.... co takiego miałoby być w tym poście o którym piszesz, że mieliby się tego przestraszyć? dla ułatwienia pokażę Ci jakie wątki "krytykujące" znalazłem (na pierwszej tylko stronie - 1-50z227) Speed a inne firmy IT http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=6336&t=6318#reply_6336 4lomza a wiadomości sportowe: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=6291&t=6252#reply_6291 Protest przeciw gazecie bezcennej: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=5879&t=5870#reply_5879 Zakwestionowana niezależnoąść 4lomzy: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=5083&t=4749#reply_5083 .........niesamowite jak chłopaki "wycinają" posty które ich krytykują!!! Pozdrawiam wszystkich którzy rąbią coś w Łomży i nie rozbudzają konfliktów! --- PGG
|
|
Pozdrawiam wszystkich którzy ROBIĄ coś* w Łomży i nie rozbudzają konfliktów! *chodziło mi o coś konkretnego i konstruktywnego! Zbych
|
|
hej... poznałem, w lutym minął rok, żenię się w lipcu AD. 2004 ale to się naprawde róznie kończy :-) pa Sars
|
|
Szumnie zapowiadane i reklamowane uruchomienie nawego PORTALU REGIONALNEGO na 11 listopada okazało się falstartem. Cały czas wisi informacja, że uruchomienie nastąpi 11 listopada. Jeżeli jednak jest ktoś niecierpliwy i chciałby zobaczy jak będzie wyglądał nowy serwis zapraszam pod adres http:/ / 212.244.128.51/ ~ksok2/ gdzie wisi nieskończona wersja. Przynajmniej wiadomo czego się spodziewać. Ciekawy jestem dlaczego regionalność serwisu ogranicza się na Rzeszowie a nie np. na Lesku, czy Szkarskiej Porębie (zobaczcie wprowadzone informacje). Przy takim rozumieniu regionalności 4lomza, będzie musiało podawac informacje o Łukaszence, żeby być jeszcze bardziej regionalne. Edzio mały, Edzio widzi, Edzio słyszy, Edzio więcej wie niż mówi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |