Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warto wiedzieć... |
Ciebie Kur...wo Moge Skreslić Wraz Z Twoją Rodziną!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warto wiedzieć... |
Ludzie zarabiaja na zycie Kokosz
|
|
Jeszcze raz powtórzę: Nie ja rozpętałam ten temat. Nie robi się sobie reklamy wykorzystując do tego bezpłatne publiczne forum a co gorsza porównując się do firm konkurencyjnych. W takim przypadku trzeba liczyć się z ostrym i zdecydowanym sprzeciwem osób które korzystają z usług innych salonów i są z tego bardzo zadowolone. Oliwia ma swoje klientki ale nie ma monopolu. Ty KASIUNIU polecasz w swoich wcześniejszych wypowiedziach tylko salon Oliwi a potem dopiero doklejasz Trendy (tak dla niepoznaki). Oliwia z kolei podaje się za klientkę swojego własnego salonu i wychwala siebie samą ponad miarę. Troszkę pokory by wystarczyło żeby temat nie nabrał tak wrogiego wizerunku. Mam już dość bo i tak to nic nie da.
|
|
Gdzie ty to widzisz ? u mnie nic takiego niema :/
|
|
kaśka jesteś blądynką??
|
|
Zamiast robić to co powinni na siłe próbują normalnym obywatelom utrudnić życie , a potem się dziwią skąd się biorą takie skróty jak CHWDP
|
|
PAKERO A CO TO???
|
|
re.: zenia dot. smrodu z jamy ustnej Szanowna Zeniu. Mam koleżkę któremu tak jedzie z mordy jak z murzyńskiej chaty. Muszę ci powiedzieć, że chłop wyrywa takie laski, że się w głowie nie mieści jak to możlwe. Całowanie takiego typa to tak jak lizanie dupy. Czyli Panienkom nie zawsze przeszkadza swąd a może wręcz je przyciąga.
|
|
Autor: ktoś (---.szeptel.net.pl) Data: 19-04-06 13:56 ul. Długa 12, Łomża w bramie miedzy Mustangiem a sklepem elektrycznym
|
|
REKLAMA! post do kasacji! Gdzie ten admin?
|
|
inż Andrzej Sokołowski znajdziesz w kśiążcze telef. mieszka na południu chyba na Spółdzielczej.
|
|
im nie zależy ,żebyś się poprawił . Czekają tylko żebyś drugi raz to samo zrobił ,żeby wlepić kolejny mandacik i następne punkty . Nie dość ,że to z naszych podatków dostają pesje to jeszcze to .........
|
|
1972 5. zajeżdzam na parking przy bloku - tradycyjnie jakiś amator dwóch miejsc parkingowych stawia auto na białej linii - także nie da się wjechać ani z jednej ani z dugiej strony - na parkingu gdzie jest wymalowane 20 miejsc postojowych stoi ich zaledwie 14! w tym jeden kołami na trawniku bo nie miał się gdzie zmieścić TEN PRZYPADEK JEST NA PORZĄDKU DZIENNYM U MNIE POD BLOKIEM. JA NAUCZYŁEM SWOICH SĄSIADÓW W PRZECIĄGU TYGODNIA. KRÓTKO ZASTAWIAŁEM IM DRZWI OD KIEROWCY SWOIM SAMOCHODEM. WYCHODZIŁEM PRAWYMI. I KARTECZKA "NAUCZ SIĘ PARKOWAĆ NIE JESTEŚ SAM" . WIESZ CZYM SIĘ ZAKOŃCZYŁO. ŻE Z OPUSZCZONĄ GŁOWĄ SĄSIAD MÓWI DZIEŃ DOBRY I STAWIA JAK BÓG PRZYKAZAŁ. MAŁO TEGO MOŻNA ŚMIAŁO ZADZWONIĆ NA POLICJE W TAKIM PRZYPADKU. MIAŁEM KIEDYŚ TAKA SZOPKE W POPRZEDNIM MIEJSCU ZAMIESZKANIA I SKUTKUJE. 1 JEST UPOMNIENIE I W WIĘKSZOŚCI SIĘ LUDZIE STOSUJĄ . JEZELI NIE POMAGA TO MANDACIK ZA 2 RAZEM.
|
|
Nie będę na tym meczu...chyba się ku*** załamię pierwszy mecz opuszczony w tym sezonie u nas:/ ALE TRZYMAM KCIUKI ZA NASZĄ DRUŻYNĘ I MŁYN!!! DOPING NA CAŁEGO!!! Pozdrawiam Zbych
|
|
7. gość w niebieskiej skodzie kombi BZA P911 cofa go do tyłu przy wyjeździe z Wyszyńskiego na Sikorskiego, jestem na przejściu więc lekko stukam w tylną szybę aby się opanował, rusza z piskiem, objeżdza wysepkę na około i wyskakuje z mordą czemu tykam jego cudne auto, do dziś żałuję, że nie przywaliłem w lisią mordę w przyciemnianych okularkach - jakbyście go spotkali przekażcie mu pozdrowienia odemnie - najlepiej gwoździem na lakierze
|
|
loko wiem ze jestes pełnoletni ale niewygladasz na tagiego bo każdy Ci napisze ze swoija kulturą niedorastasz mi do Pięt i te nazwisko to moze twoje bo ja mam inne każdy wie
|
|
Lady Isztar - a skąd ten man się "nagle" pojawił za golfem? rudy błazen z druhem
|
|
Ślusarz.pl Jurand
|
|
rekLAMA !!!!!!!!!
|
|
mieczkos997 - mnie ani piekarz, ani lekarz na ulicy nie zaczepia; a jak do takiego podejde, to bede mial bulke, albo recepte - to o co poprosze, a nie to co mi wlepia.
|
|
ŁKS Łomża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma zowsze Łomża
|
|
D R U G A L I G A :D yeah ! :D ŁKS! Zbych
|