Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Daniel Obajtek europosłem |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Daniel Obajtek europosłem |
i z czego się cieszysz durniu ??????????????? .
|
|
paplak to wyjątkowo złośliwa gnida i jako #Lobo wciąż zamieszcza obrazek w którym podszywa się pod Pisowca z zamiarem ośmieszenia katolików ... Bo Podlasie nie jest ciemne. Ciemnogrodem posTępacy Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
dla towarzyszki lobo im większa szuja, tym większy idol. Towrzyszka lobo jest dumna z Obsrajtka, że rozpievdolił Lotos, który spzedał ruskiemu MOL i powiązanym z Moskwą arabusom. Bandyta Jojo, kolejny idol towarzyszko lobo, też dostał się. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
„..mimo wcześniejszych nieprzychylnych sonda…..” :) Ale przychylnych w Moskwie, Budapeszcie i Hezbollahu. No i z pewnością będzie miał powodzenie we Wronkach. Tam mu dopoleruja ząbki które sobie zabudował z kasy każdego Polaka. Będą mówić od dziś w celi Daniel wszystko cewel mogę jako zasysacz odkurzacz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |