wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Policyjna Spółdzielnia Mieszkaniowa

cholerka zapomnialem hasla na forum :(( no no stronka fajna jest ogolnie nie powiem, nie wybajerowana, i to fakt czytelna, (nie lubie takich ze wszystkiego pelno i nie wiadomo za co sie brac )

Grzesiek: ja widze dokladnie ktora godzina :)) wiec moze masz monitorek brudny :)

co to za konsorcium? :) ja bede robil domowa stronke sobie i chcialbym zeby konsorcium mnie nie atakowalo potem :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Policyjna Spółdzielnia Mieszkaniowa

Gorbi - a jak "Baśka" okaże się łysiejącym facetem po 40-tce? :D

Basiu - bez urazy - pozdrawiam
Łysiejący faceci po 40-tce - bez urazy - pozdrawiam

Tiger

hallo Panie Luck Skywalker....z policji pan jesteś??

jak już o policji ...pozdrawiam panow z "drogówki", rutynowa komtrola przebiegła bardzo miło... i miałem czas smsa napisać.

krasik - jeśli będziesz robił sobie stronę i tylko pod IE optymalizował to oki, tylko nie wszyscy ją zobaczą i mycie monitora nic nie pomoże. Jak np. u Grześka nie będize to czytelne. Już to mówiłem, trochę za dużo flasha. Mi dziś nie chciało się zładować przez kilka minut na neostradzie. Ale jest tam kilka fajnych pomysłów. Pozdrawiam RN

na Wojska Polskiego, ponizej kina - na dyzurce podac co interesuje

:-)))))))))))))))))))))))))))))))
bombastyka Tiger :-D

tak myslałem sobie własnie że do tej Baski to zaraz tłumy wolnych forumowiczów uderza i bedą napastowac i wręcz domagac się szansy naprawy pralki, będą ją sobie (najpierw pralkę, potem baśkę) wyrywac z rąk, i krzyczeć: JA, JA!!! :-)
heh...........
łysiejący po 40 łączcie się !!!!!!
:-)))))
heh!!
:-)

Andrzej Jarota

Ha :) co fakt, to fakt, strona trudna do poruszania sie, alenie wiem, czemu Wam sie wolno otwiera . u mnie na 64kbps, dziala bardzo dobrze.. hm. wina łącza ? ja nie mam lacza z TPSA, to moze dlatego mi dobrze chodzi ?

andrzej jarota

Łokalizacja przy zbiegu ulic: Zawadzkiej, Sikorskiego i Wyszyńskiego jest zupełnie rozsądna. Tanim kosztem można zrobić dojazdy od każdej z ww ulic. Poza tym w tym regionie mieszka duży procent mieszkańców Łomży. Łatwo tam również dotrzeć ludziom, którzy nie mają swojego samochodu. Teren ten jest na tyle oddalony od najbliższych budynków, że nocny ruch związany z dostawą towaru nie będzie nikomu przeszkadzał. Pewną niedogodność odczują chłopaki z sinymi nosami. którzy w pobliskich chaszczach spożywali swoją ambrozję.

u mnie strona ładuje się do całkowitego wyświetlenia 8s :)

Mieszkaniec

Poszukuję osoby, która zna się na metodzie doboru kadr zwanej MULTISELECTem. Najlpiej żeby był to jakiś psycholog. Jeśłi ktoś ma kontakt lub zna taka osobę prosiłbym o podanie namiarów.

Te zegary zaczynają być zaraźliwe...
Przeglądałem własnie lomza.info i widzę ogromny zegar wskazówkowy a dla tych co nie znają się na wskazówkach troche mniejszy z cyferkami.
No, no jestem pełen podziwu i czekam z niecierpliwoscią na następne objawy epidemii.
Tomek

Zapewne chodzi Tobie o panią psycholog i podanie jej wymiarów? :)

Zartuje ale od razu o przeczytaniu tekstu taka mysl mi do glowy przyszla

Powodzenia

andrzej jarota

Majac inne intencje wywolalem temat i odruchy wymiotne u niektorych. Funkcjomnalnosc strony jest lepsza niz poprzednio. Wprowadzone wiadomnosci nie znikaja po dwoch dniach. Widze, ze teraz wprowadzono mozliwosc dodawania zdjec do wiadomosci - co tez jest plusem.
Natomiast co do Lucasowej sterowni MPEC-u (bo to chyba jednak komin MPEC-u) to mam swoje zdanie. Akurat ten fragment serwisu ma sie wprost odwrotnie proporcjonalnie do nazwy radia czyli totalna BEZ-NADZIEJA.
I jeszcze jeden - chyba najwazniejszy element tej beznadziejnosci to to, ze gdybym nie wiedzial, ze to "niby" katolickie radio (reklamuja posrednio hurtownie alkoholi), to zaden elemt "kosmicznej sterowni" mi tego nie sygnalizuje.

Zibi77 - Masz rację, dokładnie jestem tego samego zdania o naszej skrzeczącej rzeczywistości.

---
PGG

Jaki to sklep to ja też tam zajrzę...........

Walcie sie stąd pieprzone gówniarze z tą fifą 2004.

michal

W zasadzie to się pomyliłam. Te testy nazywaja się MULTISELECT. MBS jest nazwą testów których się juz nie uzywa. Przy okazji prosiłbym o info na temat SKALI F.

hej Pirxie!
Sama przechodziłam te testy i teraz na moje szczęście jestem policjantką :) Dam Ci radę, jedyną i bardzo pozyteczną, odpowiadaj szczerze na pytania, nie koloryzuj, a na pewno je przejdziesz!
POWODZENIA!

Jestem w pierwszej klasie technikum w mechaniaku.Może poradzicie z którymi nauczycielami należy uważać.Co możecie powiedzieć o soże Kosińskim lub Dbrołowiczu.

I zatrudnia lekarza renciste kryminaliste na ortopedii zamiast dac miejsce swiezej krwi!

widze ktosiu, że nie zrozumiałeś intencji mojego wpisu, więc dam taki przykład:

przychodzę do Ciebie w gości i na ścianie pisze "ktosiu to ciota" i zakładając że to nawet nie jest prawda, zostawił byś to u siebie na ścianie?

zastanów się i odpowiedz.

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org