Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo Kołakowski - dosc juz tego |
ja proponuję Toyo Proxes... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo Kołakowski - dosc juz tego |
BUHEHEHEHEHHEHE MIRIAM = OLIVIA
|
|
HEHEHEHEHE Już dawno się tak nie uśmiałam buszując po forum. Naprawdę. Oliwia i kasia gratuluję! W życiu tak się nie ubawiłam. Głupota goni głupotę. heheheheh Od dziś moją idolką jest ZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Serdecznie pozdrawiam
|
|
a niby skąd możesz wiedzieć jaka jestem i co komu życzę nie znasz mnie Ja Cię też zresztą nie Powidz chciałabyś aby ktoś o Tobie tak napisał
|
|
>Jeszcze jedno. Jaka szkoła, nawet najgorsza w Łomży, na swoje własne >życzenie, pozwoliłaby, żeby OKE uniważniła maturę w ich placówce? Znam odpowiedz. II LO, rok temu. ;)
|
|
Zna ktos jakis kontakt do slusarza lomzynskiego na dlugiej? Bo cholera gdzies zgubilem...
|
|
No i 2:0 wynik obstawiam :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jeszce jedno od poczatku nieukrywam sie i nie podaje sie za klientke , byłabym skończona idiotka jakbym podawała sie za klientkę , wiedzac że nie ukrywam swojej strony www, czytajcie uwazniej , i nie rubcie szumu ludze z czegoś co nie ma sensu, żegnam was , ja i tak swoje bede robić i wiesz żeniu powolutku staje sie monopolem na łomzy, pokazuje to ilośc moich stalych klientek. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Kiedys stanalem na zakazie postoju, bo mialem sprawe do zalatwienia - takie przyslowiowe piec minut. Wieem ze nie mozna stac na takim zakazie zbyt dlugo, ale nie wiedzialem gdzie moge przeparkowac auto i wtedy zobaczylem policjanta. Wiec nauczony niemieckim doswiadczeniem podszedlem do niego- o ja glupi i nieszczesny - i spytalem czy to nie bedzie klopot jezeli auto bedzie stalo nieco ponad norme. Spotkanie rozpoczelo sie sprawdzeniem papierow moich i mojego auta (na niemieckich blaszkach), rozwinelo sie wypisaniem mandatu na stowke i przyznaniu mi jednego punktu, a zakonczylo pouczeniem (po moim protescie- bo zatrzymalem sie przeciez przed chwila i moge odjechac), ze moge przeciez nie przyjac mandatu i skierowac sprawe do Sadu Grodzkiego. Policjant byl tak mily, ze wyznal mi: ´´ Panie ja tutaj jestem, po to, zeby te mandaty wypisywac´´. Krew mnie wtedy zalala, poniewaz: - stalem nie dluzej niz te nieszczesne dwie, czy trzy minuty, zanim podszedlem do policjanta (potem ten czas mi sie wydluzyl, bo Pan Wladza wykonywal swoje czynnosci), - wiedzialem, ze lamie jakis przepis, ale w Niemczech kazdy jeden policjant machnalby na to reka (wiem, bo nieraz mi sie to zdarzalo), - zrobil ze mnie idiote (na moje wlasne chyba zyczenie), bo wiedzial dokladnie, ze nie oplaci mi sie ciagac po sadach za sto zl, a poza tym nie wygralbym tej sprawy (bylem sam bez swiadkow), za to musialbym pokryc koszty sadowe i do tego , jestem pewien na sto procent, mandat nie wynioslby sto zl, ale wielokrotnosc tej sumy. Dobrze wam radze - jak widzicie policjanta to uciekajcie, w Najjasnieszej on nie jest od pomagania obywatelom, ani od pilnowania porzadku - on jest ´´od wypisywania mandatow´´
|
|
dwukrotnie zostałem zatrzymany jakoby za przejazd na czerwonym świetle w stolicy i w Łomży i za każdym razem nie miało to oczywiście pokrycia w fakcie bo osoby ze mną jadące także były pewne, że przejeżdzałem jeśli nie na zielonym to na żółtym zapalającym się nad głową - dwukrotnie odmówiłem przyjęcia mandatu - dwukrotnie byłem pouczany, że skierują sprawę do sądu ale tego nie robili i puszczali mnie tylko z pouczeniem. wydaje się, że przy skierowaniu sprawy do sądu policjanci muszą wypełnić sporo pierków zatem idą w zaparte poprzez odmowę mandatu ratujemy się od konkretnej kary bo policjantom nie chce się wypisywać tych wszystkich papierków ale to tylko moja teoria i niekoniecznie musicie iść w moje ślady przy zdarzeniu w stolicy w momencie legitymowania ostentacyjnie mówiłem do swoich pasażerów, że "wyłapuje się tylko osoby z prowincji i wymysla przewinienia" na co mundurowy się obruszył, sprawdził papiery i mnie puścił, potem jechali w tym samym kierunku co ja i widziałem jak przejechali na czerwonym świetle!!! w ten sposób uchroniłem się od zasponsorowania kolacji w mcdonaldzie do którego pojechali policjanci
|
|
No i znowu kur..... kolejny post dotyczący Policji!!! Ludzie czy wy nie macie o kim pisać?? Uczepcie sie mechaników,sprzedaców,lekarzy......... Chlopie zobaczyles jakis artykuł prasowy ktory jest bez sensu.Poprostu jakis dziennikarz chcial zrobic afere (oni czasem tak mają).Moim zdaniem nie warto "klepac" tego tematu gdyz na forum poruszane są tylko tematy POLICJA i ŁKS ;/;/ Ludzie troche rozsądku... Robotnica
|
|
Słuchaj Waldek 27 swoje zdanie to mozesz sobie wsadzic w du.... !!! Chcieli to dali taki mandat,pomyślcie sobie że mogli dać wiecej.To bedzie dla gościa nauczka :)
|
|
|
|
|
kup sobie angielski motocykl bodajże marki Norton - jedyny na świecie który ma silnik Wankla lub też jakiś indyjski /marki nie pamiętam/ który ma silnik diesla
|
|
No brawo. Widzę iż poziom dyskusji z każdą chwilą się zwiększa. Stasieq, masz ładny podpis - naprawdę tak myslisz jak napisałeś? Oświeć mnie. I.
|
|
Brawo ŁKS! Chylę czoła...
|
|
Taka praca ;/ Jeden leczy ludzi,drugi gasi pożary a trzeci czuwa nad bezpieczeństwem... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
II LIGA II LIGA ŁKS!!! II już mamy na I jeszcze czekamy!!!:D
|
|
Zawsze co roku poszukiwani są chętni do zbioru truskawek na plantacji gdzieś za szpitalem, w sezonie są ogłoszenia po osiedlu przy kazańskiej porozwieszane, niech próbuje. Chwali się takie zachowanie :) A koleś zawsze się rozlicza chyba, więc bez obaw. Pozostają jeszcze ulotki. To też lekka i dobra fucha jak dla 12-latka. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Poniżej podaję e-mail'a do nich. Napisz i zapytaj. Jeżeli Cię interesuje to mają siedzibę się na ul. M.C. Skłodowskiej 4 proart@lomza.com Pozdrawiam dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
|
na onecie naet o LKS napsiali: http://sport.onet.pl/1020297,278,221592,wia,1321983,dyscyplina.html
|
|
najlepiej bedzie jak to pytanie zadasz tym spacerujacym??? waldek 27 nie płacz kiedy odjade - tramwaj???
|
|
Czyli nie ma żadnych filmików - szkoda.Ale jakby ktoś miał to proszęo przesłanie mi na maila.
|
|
Podobno powstało w Łomży bractwo kurkowe, ktoś coć wie na ten temat?
|
|
waldek27: ta cyfra: 27 w nicku to rok urodzenia (1927) czy ilość postów, które zamierzasz sformułować?? Punktowałeś już ponad 200 razy. Jak widać nie czytasz uważnie tego forum i w d*pie masz z kim rozmawiasz :((( Nie pamiętasz nawet płci innego użytkownika. a kto umarł ten nie żyje
|
|
Witam. Od prawie dwóch lat mam internet w Vectrze. Byłem zadowolony ale do czasu... Moim zdaniem 59zł za 128Kb/s to przegięcie. Gdy odbierałem komputer z serwisu zaszedłem do IST. Pani powiedziała że transfery są od 500Kb/s do nawet ponad 6Mb/s. Nie wiem tyko czy to prawda. Dodam, że przy mojej przepustowości 128Kb/s transfer jest 16Kb/s :| na dodatek Torrent nie działa a dokłądniej nie mogę sedować, ponieważ nie chcieli mi przekierować portu, a płacić dodatkowe 12zł za IP... bez przesady. Chcę się dowiedzieć jaki transfer przy ściąganiu z jakiegoś serwera (nie z sieci), jak często są awarie serwera, i czy działa P2P/Torrent. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)
|
|
Autor: stasieq (---.lomza.mm.pl) Data: 15-05-06 20:00 a ja tam bylem w sorde i w czwartek i byli robotnicy to chyba zalezy o kturej patrzyliscie bo ja bylem okolo 12 i mialem ,,zaszczyt" zobaczy Ptysia91 hahaha ciotowaty on troche jest http://kozak8989.fotka.pl/ w szkole byłem w tych godzinach !
|
|
Tego z kretynem nie znałem :)
|
|
Poczekaj, Ci pilkarze rzeczywiscie nie zabłysnęli w ostatnim meczu towarzyskim.Zobaczymy jakie będą skutki wystawienia takiego składu wtedy będziemy oceniać... Pzdr Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
http://www.opendirviewer.com/?url=http%3A%2F%2Fadampolak.home.pl%2Fpub%2Fsport%2F2006-05-13%2520-%2520demolka%2520starego%2520miasta%2F&submit=Submit&tn=true&pagecount=50#12 Proszę bardzo kilka fotek prosto ze stolicy!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pan i władca: Piszesz ze Obrona i poszanowanie dla własnych barw to sprawa honorowa! Pytam sie wiec ciebie gdzie do k...y nedzy byles gdy legionisci kroili nasze flagi w stolicy ??? Jesli byles wtedy na Lazienkowskiej to czemu nie zareagowales ? Gdy w II lidze do Lomzy przyjedzie dajmy na to Sosnowiec to komu będziesz kibicowal ? ŁKSowi czy Zaglebiu. Pewnie Zaglebiu, przeciez to zgoda twojej ukochanej Legiuni. Twoj wybor, twoj przypał. Kibicujesz ŁKSowi i (nadal) Legii, ktora skroila nam 3 flagi i ty masz jeszcze czelnosc wypowiadac sie w takich kwestiach jak honor ??? Zycie to sztuka wyborów a czesc osob z Łomzy miala po tamtym meczu do wyboru: albo odpuscic sobie kibicowanie Legii i wyjsc z calej sytuacji z twarza albo skurwic sie i dalej cichaczem pomykac na Lazienkowska. Dla mnie takie osoby sa zwyklymi CWELAMI (zbieznosc slow nie zamierzona, hehe) i traktuje je tak samo jak te szmaty z Łomzy ktore mialy/maja czelnosc jezdzić na Jurowiecka/Sloneczna "kibicowac" Jagusi... Przyjdzie czas na zdrajcow.
|
|
Sobie ? Spozniły im sie pociagi do Grojca i Wyszkowa wiec musieli odreagowac to na Zamkowym. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dwie decyzje zszokowały mnie: to, że nie został powołany Jerzy Dudek oraz, że do ataku nie został powołany chociaż jeden z trójki Łukasz Sosin, Tomasz Frankowski, Marek Saganowski. Niespodzianką jest dla mnie powołanie dla Sebastiana Mili, który co dostanie piłkę to ją traci, co go ktoś dotknie to się przewraca. Co do innych nominacji to OK. Bramkarze: Boruc, Kuszczak i Fabiański - tu zamiast Fabiańskiego wziąłbym Dudka, no ale Janas myśli przyszłościowo. Obrońcy: Baszczyński, Bąk, Dudka, Gancarczyk, Jop, Lewandowski, Żewłakow - zastanawiałbym się czy zamiast Dudki nie powołać Kłosa lub Rząsy, ale tu również Janas pomyślał o przyszłości. Pomocnicy: Giza, Gorawski, Kosowski, Krzynówek, Mila, Radomski, Smolarek, Sobolewski, Szymkowiak - tu zamiast Mili powołałbym Burkhardta, zastanawiałbym się również nad Gizą, ale trzeba przyznać, że ten zawodnik miał ciężko, aby pełnię umiejętności zaprezentować w słabej Cracovii. Napastnicy: Brożek, Jeleń, Rasiak, Żurawski - ktoś z trójki Sosin, Frankowski, Saganowski powinien jechać na mistrzostwa. W sumie Jeleń ostatnio prezentował się dobrze, a Brożek to też raczej decyzja przyszłościowa, ale ja bym go i Jelenia raczej nie wziął. Patrząc na powołanych to wydaje mi się, że podstawowy skład będzie wyglądał następująco: Boruc - Baszczyński, Bąk, Jop, Żewłakow - Krzynówek, Sobolewski, Szymkowiak, Smolarek - Żurawski, Rasiak Decyzja Pawła Janasa jest dla mnie zaskakująca i odważna, ale czy dobra pokażą mistrzostwa. Nie krytykujmy teraz selekcjonera, tylko poczekajmy na wyniki czerwcowych meczów.
|
|
To stara tradycja, ale w wykonaniu naszych "kontuszowych" rychło zamieni się w "barctwo kur/w/kowe" o będą rozgrywać zawody w strzelaniu z procy do "kur/w/ka. Nawet słyszałem, że jest taki jeden, który przechrzcił się ze zwykłego Tadeusza K. na Gniewosza Rokosza K...Ot dziwy nad dziwami.... Tweety
|
|
Ptysiu80 chciał w swojej wypowiedzi zaznaczyć, iz nie zrobili to stołeczni kibice tylko kupa przyjezdnych matołków. Ale w tych wymienionych wyżej miastach proponowałbym tego nie powtarzać.
|
|
ja też mam vectre 256kb\s za 85 zeta :( z cenami se w kulki lecą ale niedługo zmieniam na ist tam jest super :D Robotnica
|
|
SaneOne a po co mieliby niby bic niewinnych ludzi wracajacych z klubu, bo nie do konca rozumiem?? -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Czyżby nie było innych zakladów stolarskich? A co powiecie na temta zakładów Moduł i stolarza w Kupiskach?
|
|
I po cholere takie tematy i pieprzenie glupot ??? Zawsze cos komus nie pasuje. PS: Tak wogole to pisz jakos po ludzku
|
|
Masz 5 punktów i wyjazd do Mongolii. ( dobre)
|
|
Jak narazie panowie ti jest wielkie g..., w sobotę wywalili pewna osobę z ŁKS-u. Powód ??? Niezgodności w finansach klubu. I teraz się zacznie sieczka.O sponsorach możecie zapomnieć. A zwłaszcza w łomży. Zachwile zobaczycie jaki będzie dym.W środę mają spotkanie z dotychczasowymi sponsorami i h... z tego wyjdzie.
|
|
O czym wy k... gadacie. Podobna gadka byla po wejscie LKS do 3 ligi; ze niby pieniedzy nie bedzie i ze w sprawach organizacyjnych jest lipa. Wielu ludzi wlozyly w wejscie LKS-u do drugiej ligi wiele sil i pracy i wierze w to ze wiekrzosc z tych ludzi nie porzestanie na dalszej pracy. Wczesniej pojawil sie problem stadionu w Lomzy ktory po czesci zostal juz zazegnany( co prawda nie jest to rozwiazanie idealne ale zawsze cos). Po drugoe naszej czesci kraju nalezy sie dostep do lepszej pilki i mysle ze PZPN wie o tym bardzo dobrze i to bedzie powod dla ktorej raczej nie bedzie problemow z licencja na druga lige. A jesli sie myle to H.. im w D....e
|
|
loko a co ty taki K.... pesymista jestes. ja jestem dobrej wiary i raczej nie widze jakis wielkich probllemow dla ktorych to LKS nie mogl by zagrac w 2 lidze. Sponsor nie musi byc koniecznie z naszej czesci kraju a browar tez bedzie sie chcial sie zareklamowac w reszcie Polski wiec i pieniadze dadza duzo leprze(widac to juz teraz jak to browar po zostaniu sponsorem LKS-u bije swoje rekordy produkcyjne a 2 liga to dopiero bedzie pokaz dla nich, akcjonariusze rowniez wiedza o tym bardzo dobrze ze droga liga moze podwoic ich zyski).
|
|
Carmello - mleczarnia Piatnica to juz jest sponsorem - MKS Medyk Łomża - wiec nie licz , i tak im duzo kasy nie chca dac.... pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
lol hipermarket zeby turystow przyciagnac?
|
|
”mmm” nikt Cię nie zmusza do pomocy. My robimy to dla Niego. Ludzka życzliwość od nas tego wymaga, żeby wrzucić do puszki symboliczną złotówkę. Zgodzę się z Tobą, że nie wszyscy nas wspomogą bo to oczywiste i zrozumiałe. Różne są powody i poglądy na tego typu akcje. Ale cel jest szczytny i myślę, że należy się trochę wyrozumiałości dla młodego, chorego chłopaka, który liczy, że mu pomożemy. Jeśli nie zamierzasz się włączać w akcje nie zabieraj głosu w dyskusji. Po co zbędne, nic nie wnoszące komentarze? Pozdrawiam Domina
|
|
Ilu was bylo ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |