Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tajemniczy urząd |
a przepraszam ale jeszcze mała uwaga do ciebie Oliwciu. Jak już tyle gadasz to z łaski swojej myj zęby albo sokaj miętusy bo ci ........ z jamy gębowej. Podejrzewam, że z powodu ogromnej liczby klientek nie masz czasu odwiedzić stomatologa, ale oszczędź nam tych dodatkowych atrakcji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tajemniczy urząd |
PS2. Oczywiście nie pochwalam takiego zachowania protestujących. To rzeczywiście niestosowne. Ptysiu80 - popieram. Ale rakcje kolejnych wypowiadających sie w tym watku to przegięcie... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
NAGŁY ATAK SPAWACZA I PEJA !!!!!!!!!NO I HUTA MOZE BYC :) TO BYLBY CZAD DOPIERO :)))))
|
|
NIE NO U MNIE OD 7.00 WSZYSTKO OK
|
|
master398 nie byłes nie wiesz nie wypowiadaj sie proste. "A swoją drogą na rezerwy Legii nie przychodzi tak dużo kibiców." Nie byłes nie wiesz kto przyszedł po nie i jakie maiły byc warunki pozostawienia przez owe osoby flag na płocie
|
|
bertus20 :"Kibic z kibicem tak (...)" a tego nie należy potępiać ? Wg. Ciebie to jest ok ? To że kibic z kibicem na walke wyraża swoją wole i bierze za to odopiwedzialnosc czy cos mu sie stanie.
|
|
To już wiem czemu dostałem 250 zł a nie np. 50 zł albo pouczenie :P trzeba teraz na wszystko uważac ludzie:D !!! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
ehh.... a co maja innego robic ?? Jedna jest prawda.
|
|
ToyoT1R oraz Yokohama A539 dobrze trzymaja zarówno na suchym jak i na mokrym, oczywiscie mowie tu o nowych oponach a nie takich z 97 roku!!! Toyo w niezłyhc cenach dostaniesz na www.e-x-c.com.pl, tylko mowie od razu ze Toyo dluzej niz na 2 sezony nie starczy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Lecz niestety trzeba nie mieć oleju w głowie żeby robić takie rzeczy.... Pzdr Jedna jest prawda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |