poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szukam faktów o współdziałaniu Niemiec i ZSRS w LUDOBÓJSTWIE Narodu Polskiego

I co kupiłeś te kufle? bo ja dzisiaj widziałam w łomży.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szukam faktów o współdziałaniu Niemiec i ZSRS w LUDOBÓJSTWIE Narodu Polskiego

jesli chodzi o okuliste to dr Grochowski przyjmuje na Piłsudskiego w budynku okruszka bodajze w poniedzialki i czwartki od 16 :) za pierwsza wizyte zaplacilam bodajze 80 czy 90 zl w tym bylo badanie komputerowe, wizyta i probne soczewki...wszystkie informacje ujawni ci lekarz do tego dostaniesz prawdopodobnie ksiazeczke z obsluga badz plytke cd

Re: Szukam faktów o współdziałaniu Niemiec i ZSRS w LUDOBÓJSTWIE Narodu Polskiego

uuuu...cos czuje ze ten topic zaraz bedzie zamkniety a logi zostala przekazane prokuraturze :)

Ha ha ha Wiecie co chłopaki ? popiszcie lepiej o motorach. Na to przyjdzie jeszcze czas.

Nie wiem skad wziales/as takie informacje, sa one wyssane z palca, ja ucze sie w katoliku i pisalem wlasnie w tym roku mature i to co mowisz jest kompletna bzdura. A po za tym jesli rzeczywiscie byloby tak jak napisales/as to nie doszlo by do takiej sytuacji, ktorej bylem swiadkiem, jak moja kolezanka za samo wniesienie wylaczonej komorki na sale ma uniewazniona mature...

Lepiej zastnow sie dluzej zanim cos napiszesz, nie zdziwilbym sie jesli ponioslbys/as jakies konsekwencje po tym poscie.

Pozdrawiam =)

Na 100% na allegro i pewnie na innych tego typu aukcjach.

Wygląda na to, że jestem na diecie:)

No wiecie co? niedość że się biedaki farby nawąchają to jeszcze spać po nocach niemają??? jesteście egoistami bez serca chiba.

Oto kilka fotek AUT ZABYTKOWYCH z zeszłorocznego zlotu:

http://www.piotrskarga.pl/w,060510,3.php3

Na płycie znajduje się napis:
PROCHY BOHATERÓW I MĘCZENNIKÓW, KTÓRZY ODDALI SWE ŻYCIE ZA POLSKĘ

Jedna z organizatorek marszu, bez cienia zażenowania zrobiła sobie z owej płyty "podpórkę" na nogę... Biało-czerwona flaga w rękach tej "działaczki" podkreśla ten paradoks.

Pomnik męczeństwa Narodu POlskiego homoseksualiści zamienili na podest do wygłaszania swoich chorych idei i poglądów...

HAŃBA !!!

Re: Szukam faktów o współdziałaniu Niemiec i ZSRS w LUDOBÓJSTWIE Narodu Polskieg

meloman6: Misiek nie histeryzuje. Mógłbyś raz w życiu logicznie pomyśleć...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

To że nie było w sprzedaży, to nie znaczy że nie mogłeś kupić starego rocznika w promocyjnej cenie :D
Po wypowiedziach wnioskuje ze nie ma tu żadnego moda :/
Proponuje zakończyć te wymianę zdań, bo nic nie wnosi do tematu. Posty niejakiego loko trajktowć z przymrużeniem oka, bądź całkiem pomijać. Co do imprezky, oczywiście wpadnę swoim "strociem łomżyńskim" :))

wowo ja ja pieszo żeby podziwiać te Starocie które przyjadą:)
Bedzie fajnie:)

kochaniutek:

AC miał grać w M7 w Białymstoku, jednakze coś nie wypaliło. wiem, ze ma byc Drill. W Łomży za to bedą grali inni, znani na polskij scenie DJe. Dzis oczywiscie Chriss Jaxx, a juz niebawem inne niespodzianki...

Aleście chorzy na wasze puste łebki:P

Chamsko sie zachowali.
Bezmyślnie.
Jak sie opamiętaja to będzie im przykro.

Wy też sie chamsko zachowaliście.
Bezmyślnie.
Inaczej nie umiecie.

witam

czy ktoś na dniach , lub dzisiaj miał problem z internetem ?? u mnie co jakiś czas rozłącza , komunikatory nie działają , strony też ale gra multiplayer działa ...

Witam!
Może ktoś z was drodzy formułowicze wie, kto (jaki warsztat) zajmuje się klimatyzacją w autach? Chodzi mi o przegląd, dezynfekcję, czyszczenie i ewentualne uzupełnienie. Za info z góry dzięki.

CB to jest to!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org