poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawdziwy kult "złotego cielca"

MIESZKAMY NA WSI I TAK BĘDE PISAŁ.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawdziwy kult "złotego cielca"

juz ta psiarnia niewie co ma wymyslec.

LOKO.....źle myślisz.... Ptysiu a grzybek to zupełnie inne osoby....

lks lomza 2 liga bedzie w sobote jaK WEJDZIEMY TO PARADA NA STARY RYNEK I BEDZIEMY OBL;EWAC 2LIGE

LKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKSLKS

Jurand

ciesze sie :)

tak powinien postąpić trener. Naje*any ---> to wracaj do kumpli i pij dalej ! Słyszałem, że niedługo władze klubu tak samo postepować będą z kibicami: na*ebany albo wszczyna burdy na stadionie ----> dożywotni zakaz wstępu !! Cieszycie się ??

sluchaj loko wypraszam sobie nie jestem żadną koleżanką właścicielki tego salonu mówie tylko ze byłam u innych i wiem jak jest niemiała odsluga wiecznie naburmuszona w innych salonach a tu miła sympatyczna dziewczyna która doradzi pomoże.W Łomży nie ma jeszcze takich salonów jak tu gdzie mózna usiąść przy kawe porozmawiac a szkoda w Warszawie jest ich dużo i cieszą się one dużym powodzeniem

http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3336792.html

artykuł sporo wyjaśnia

To jest chore...

Mienie swojego klubu niszczyć. Teraz Wisła trochę pogra bez kibiców...

Alehandra: uważaj, bo za takie plotki, wymienione przez Ciebie szkoły mogą śmiało pozwać Cię do sądu cywilnego i bez problemu taką sprawę wygrać. Pieprzysz głupoty, które gdzieś usłyszałaś...

Uwaga!!! nabity :)))))

Liber Koniu i Doniu

Ciesz sie koles ze nie mieszkasz w okolicach stadionu Legii... FCK!

Loko ...ja chyba czegoś nie rozumiem...Zlot który jest organizowany w czerwcu dotyczy ZABYTKOWYCH pojazdów czyli aut które maja 20 30 lat a nawet i wiecej...zjezdzaja ludzie do Łomży z całej polski..kolekcjolerzy którzy w te auta wkładaja mnostwo pieniedzy wysilku i czasu i dlatego maja sie czym pochwalic...a Ty wylatujesz z jakimiś astrami calibrami...owszem calibry nie produkuje sie od 95 roku wiec z moich obliczeń wynika że to niestety nie jest pojazd zabytkowy tylko 11 letni samochód...a takich po naszych drogach jeździ dużo ...a dlaczego a dlatego że średnia płac krajowych wynosi 1000 pln wiec co się dziwić i smiać z ludzi którzy jeźdzą starszymi samochodami...A dla Ciebie mam recepte walnij sie w Łep...

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Heh, po prostu niektórzy wola 10 letnigo mercedesa, beemke, czy audi, niż Uniaka z 2003r którym pewnie porusza sie Loko. Ale cóż jego wybór.

Łomżaaaa - jesteś nie w temacie.Z tego co wiem to Wisła grała wtedy z Arką, to nie ma nic wspólnego z przegraniem Pucharu...:P

A ile masz lat ? musisz mies karte i ukonczone 13 lat

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Podlaska policja wypowiada wojnę piratom drogowym. Za takie przewinienia, jak np. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej linii lub na przejściu dla pieszych, kierowca straci prawo jazdy i stanie przed sądem.

Tego typu procedury nie są jednak żadną nowością. Funkcjonariusze podkreślają, że będą jedynie bardzo restrykcyjnie egzekwować istniejące przepisy kodeksu drogowego.
W ubiegłym roku w Podlaskiem powtórny egzamin na prawo jazdy zdawało blisko 200 kierowców, którym odebrano uprawnienia za przekroczenia drogowe
.

Policja uważa że najlepszym sposóbem na poskromienie piratów drogowych jest zabranie prawa jazdy i postawienie go przed sądem. Może opamiętają się.

Czy malowanie pasow, nie może odbywac sie w nocy, tak jak to jest w wiekszych miastach? Wtedy nie jest utrudniony ruch i bezpieczniej dla ludzi ktorzy to wykonuja. Dzis w godzinach 10 - 13 koszmar...

rudy błazen z druhem

No przyznaje ;/ Cieżko sie dzis jedziło i korki sie robiły.Ale wiesz ci malarze przecież mają swoje godziny pracy,w nocy nikt nie bedzie malował.Miejmy nadzieje ze warto było stać dzis w korku ok.5minut :):) Pozdro

Zbych

nowki kupujesz czy uzywane ????

Aby Polska w sile rosła trza nam wodza a nie... osła

TAK KASZTANY TAK UNIAKA Z 2003 JAK DOBRZE PAMIETAM W O3' JUZ UNO NIE BYŁO W SPRZEDAZY . BUHEHEHEH ZNAWCY. BURAKI ZAPYZIAŁE.
ALE JEŹDZIJCIE DALEJ SWOIMI WIEJSKIMI BRYKAMI ZA 300 EURO I STÓJCIE PO MC DONALDEM Z PALĄCĄ SIĘ REZERWĄ. WIEŚNIAKI.
LADY DLA CIEBIE MAM TEŻ RECEPTE TRZAŚNIJ KIBLEM

KASIUNIA, OLIWIA: turlałem się ze śmiechu jak to czytałem.
Delikatnie sugeruję wam zakup słownika ortograficznego i ewentualnie szybką naukę podstaw gramatyki i interpunkcji.

KASIUNIA - jak będę widział takie posty to przestanę odpowiadać ci na cześć - zaczynam się wstydzić że cię znam :DDDDDDDD

Gdy to przeczytałem, będąc z reguły niezbyt częstym obserwatorem forum, wybaczcie ale musiałem oddać pierwszy głos. Ten wątek to katastrofa :)))))))))))))

Przepraszam, jeszcze jeden post:
przytoczę link ze strony http://www.studiooliwia.prv.pl/kontakt.html - i
smiem twierdzić, że przytoczony pod ww. linkiem adres nie istnieje:
"UL. PIŁSUDZKIEGO 95".
W Łomży nie ma ulicy Piłsudzkiego. Jest Piłsudskiego (Józefa).

To już nawet nie katastrofa.........

Peugeut 306 prowadzony przez 20-letniego częstochowianina, zawracając na skrzyżowaniu, wjechał w grupę osób stojących przed przejściem dla pieszych, ściął sygnalizator świetlny i zatrzymał się na słupie.
Na skutek uderzenia na miejscu zginął 11-letni chłopiec, a troje dzieci, rodzeństwo w wieku 10, 11 i 12 lat, zostało ranne.

Dalej uważamy na tym forum, żeby obniżyć wiek do uzyskania prawa jazdy juz od 16 lat ???

Maciek, Ty to sam przepisujesz?? Czy też korzystasz z jakiejś wersji elektronicznej ??
Pozdrowienia.

Wlasnie to jest brak kultury. w angli wystarczy jak ustaniesz przy pasach to momentalnie ruch staje i cie przepuszcza.

BUHEHEHEHEH JA SIĘ NIE PONIŻAM POPROSTU GŁĘBOKO W D.. MAM TAKIE OSOBY JAK TY. NIE TY BĘDZIESZ MNIE POUCZAĆ BO RACZEJ OD TEGO NIE JESTEŚ.

To może niech pozbiera truskawki??? Tylko wiąże się z tym 2 pytania.... czy znajdzie się osobę u której można pracować.....a po 2 to czy wywiąze się z umowy i zapłaci normalnie??

kto?????????????????????????????/

Precz z pedalstwem.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Jak pisałam wcześniej, nie mogę jechać w ten weekend, szkoda. Ale możeby tak wrzucić informacę na stronce poświęconej rowerom albo tam, gdzie więcej osób o tym przeczyta? A godzinę wyznaczyć odgórnie? Przynajmniej będzie jakiś odzew..

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Z czymś takim jeszcze się nie spotkałam. Niedość, że P. Oliwia wprowadziła tu ewidentnie swoją reklamę, to jeszcze w sposób wręcz śmieszny wmawia wszystkim, że ona to nie ona.
Pani Oliwio jestem Pani klientką i jedyną rzeczą z którą się z Panią zgodzę to faktycznie wspaniała atmosfera panująca podczas wizyt w Pani Studio. Wychodzę od Pani zawsze z wielkim bólem głowy od najnowszych wiadomości na temat: kto kogo i z kim, gdzie i dlaczego. Bardzo mi to odpowiada bo lubię poplotkować ale Pani w obsmarowywaniu przerasta wszelkie granice przyzwoitości. Podejżewam, że jest to podyktowane wielkimi kompleksami z jakimi na codzien sie Pani boryka. Przy okazji tych wywodów zacina Pani tak, że krew się leje strumieniami. Ale cenowo jest Pani faktycznie bardzo konkurencyjna i dlatego nadal będę Pani klientką a jak będę dobrze przytakiwać to w nagrode popłynę jachtem Pani męża a, że jestem samotna to może mi coś się przytrafi i wtedy dopiero będziemy miały o czym poplotkować.

ja jak stojo ludzie to przepuszczam bo i troche kultury trzeba uczyc bo polska to zacofany kraj

...A gdyby tak jeden z drugim rajdowcy ,na tej wysepce stała Wasza stara schorowana matka!..i trochę z innej beczki jakaś babka staranowała rowerzystę wgniatając go autem w krawężnik,wysiadła i zrobiła mu straszną awanturę że zarysował jej lakier na aucie..

Pedały i lesby to choroba psychiczna , trzeba leczyć tych ludzi ,a nie ich tolerować .

zagazowac !!!!!!!! skur...... zaGAZOWAC !!!!!!!!!!!!!!!!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Proponuję was zagazować psychole. Won z mojego miasta debile! Nie chcę tutaj takich imbecyli jak wy. WON! A ty MrS masz chyba jakiś kompleks. Tak czytam twoje posty i jedna myśl mnie nachodzi...jesteś chyba homoseksualistą,bo najbardziej atakują gejów właśnie inni geje, którzy się nie akceptują.

Znasz mnie i to bardzo dobrze. Ale z obawy o swoje zdrowie, bo wiem jak zawistną i bez skrupułów jesteś istotą podam ci tylko swojego e-maila i jeśli masz ochotę to napisz do mnie bo nie chcę na forum publicznym wytykac ci jeszcze wielu wad, niedociągnięc i braku doświadczenia i jak widzę rozumu. Ale z czasem może zmądrzejesz.
Do zobaczenia na uzupełnieniu jeden mi odpadł ale z mojej winy. PA

zenia@lomza.com

duchowy to będziesz miał na tamtym świecie.

waldek27

nie placz kiedy odjade - tramwaj???

********* pedałów . **** wam w łeb popierdoleńcy

Witam
Może ktoś ma potrzeba posiadania kotka. Pod moim blokiem zadomowiło się 3 małe kotki (czarny, rudy, czarno-rudy). Kotki są malutkie i dzikie.
Jeżeli ktoś ma dużo serca dla zwierząt i chiałby zaopiekować sie takim stworzeniem proszę o kontakt.
Dla zainteresowanych mogę zrobić i przesłać fotki.
Kontakt: filip_z_konopi@op.pl

Filip

mam nadzieje w takim razie, że spotkamy sie dzis w Yamie...

Kto będzie miał ?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

cycq jedząc psinę dostaniesz skośnych ocząt, a to forum, jak wszem wiadomo jest silnie rasistowskie...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

www.acuvue.pl/ Tu poczytaj !!!

no i umnie chociąż niedługo zmieniam te firme bo se z cenami w h... lecą 85 zeta za 256kb\s porazka niewiecie czy planuja jakies obnizki cen

Pedały tak ale w rowrze.

Jak łatwo sobie zrobić jaja z kogoś kto zwraca sie o pomoc dla zwierząt - nieprawdaż? A może wiecie jak smakuije mięso z małpy, psa, pieczone węże, jaszczurki, albo larwy owadów? Zamiast napisać, że nie, nie mogę wziąść kotka, że może pomogę poszukac opiekuna, to robicie kpiny z prośby o opiekę nad zwierzętami. Za kilkadziesiąt lat was też tak ktoś potraktuje, niech staruch umiera, bo nam przeszkadza. Powodzenia.

zovo: To jest głębsze bagno z ta matura rok temu. Wina nie leży bynajmniej po stronie 2LO ze chciala ponownie pisac mature, ale po stronie OKE. Gdyby OKE nie uniewazniłaby tych matur to te pare osób co prawdopodobnie ściagały, miałyby mature niezdana. A ze te osoby miały ukałdy z ludxmi w OKE, to inn sprawa... Tyle mam na ten temat to powiedzenia. Kazdy prawie maturzystów-historyków z 2LO powie ci to samo...

Zbych

dwie i pół paczki mandatu na głowe to niezły finał,moim zdaniem to troche za bogato.

waldek 27

nie płacz kiedy odjade - tramwaj???

brak kultury jest na pożądku dziennym chmstwo się rozłazi jak smród, szkoda że dobrych ludzi jest coraz mniej

1972, cos ci sie pomylilo. Warszawiacy poprostu szybko jezdza na trasie i moze dlatego sa uwazani za zle wychowanych, ale za to w miescie zachowuja sie bardzo dobrze - jak widza ze ktos stoi dlugo i nie moze wyjechac to przepuszczaja (oczywiscie sa wyjatki)

9. karetka pogotowia pędzi w górę Piłsudskiego na sygnale, skądinąd znany mi pan w tico jedzie lewy pasem, gdy wreszczie dostrzega w lusterku karetkę hamuje??????? na środku pasa i nerwowo rozgląda się w panice, wreszcie karetce udaje się go z trudem minąć z prawej strony

10. skrzyzowanie dowolnych ulic ze światłami - dla poprzecznego kierunku dawno już zapaliło się czerwone światło - rusza się do przodu - a tamci zamiast się zatrzymać z uporem maniaka ruszają aby opuścić rondo - dochodzi do wymiany brzydkich gestów i trąbienia

mam prawo pisać . nikt mi nie zabroni. i ty loko robisz błedy- wiec nie zwracaj komuś uwag za to ok. bo sam potwierdzasz swoja nie wiedze. chodzi mi tylko o to że nie umiecie czytać . ja sie ZAPYTAŁAM TYLKO do KTÓREJ WY KOBIETY CHETNIE CHODZICIE STYLISTKI TYLKO TYLE. a ktoś zle przeczytajac rozpedził wojne . bezssensu, nic nie ukrywałam żadnej reklamy nie zrobiłam sobie. chciałam tylko opinie gdzie kto chodzi . jejku czytajcie uważniej

P.Robert Ślusarz - serio

aviva aviva £KS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szukalem ludzi jakis rok temu, ale niestety nie znalazlem, teraz z checia bym pobiegal w Lomzy ale niestety siedze w warszawie.
A tak na uboczu, malo fajnych miejsc w Lomzy jest do cwiczenia, nieliczne fajnie usytuowane barierki jedynie.
I drugie na uboczu: pakour, yamakasi, moze kiedys sie przyda tez: traceur.
Polecam stronke www.pakour.pl dzial 'ustawki' - bo mi tam Lomza mignela.

Gratulacje i wyrazy uznania. Teraz tylko modernizacja stadionu, rozwój, rozwój....

Zbych

hummmmmmmmmmm dziwne!? ale i nie dziwne! wpływ BIALEGOSTOKU!!! a tym bardziej gdy jest komendant z nadania i pochodzenia z B-stoku!

rudy błazen z druhem

POLICJA CZEPIA SIE DO WSZYSTKICH NAWET BEZ PRZYCZYNY

ZAPRASZAM NA http://s9.bitefight.pl/c.php?uid=78215

Treść jest ukryta

Wiesz w Łomży są takie ceny ,że ludzie szukają tańszej alternatywy. Wiem ,że jest stolarz w Kolnie co zna się na rzeczy (i jest człowiekiem-nie obedrze ze skóry),ale nic bliżej nie jestem w stanie powiedzieć.

stadion będzie zaraz po zakończeniu słynnych bulwarów :P

Bykom Stop

Tak jest w Łomży Bractwo Kurkowe. Działa już ponad pół roku na imieninach biskupa strzelali z armaty. ;]

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

C lUb A:):):):)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

W Polsce jest dużo ludzi.............................. różnych, a jakiej wiary to na prawdę trudno zgadnąć biorąc rzecz jasna czyny nie słowa

marcin135
masz moze foto ?

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org