poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak nas wyrolowano

Wisła nie umie przegrywac (mistrzostwo Polski) i tyle...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak nas wyrolowano

Mrs ma racje, za pisanie takich głupot możesz mieć sprawe w SĄDZIE. Oskarżasz szkoły, nie mając żadnych 100% argumentów, usłyszałaś jakieś głupie plotki i je powielasz na internecie. Zastanów się zanim coś napiszesz. Pozdrawiam

Robotnica

te kaski nadają się tylko do Chopper lub Cruiser a największy wybór jest oczywiście na allegro oto link : http://moto.allegro.pl/search.php?string=kaski&category=159&country=1

waldek 27

nie placz kiedy odjade - tramwaj???

Pozdrowienia dla wowo...A loko powiedz co według Ciebie powinno być na zlocie pojazdów zabytkowych tak żeby Ci pasowało i może mógłbyś wtedy odwiedzić tą impreze...napisz jakąś propozycje dla organizatorów...może wezmą ją pod uwage! A co do mojego EKSCYTOWANIA to przecież każdy ma prawo wyrazic swoją opinie prawda loko?

ja nie jestem chory !

LADY...-->
O TO MIŁO NARESZCZIE WSZYSCY "TUNINGOWCY" MOGĄ PRZYJECHAC SWOIMI GOLFAMI , ASTRAMI , CALIBRAMI ITP. ZAMIAST TUNIG SHOW POWINNY SIĘ ODBYWAĆ ZLOTY STAROCI ŁOMZYNSKICH. POZDRAWIAM . NARESZCIE CIEKAWA IMPREZA POPIERAM.

TO JEST MÓJ POST . I NIE WIDZE TU SŁOWA KRYTYKI JEŻELI CHODZI O ZABYTKOWE SAMOCHODY.
CHODZI TU O PSEŁDO ZABYTKI KTÓRYMI W WIĘKSZOŚCI PORUSZAJA SIĘ "TUNINGOWCY" ŁOMZYŃSCY.

WOWO --> OKULARY CI ZA BARDZO ZBLIŻAJĄ TO ZDEJMI JE JEŻELI NIE MOŻESZ PRZECZTAĆ.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org