Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak nas wyrolowano |
Wisła nie umie przegrywac (mistrzostwo Polski) i tyle...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak nas wyrolowano |
Mrs ma racje, za pisanie takich głupot możesz mieć sprawe w SĄDZIE. Oskarżasz szkoły, nie mając żadnych 100% argumentów, usłyszałaś jakieś głupie plotki i je powielasz na internecie. Zastanów się zanim coś napiszesz. Pozdrawiam Robotnica
|
|
te kaski nadają się tylko do Chopper lub Cruiser a największy wybór jest oczywiście na allegro oto link : http://moto.allegro.pl/search.php?string=kaski&category=159&country=1 waldek 27 nie placz kiedy odjade - tramwaj???
|
|
Pozdrowienia dla wowo...A loko powiedz co według Ciebie powinno być na zlocie pojazdów zabytkowych tak żeby Ci pasowało i może mógłbyś wtedy odwiedzić tą impreze...napisz jakąś propozycje dla organizatorów...może wezmą ją pod uwage! A co do mojego EKSCYTOWANIA to przecież każdy ma prawo wyrazic swoją opinie prawda loko?
|
|
ja nie jestem chory !
|
|
LADY...--> O TO MIŁO NARESZCZIE WSZYSCY "TUNINGOWCY" MOGĄ PRZYJECHAC SWOIMI GOLFAMI , ASTRAMI , CALIBRAMI ITP. ZAMIAST TUNIG SHOW POWINNY SIĘ ODBYWAĆ ZLOTY STAROCI ŁOMZYNSKICH. POZDRAWIAM . NARESZCIE CIEKAWA IMPREZA POPIERAM. TO JEST MÓJ POST . I NIE WIDZE TU SŁOWA KRYTYKI JEŻELI CHODZI O ZABYTKOWE SAMOCHODY. CHODZI TU O PSEŁDO ZABYTKI KTÓRYMI W WIĘKSZOŚCI PORUSZAJA SIĘ "TUNINGOWCY" ŁOMZYŃSCY. WOWO --> OKULARY CI ZA BARDZO ZBLIŻAJĄ TO ZDEJMI JE JEŻELI NIE MOŻESZ PRZECZTAĆ.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |