poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Świat huczy o Polsce i tarczy

GDZIE "MÓŻNA" HIHIIHIHIHI CHYBA CZĘSTO BYWASZ NA SALONACH W WARSZAWIE. NA KAWE DO RESTAURACJI.BUHEHEHEHEH

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Świat huczy o Polsce i tarczy

Zmienia się, tylko czasem jest niezauważalny bo zagłusza go dzwięk układu wydechowego.

TO JEST FORUM I JEST OD TEGO ABY WYRAŻAC SWOJE OPINIE I NIE EKSCYTUJ SIĘ TAK

WIESZ O TYM DZIECKO RADOSNE ŻE NA FORUM JEST ZAKAZANA REKLAMA?? BO WIDZE ŻE NIE JESTEŚ ZBYT DOMYŚLNA. ZWŁASZCZA PO UMIESZCZENIU SWOJEJ STRONY INTERNETOWEJ POD SWOIM NICKIEM. NIE JESTEM WŚCIPSKA BUHHEHEHE?? DOBRE TO PRZECZYTAJ SWÓJ PIERWSZY POST . BYŁO ODRAZU SIĘ PRZEDSTAWIĆ I POPROSIC O OPINIĘ NA SWÓJ TEMAT.

Loko i sie mylisz !!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

o i to jest cos :)

rudy błazen z druhem

jesli chodzi o okuliste to dr Grochowski przyjmuje na Piłsudskiego w budynku okruszka bodajze w poniedzialki i czwartki od 16 :) za pierwsza wizyte zaplacilam bodajze 80 czy 90 zl w tym bylo badanie komputerowe, wizyta i probne soczewki...wszystkie informacje ujawni ci lekarz do tego dostaniesz prawdopodobnie ksiazeczke z obsluga badz plytke cd

Ladne krejobrazy i jak ktoś jedzie szybko to nawet niezauważy.

Co roku malują pasy i co roku ktoś płacze, że robią to w dzień, zapominając, że w nocy jest jeszcze za zimno i farba nie wyschnie. Zresztą, na stronie miejskiej, pod adresem http://www.lomza.pl/index.php?wiad=332 jest informacja na ten temat.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org