Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak nie Pegasusem to Hermesem go, czyli PiSlandia podsłuchowa. |
A przecież towarzysze z PZPR-pis powinni każdemu członowi tej partii i każdemu czopkowi PiSdowskiemu kupić szklankę, aby taki czop mógł podsłuchiwać sąsiada przez ścianę i donosić. Chociaż \"gumowe ucho\" skazany Wąsik lubił sam, w swoim gabinecie podsłuchiwać Polaków, a nawet jak wiewiórki donoszą, to podsłuchiwał i kolegów z PZPR-pis. Ja ostrzegałem, że towarzysze z PZPR-pis przywrócą PRL. A oni nie tylko przywrócili PRL, ale jeszcze dołożyli swoje cegiełki. Technika idzie do przodu. Co towarzysz z PZPR-pis, co czopek PiSdowski to kabel i donosiciel Każdy na każdego i o każdym. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak nie Pegasusem to Hermesem go, czyli PiSlandia podsłuchowa. |
\"A oni nie tylko przywrócili PRL, ale jeszcze dołożyli\": - męczennika POyebów o praworządność tuleję, aby im to zaklepywał praworządnie.
|
|
towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać, ja swoje posty kieruję do Polaków, a nie do nadludzi, czopów PiSdowskich. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ślepe chviszcze stale łże jak PieS, oto bowiem prokuratura nie ma nie tylko obowiązku uzyskania zgody sądu na inwigilację, ale w ogóle nie ma prawa do POdejmowania takich czynności. Feliksgniew Ziobrzyński zapragnął mieć własne narzędzia do inwigilacji dlatego to szpiegowskie oprogramowanie POjawiło się w jednostce bezPOśrednio mu POdległej. Tak się mocno w to zaangażował, że aż zdrówko nie wytrzymało..., albo Pan Bócek POkarał... rudy błazen z druhem
|
|
ziuta krasnaja blać A co ty masz wspólnego z Polakami, krasnaja mordo?
|
|
Po przeczytaniu Twojego artykułu zmieniłem zdanie. Pomaga mi zdobyć bardziej przydatną wiedzę. Dziękuję za podzielenie tiny fishing się.
|
|
No właśnie towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać. Co masz wspólnego z Polakami? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W tych stronach są sami chorzy ludzie Także jak najbardziej jestem za członkiem reprezentującym PiS bo wszyscy przeciwnicy tej partii za są..mmm.mm.. macie tu psychiatryk?
|
|
Children who experience <a href=\"https://apkclasico.com/minecraft-apk.html\">Minecraft APK</a> have enhanced imagination and more flexible hands.
|
|
Autor: green (---.205.208.143.nat.ftth.dynamic.t-mobile.pl)Data: 05-03-24 21:27 W tych stronach są sami chorzy ludzie Także jak najbardziej jestem za członkiem reprezentującym PiS bo wszyscy przeciwnicy tej partii za są..mmm.mm.. macie tu psychiatryk? _________________________ kolejny PiSdowski wynalazek- członek z ramienia partii wysunięty na czoło. Jak wy PiSdowscy chodzicie po tym świecie z członkami na czole? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |