poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bulwary

Nie narzekajcie, na kazdym meczu jest ladna oprawa, wspolny oping, dobra zabawa, bardzo rzadko w porownaniu z innymi stadionami dochodzi do jakichs zadym, wiec pamietajcie, ze jest dobrze, a moze byc duzo gorzej, gdy w 2 lidze beda przyjezdzac do Lomzy duzo wieksze ekipy niz teraz.Ale my wtedy tez pokazemy klase;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bulwary

_wowo Iwo?? ej a co ty sie obijasz i ostatnio Orlena omijasz?

@mmm Znak stoi na górce a za górką z prawej strony ktoś ma wyjazd, ale ty pewnie nie zauważyłeś go (wyjazdu ;-)) jadąc nieprzepisową dziewięćdziesiątką.

Angel jeżeli masz 128 kbps to prawidłowo ci sciąga , a z tym transferem to chyba ci sie pomyliło ;-)) bo to jest transfer dla sieci lan który pisze na karcie sieciowej :-)

Zbych

loko napisał:
"zjazd sponsorował miliszkiewicz company. (skup złomu) przecież 2/3 tych sprzętów to stare rupiecie które robia więcej huku niz jeżdżą"

Zapewniam Cie że zapierdzielają aż miło.

Co do organizacji imprezy, to miało być łomżyńsko i kameralnie, bez rozgłosu. Wyszło inaczej z czego sie bardzo cieszymy i imprezę uznajemy za bardzo udaną. Wszystko było załatwione w zasadzie w kilka dni, a pomimo tego frekwencja dopisała.
Kolejne spotkanie bedzie lepsze, uczymy się na błędach.

nie dosc ze macie chora wkrene na ptysia to jeszcze probujecie podbudowac swoje kompleksy jechaniem po czyjejs ortografii...czlowiek swiadom swojej wiedzy jezykowej, zauwaza bledy, ewentualnie poprawia, ale nie upakaza swojego przedmowcy....a nawet jesli ktos nie ma wyksztalcenia, ma dysleksje badz jest zwyczajnie za leniwy na uzywanie poprawnych form jezykowych, to nie znaczy ze jest idiota i ze nie ma do przekazania zadnej tresci!!...wiec jezeli ktos pyta, swoja droga w miejscu odpowiednim do zadawania pytan, odpowiadajcie, a nie bawicie sie w filologow

dziękuje wszystkim za wypowiedzi:

waldek 27

nie płacz - kiedy odjade tramwaj???

a oto pierwszy temat ;-))

Ma zowsze Łomża

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

w domu nie masz psa a tu szykasz przyjaciół???

waldek27

Gdy jest ci strasznie smutno i nudno ci troszeczkę, wsadź granat miedzy nogi i wyrzuć zawleczkę.

Czemu na forum widoczne są tematy z 2002 roku? Na dodatek ładuje się sam temat, bez odpowiedzi...

kasiunia pisząc takie opinie musisz by osobą która nigdzie nie była i nic nie widziała. U Oliwii byłam i to był mój ostatni raz. Akryl wykonany przez nią to były takie łopaty, że można było nimi piasek przeżucac. Musiałam szybko to korygowac u drugiej kosmetyczki. Śmiechu było co niemiara.
Pozatym dobra stylistka paznokci to osoba posiadająca dobre wyczucie plastyczne a to się ma albo się tego nie ma, oliwia tego nie posiada. Dla mnie najlepsze są Panie na Starym Rynku i na rogu długiej i krotkiej

Zastanawiam sie kogo najbardziej chcieli by lomzyniacy zobaczyc w lomzynskim klubie zeby zagral na imprezie.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

lol.. wtedy jeszcze SDI było...

hemp gru....:D

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Zbych

nie ważne

Szkoda, bo to dobry piłkarz, ambitny i waleczny. Moim zdaniem zbyt pochopna decyzja bo klub miałby z niego pożytek nawet potem sprzedając go.

nasi chlopacy zrewanzuja sie na dolcanie w sobote..pokaza na co ich stac.....ŁKS ŁOMŻĄ!!!!!

UHEHEHHEEH KWACHY

w świetle prawa w Łomży to chyba jest tylko jeden pojazd który można uznać za w pełni zabytkowy: http://ksebki.9g.pl/galeria/displayimage.php?pos=-8

Szkoda słów.

´´Samochodów jest tak dużo, że ruch na kilkusetmetrowym odcinku drogi krajowej nr 61 jest poważnie utrudniony´´ - Niech zlikwiduja przejscia dla pieszych, swiatla i wiochy przy tej trasie, to ruch zostanie UDROZNIONY.

co to ta juwenalia??:):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org