Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZERWONE MAKI - widziałem. I jest Problem dla PZPR-pis |
Nie uwierzycie czopy PiSdowskie i hajhitlery. Polskim wojskiem nie dowodził wasz pan I sekretarz KC PZPR-pis, a nawet furer Mentzen. Nie uwierzycie. Generał Anders. Szok u czerwonych qurew z PZPR-pis. To wbrew naukom HiT czarnka. A tam wiadomo, dowodził generał Jarosław Kaczyński. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZERWONE MAKI - widziałem. I jest Problem dla PZPR-pis |
na wsi ksiomdz kazali głosować na I sekretarza KC PZPR-pis. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
\"Nie uwierzycie. Generał Anders\" Dobre dla idiotów twojego pokroju. Po co inne armie miały sobie zawracać głowę Monte Cassino, skoro mieli durnia, który pośle swoich żołnierzy na śmierć. Żeby kuźwa pokazać. Potem Polaków nawet na defiladę zwycięstwa w Londynie nie zaprosili. Polski nie obronili. Za to tłukli się w różnych miejscach świata. Tobruk, Narwik, Monte Cassino, Anglia, etc. Tylko nie wiem za co i po jaki chvj.
|
|
\"W 1944 roku jednak Anders podjął decyzję o udziale w walkach o wzgórze samodzielnie, bez konsultacji z polskim dowództwem wojskowym. W tamtym czasie jego decyzja wywołała niezadowolenie m.in. gen. Sosnkowskiego.\"
|
|
towarzyszko polusa vel ziuto krasnaja blać? To nie czytałaś HiT-u towarzysza Czarnka? Nie uczyłaś się o Powstaniu Warszawskim z przedwojennych książek jak towarzysze z PZPR-pis? A to towarzysz I sekretarz KC PZPZR-pis nie dowodził pod Grunwaldem? To jaka z ciebie towarzyszka PZPR-pis ziuto krasnaja blać? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać Za to aż za dużo słyszałem, o twoim rzymskim cesarzu bolku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |