Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto pamięta plakatowy chwyt pod tytułem : |
PiS = drożyzna? 😀 Teraz to dopiero będzie drożyzna...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto pamięta plakatowy chwyt pod tytułem : |
...właśnie wróciłem z zakupów, byłem w trzech dyskontach, stacji paliw i kantorze..., nie zauważyłem wyższych cen, banany jak w marcu 6,90, pieczywo POdobnie, a dużo promocji na różne towary, że jeszcze taniej, waluta obca za bezcen... rudy błazen z druhem
|
|
|
towarzyszko green, teraz zbieramy plony 8 lat rządzenia przez towarzyszy z PZPR-pis. Czerwone szmaty kradły, długów narobiły, a wyruxany green twierdzi, że to się przez 3 miesiące narobiło. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ale obecna władza nie robi nic żeby nam było lżej No chyba że robi więc proszę wskazać , Bo jak na razie żywność ci zacznie być droższa, prąd również, A to dopiero początek zmian na niekorzyść Polski i Polaków.....
|
|
...nie bojaj się, w lecie noce krótkie można świecić świeczkami, a jeśli w tych romantycznych warunkach bachor się urodzi, to dostaniesz babciowe plus... rudy błazen z druhem
|
|
Od kilku dni żydokomunista #paplik zamieszcza obrazek próbujący ośmieszyć katolików. I nie reaguje konuch na uwagi że - katolicy nie wierzą w Chrystusa który pojawia się z potarcia szmatką w brudną szybę. … Cytat: ___________________________________________________________ Linia odcięcia się od posTępaka #paplika i jego promotorów Czyli koniec cytatu ... Katolicy wierzą w Chrystusa który przychodzi w czasie Mszy św. w wyniku konsekracji. Tak jak w czasie Ostatniej Wieczerzy Chrystusa z Apostołami. Bo Bóg ma taką władzę - przychodzenia na Swoich Zasadach. Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
@green- PiSiki zadłużyli Polskę. A jednocześnie nie zadbali o bezpieczeństwo. Szeroko rozumiane. Chociażby Konwencja Stambulska rujnująca rodziny lub niemiecki neoImperializm realizowany poprzez Unię antyEuropejską. Ale nikt inny bo Kaczor Kaczor z Kaczorem Donaldem wylansowali Unizm jako obowiązek patriotyczny. ... Czy Niemcy mają coś na Kaczora Kaczora że im wszystko popodpisywał? Oczywiście nie sam - od czego zderzaki jak nie Kaczor Lech to Delfin Mateusz /o którym piszą że u cioci STASI bywał na przyjęciach/. ... Proponuję posłuchać red. Wyga Michalkiewicza oraz dr Ekonom Bartoszewicza. I trzeba przestać łudzić się że za 3,5 roku wróci PiS i będzie zadbane... ... A mamy jeszcze problemy z innymi którym PiS służył. Od UkrPAińców po ydów i Yankesów Bo oni brali co chcieli. Dziś to są Niemcy Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
“Jeżeli Matka Boska nas nie uratuje to co się stanie z tym narodem” śpiewał u zarania IIIRP /PRL-bis/ bard Kaczmarski A Ziemkiewicz przytomnie komentuje https://www.youtube.com/watch?v=Dce7Z5EvHeQ Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...nie uratuje bo jej nie ma - nie istnieje i nie ma takich zagrożeń. Największym zagrożeniem dla Narodu stanowi ciemne, zacofane i zaślepione katolstwo. rudy błazen z druhem
|
|
Plan Hitlera dla Polski jest wciąż aktualny ze wspomaganiem Unii antyEuropejskiej Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Największym zagrożeniem zawsze było, jest i będzie: - lewackie, zboczone kvrestvo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |