Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jestem Polakiem i mam obowiązek bronić Polski |
Jestem Polakiem i mam bronić Polski. Nawet przed Żydami oraz polityczkami/* którzy boją się i USraela /PiS/ Niemców /Koalicja 13XII/ oraz UkrPAińców ... *- Polityczek - osoba która nie jest suwerenna w zaciągniętych zobowiązaniach wobec wyborców Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jestem Polakiem i mam obowiązek bronić Polski |
Przed Państwem Krzysztof Bosak który domaga się ostrej reakcji władz Polski na chamstwo - Ambasadora Izraela https://www.youtube.com/watch?v=i0MsLjVakm4 Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
deokrata napisał(a): > Przed Państwem Krzysztof Bosak który > domaga się ostrej reakcji władz Polski > na chamstwo - Ambasadora Izraela > > https://www.youtube.com/watch?v=i0MsLjVakm4 > A teraz wersja dla Polaków: żyd Bosak \"domaga\" się \"ostrej\" reakcji żydowskiego, marionetkowego reżimu w Polin na \"chamstwo\" swego Pana Gdyby Poloki miały wyższe IQ, lub w ogóle {!} gdyby miały jakiekolwiek IQ to Prezydent Polski był by Polakiem i miał by za żonę Polkę! Minister spraw zagranicznych był by Polakiem i miał by za żonę Polkę! Posłowie i senatorowie byli by Polakami i mieli by za żony Polki. A tak...
|
|
\"domaga się ostrej reakcji władz Polski\" To znaczy że, te tzw. władze Polski, ostro zesrają się w spodnie? Z wyjątkiem rudego. Bo ten już zdążył się schować.
|
|
@QQ+ - wyglądasz mi na polskojęzycznego Araba. A z Arabami Polski dla Polaków nie odzyskamy Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |