Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
radny Mariusz Chrzanowski |
hihihi wg mnie to jest budynek więzienia, obecnie szkoła muzyczna. Gdybyśmy obrócili się w prawą stronę to byśmy zobaczyli obecną szkołę drzewną. Spójrzcie jaki park jest jeszcze skromny a drzewa małe. i wrony spacerowiczom nie robią na głowy. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: radny Mariusz Chrzanowski |
a ja was zapraszam na czat łomżyńskich kibiców: http://lks.4lomza.pl/czat.php a tu taki o zarcik: http://img527.imageshack.us/img527/8503/pisyes5ci.gif hehe
|
|
Własnie siedzialam sobie na podwórku kiedy przed moim domem ktos powoli sie zatrzymał i wyrzucił białego szczeniaczka.. :( Niestety nie jestem w stanie go przygarnąć ze wzgledu na to ze mam juz 3 pieski. Jednak dopoki nie znajde kogos o dobrym sercu dla tego pieknego pieska bede musiala sie troche nim poopiekowac. To naprawde piekny piesek :) I jesli bedziesz w stanie zapewnic mu opieke, wyprowadzac go na spacery, dawać jeść , i przedewszystkim bedziesz go tak mocno kochał jak ja to bardzo prosze przygarnij pieska :)
|
|
juz podobny temat powstal
|
|
Wielkie dzięki i wzajemnie
|
|
pijana już masz 3 pieski ?
|
|
tz@hi.pl
|
|
Bunkier, jesteś kozak !!!! Szukałem takiego ujęcia byłego więzienia przez długie lata... Wielkie dzięki za udostępnienie tej fotki !!!
|
|
pijana zrób to co Wioletta Willas
|
|
Treść jest ukryta
|
|
morzesz poszukac i dowiedziec sie na allegro i cpn gazowych powinni miec i na sprzedasz
|
|
a ja życzę Wam pijanego zajączka :D
|
|
Hehehehe o bez kitu dobre :D:D:D lol antares
|
|
a są mimo to w PL ludzie, którzy kibicują np. Barcelonie... Nie ma w Polsce Barcelony i wypad z tym klubem... a ja się cieszę, że Legia ma mistrzostwo... to mój ulubiony klub w ekstraklasie...
|
|
he dobre
|
|
Popieram stanosa. Może takim podejściem trafi się co niektórym do głowy...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |