Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warto było czekać 8 lat i zobaczyć jak towarzysze z PZPR-pis gryzą się przy korycie. |
Koryto zamieniło się w mikroskopijną miseczkę, to się czerwone świnie z PZPR-pis gryzą po racicach. Warto było czekać. https://wiadomosci.wp.pl/odpowiadaja-jakiemu-mocne-slowa-poslow-pis-widzi-siebie-na-tronie-7006726891850464a TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warto było czekać 8 lat i zobaczyć jak towarzysze z PZPR-pis gryzą się przy korycie. |
Były szef MON sceptycznie podszedł do plotek o tym, że Mateusz Morawiecki i Andrzej Duda mają planować założenie nowej partii, przy okazji uderzając w prezydenckiego ministra. Na ripostę nie trzeba było długo czekać. \"Życie na prawicy\". Jak Chłopik z Mastalerkiem mają to robić, to nie wróżę temu przyszłości. To fake — powiedział w rozmowie z Radiem Zet Mariusz Błaszczak. Panie Mariuszu Błaszczaku, patrząc na pana »osiągnięcia« w odbudowie przemysłu zbrojeniowego, to ja panu nie wróżę przyszłości. Zajmij się pan wreszcie pracą, a nie fejkami, bo to szkodzi kandydatom PiS w wyborach samorządowych — napisał szef gabinetu prezydenta. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Re: Warto było czekać 8 lat i zobaczyć jak towarzysze z PZPR-pis gryzą się przy korycie. |
![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! ![]()
|
|
Rzydzicowy dvPOkrata nigdy mnie nie POkonał, szczególnie doświadczeniem, a do mojego POziomu musiałby się wspinać niczym na szczyt Mount Everest... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |