poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kim jest donald T i stefan N. czyje interesy reprezentuja?

a oto pierwszy temat ;-))

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kim jest donald T i stefan N. czyje interesy reprezentuja?

zdecydowanie róg długiej i krotkiej obok 517 lub Trendy

Gdy życie ci zbrzydło, i stało się piekłem, włóż głowę do klopa, i jebnij się deklem ???

Jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, ze jesteś niedoinformowany ???

waldek 27

nie płacz - kiedy odjade tramwaj???

zdecydowanie Dj Levy :D

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Levy najlepszy miotacz w Polsce :D nie ma ch... we wsi na niego :D

1:0 wygrali!!!!!!! w weekend tak sie napier...ole że ch...j. Tylko Legia Legia Legia....

Lider !V grupy pokonał lidera III!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

pamiętajcie

DAne ze strony miasta http://um.lomza.pl/bip/

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - roboty budowlane
pt, 28 kwietnia 2006 13:09

Łomża: modernizacja stadionu miejskiego w Łomży - etap I

Biuletyn Zamówień Publicznych Nr 105 z dnia 28.04.2006 POZYCJA 22351 OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - roboty budowlane Łomża: modernizacja stadionu miejskiego w Łomży - etap I SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Urząd Miejski w Łomży, do kontaktów: Stanislaw Zabadała pok. 207, tel. 086 215 6802; Anna Armista pok. 213, tel. 086- 218 8500, pl. Stary Rynek 14, 18-400 Łomża, woj. podlaskie, tel. 086 2156711, fax 086 2156706, e-mail: wydzial.pgi.oi@um.lomza.pl, www.lomza.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1). SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: modernizacja stadionu miejskiego w Łomży - etap I. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie następujących robót budowlanych: - wykonanie odwodnienia wraz z przepompownią boiska piłkarskiego - rurociągi z PVC fi 80 do fi 200, dł. 1750mb (kanalizacja deszczowa - rurociąg z PVC fi 200, dł. 110mb). budowa wodociągu z rur PVC (fi 110; 537mb) oraz instalacji nawadniającej. - wykonanie płyty boiska głównego z nawierzchnią trawiastą z darni sportowej dwuletniej z rolki - 8011 m2. wykonanie podbudowy pod 8 - torową bieżnię i pod obiekty lekkoatletyczne. wykonanie rozbiórki istniejącej trybuny bocznej i budowa nowej trybuny bocznej bez zadaszenia wraz z montażem siedzeń (1260 szt.). demontaż istniejącego ogrodzenia wewnętrznego i budowa nowego ogrodzenia o wysokości 2m i dł. 355 mb na słupkach bez cokołu z elementów panelowych. przebudowa zasilania energetycznego obiektów stadionu. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Łomża - stadion miejski, ul. Zjazd. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): 45.21.20.00, 45.23.20.00, 45.21.22.21, 45.11.11.00, 45.31.56.00 (4531,6). 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Jak w pkt II.1.3. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 30.06.2006; data zakończenia: 20.09.2006; SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM III.1) Wymagane wadium: 30 000 zł. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: W postępowaniu mogą wziąć udzial wykonawcy nie wykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 spełniający wymogi art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych oraz spełniający warunki dodatkowe: złożą ofertę zgodną ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia. SEKCJA IV: TRYBY IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 07.06.2006, cena - 120 PLN. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 13.06.2006 godzina 10:00. 3.3) Termin związania ofertą: do 12.08.2006. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 13.06.2006, godzina 11:00, Łomża, ul. Stary Rynek 14, pok. 201A (II piętro). SEKCJA V: INNE INFORMACJE VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 21.04.2006.

westka => Aneta

Nie ma Legi w Łomży .!!!!!!!!!!! TYLKO ŁKS !!!!!!!!!!!
I nie zakładaj takich tematów drugi raz

jay:
wymiata nieprzeciętnie, jest współtwórcą(wraz z Adamusem) topless records

jego sety mają charakterystyczną myśl przewodnią, taki temat, który sie ciągnie przez całość... nie do opisania... zapraszam

uhehehehe lks to kwachy uhehehehe podjarali sie drga liga

w124, nie zgodzę się z Tobą... Gdyby wszyscy propagowali Twoje poglądy świat byłby nudny- liczy się lans :)

Jaki Hazel? Jaki Bennasi? Ludzie... n/c Mi się śni występ Clamarana.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org