wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NIEME MIASTO - gdzie zainteresowane osoby mogą złożyć podpisy?

Jak w tytule. Ciekawy artykuł ale brak wskazania możliwości poparcia tej jakże szlachetnej inicjatywy. Liczymy że autor Pan MM możliwie szybko uzupełni.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NIEME MIASTO - gdzie zainteresowane osoby mogą złożyć podpisy?

Communication Styles: Each enneagram test type has distinct communication preferences and tendencies. By recognizing these patterns in yourself and others, you can adapt your communication style to better resonate with different personality types, leading to clearer and more effective communication.

Re: NIEME MIASTO - gdzie zainteresowane osoby mogą złożyć podpisy?

Witaj! Starając się zaktualizować projekt sufitu w moim pokoju, odwiedziłem źródło, w którym udało mi się znaleźć szeroki wybór Sufit rastrowy. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz klasycznego sufitu do swojego biura, czy może szukasz czegoś bardziej nowoczesnego do swojego domu, istnieją opcje dla każdego gustu i stylu. Kolejnym plusem jest wygodny filtr, który pomaga szybko znaleźć odpowiednią opcję według kilku parametrów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org