Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cytaty - niekoniecznie polityczne |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cytaty - niekoniecznie polityczne |
Pojedźmy w sobotę np. o 10.00 tylko może na początek na jakąś spokojną trochę krótszą trasę, tak odrazu z grubej rury, ja dopiero w tym roku zaczynam jazdy i nie wiem jak tam kondycja :P
|
|
ty ossttanio dwócg widziałem połamanych w gipsie na ortopedi w szppitalu bo jezdzili po przejściach Zbych
|
|
hej! troche przesadziłeś z tym postem, myślisz że to miłe słuchać jak ktoś ginie na naszych Łomżyńskich drogach? zastanów się co piszesz ci ludzie przeżywają tragedie a ty się naśmiewasz i pytasz głupio <kto następny? bo niemam aktualnej książki telefonicznej> troche przesadziłeś.
|
|
Marcelus nie za ostro? Większość ginie na własne życzenie. Muszą się liczyć z tym, że jadąc z nadmierną prędkością i wyprzedzając na trzeciego, może źle się to dla nich skończyć. Szkoda mi tylko tych ludzi, którzy giną z nie swojej winy, bo jakiś baran wpadł na nich zjeżdzając z drugiego pasa ruchu podczas manewru wyprzedzania! "Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"
|
|
mozna zmieć pytanie na Kto kogo dzisiaj chce zabic na drodze? Podaj szybko ułatwisz prace policji a my uratujemy życie twojej ofiarze.
|
|
Stanos: proponuje do lekarza psychiatry. Jeśli nie wiecie jeszcze o co chodzi, przeczytajcie 2 inne posty tego kogoś abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
najlepsza stylistka jest oczywiście oliwia
|
|
a oto pierwszy temat ;-)) "Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"
|
|
a oto pierwszy temat ;-)) "Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"
|
|
a oto pierwszy temat ;-)) ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
a oto pierwszy temat ;-))
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |