Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pociągi z Łomży |
Główne ujęcie wody, teren oznaczony tabliczką: "Obszar bezpośredniej ochrony ujęcia wody." Rozumiem, że można spalać gałęzie z przyciętych drzew, skoszoną trawę, czy krzaki, nawet drewno wykorzystywane w trakcie budowy. Ale z takich elementów tak czarnego dymu nie będzie. Jakiż to mądry człowiek realizując prace dla administracji samorządowej w ten sposób utylizuje materiały budowlane (jestem więcej jak pewien że w ognisku była papa, smoł, czy inne izolatory, uszczelniacze) produkując mnóstwo toksycznych substancji. Jaka jest szansa, że Urząd Miasta właściwie nadzoruje zlecane przez siebie prace? Jaka jest szansa, że ktoś zrobi z tym porządek? Marek Szymański
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pociągi z Łomży |
W niedziele moge jechac z wami w Sobotę nie bo mam zawody
|
|
nie ściemniaj synku ;] wszyscy wiedzą a ty dalej kręcisz a co do tematu to już dawno mózg ci spłonął ;-)) Kokosz
|
|
wszystkie panieli ?? Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
albo zakaz wjazdu ;-)) to wogóle by było odpowiednie :D figi
|
|
Godne pożałowania. Proponuję z takim podejściem do przepisów nie myśleć nawet o wsiadaniu do samochodu za kierownicę - dzięki takim osobom smiejących się z przepisów zginęło parę osób w tej Kisielnicy. Jak tak wam wesoło to pójdżcie na cmentarz na ich groby i pośmiejcie się do woli - jak stoi znak to znaczy że go trzeba przestrzegać. Myślicie że tak fajnie znależć się pod kołami takich jak Wy mądrale i myśliciele od siedmiu boleści. Troszkę pokory dla prawa bandyci drogowi !!!!!!
|
|
Ale ja właśnie nie za bardzo chcę Neostradę, bo ona ma ograniczenia itp. A ty co masz Ptysiu?
|
|
fajny banner po prawicy mej " do kupienia SPEED" :) ŁOMŻA MIASTO CUDÓW :))))))
|
|
kamilcb: chodź i pomóż, to wypali. Najlepiej siedzieć na dupsku i się tylko dopominać. Ignorant.
|
|
no to super. Jestem pod wrażeniem !! Wszyscy na pewno czekamy na pierwsze efekty !!
|
|
ja nic nie słyszałem,jak wiesz coś to napisz.
|
|
a oto pierwszy temat ;-)) Zbych
|
|
a oto pierwszy temat ;-)) Jedna jest prawda.
|
|
a oto pierwszy temat ;-))
|
|
|
|
|
|
|
|
No ale prywatnie to robiłs ? Zbych
|
|
|
|
a gdzie sie tam głosuje????
|
|
DYZIAK napisał: "Jak co roku Automobilklub Łomżyński organizuje XI Zlot Pojazdów Zabytkowych w Łomży." ...kurde, z tego co mi się kojarzy to w zeszłym roku był X-ty Zlot Pojazdów Zabytkowych... czyżbym się pomylił...?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |