Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Judeoeastern - nowy gatunek filmu? Eli Roth obraża Polaków! |
no to sory, ja myslalem ze na te male buteleczki mowi sie "kaczuszki",przynajmniej ja tak slyszalem,nic o zadnych laleczkach nie slyszalem.ale reklama ktora moza interpretowac na kilka sposobow to zla jest?? wazne zeby z towarem sie kojarzyla, czy nie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Judeoeastern - nowy gatunek filmu? Eli Roth obraża Polaków! |
cycq: jak zwykle pokazałeś klasę! Napis "Do kupienia" stanowi podpis do ilustracji laptopa marki "Fudita", zaś logo "Speed" jest nazwą firmy, poprzedza adres i numer telefonu. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Mi ukradli radio i po paru miesiacach przyszlo umozenie sprawy. A zlodzieje dalej na wolnosci chodza. teraz jak spotkam zlodzieja to polame gnaty ukropem poleje wyparze.....
|
|
debilu lecz się
|
|
MR.PIX ---> PRZECZYTAJ O CO CHODZI OD POCZĄTKU POSTA TO ZROZUMIESZ. WŁAŚNIE O TAKICH JEŻDŻĄCYCH STRUPACH MÓWIMY JAK TWÓJ POLONEZ. JAK JUŻ WSZYSTKICH PRZEŚCIGNIESZ TO JESZCZE POMYŚL JAK SIĘ MASZ ZATRZYMAĆ TYM WECHIKUŁEM CZASU. TAKAK JEST WŁAŚNIE MENTALNOŚĆ MAŁOLATÓW ( OBY SIĘ KÓŁKA KRĘCIŁY )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |