Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Twoje poglądy polityczne - TEST POLITYCZNY |
blachara - dziewczyna lubiaca ladne samochody :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Twoje poglądy polityczne - TEST POLITYCZNY |
anybody?
|
|
jakie pojeby Hał Hał ;.
|
|
wredna i pyskata jak jestes nie kumata w tych klimatach to zamilcz ok ;-)) pozdro! "Gdyby nie Internet to bym nie wiedział, że tylu idiotów jest na świecie" S.Lem
|
|
mam troszke zdjęć a nawet filmów kto chce niech się zgłosi ;-)) Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, żeby przynajmniej błedów nie robili, jeżeli takimi hasłami posługują się na co dzień:) A do przodu podążam, w tempie odpowiednim dla siebie i wcale nie staram się "być taka do przodu". A jeśli już ktoś mnie "od tyłu dojedzie" to będzie tylko i wyłącznie mój problem, nie uważasz? :)
|
|
dzieki za wszystkie info
|
|
al. legionow na przeciwko prymy no troche dalej w strone wawy, a dokladnie tam gdzie blachy domax.
|
|
ssij mi jaja!! - mam inne zdanie na ten temat chyba cie suty dra!! - no co ty,tak nie bylo jakis przyjebany - jakis struty jestes :P sciepa - zrzutka zrob nalesnika - lodzik pusty - brak $$$ Zbych
|
|
|
W blachach nie wystepuje cos takiego jak "za duza liczba". takie rejestracje nazywamy "kosmosami" bo sa duzo wyzsze od aktualnie wydawane. Aby ja miec trzeba miec znajomosci w WK, takie blach czesto tez sa w posiadaniu samych urzednikow wydajacych tablice. Np. w Bialysmtoku od niedawna jezdzi BI 99999 czyli ostatnia blacha z I zasobu a obecnie wydaje sie tam numery na poziome 85***
|
|
|
Sorry, że nie pisałem. Mi się film w MM ściąga 8 godzin, a nawet więcej. Teraz ściągam album, 2 CD po 60 mb i jeden ściąga się 3 godziny. więc sam sobie odpowiedz... Raczej nie polecam do pobierania. Limitu nie ma, ale szybkość u mnie sięga 14 kb/s. Chociaż mam oficjalnie transfer 100 kb/s to jakoś mi się nie wydaje, że tyle jest :]. Zakładaj IST. Słyszałem, że obok ISt też jest druga firma z netem. Nawet tanio. Zna ktoś? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Od wczoraj remontują Piłsudzkiego. Zalewają smołą i sypią paseczek. Technologia XX wieku :) Motoctkliści bądzcie ostrożni.
|
|
A więc BL 20000 złapany :) Teraz czekamy na BL 19999 i 20001. Do Ptysia: nie wiem dokładnie kto jeździ BI 99999 ale wóz jest fajny-BMW najnowszej serii 5. Dla chętnych załączam fotkę, jednak z ciekawszych blach w naszym regionie. http://ksebki.9g.pl/bi99999mix.jpg
|
|
Treść jest ukryta
|
|
_wowo dzisiaj jak wieczorkiem nie bedzie padalo to spotkanie na orlenie bo wczoraj Adas mowil zeby dzisiaj sobie posmigac :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |