środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lemingi mogą być z siebie dumne

Może i nie będzie można nic powiedzieć ale za to będzie można zrobić sobie eutanazję na życzenie.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kary-za-mowe-nienawisci-krzysztof-smiszek-zdradzil-termin/gq218sd?utm_source=tw_wiadomosci&utm_medium=social&utm_campaign=onetsg_fb

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lemingi mogą być z siebie dumne

PiSdzica i kwiiiiiiiiiiik czerwonych komunistycznych PiSdowskich świń odrywanych od koryta się po polach niesie.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Kwiczeć to ty będziesz jak cię skażą za mowę nienawiści do KK. Chyba że mowa nienawiści będzie dotyczyć tylko jednej strony sceny politycznej? Co czopuś? Co tam szykujcie dla obywateli?

Obyś nie znalazł się w sytuacji termalnej, gdzie zerwanie z życiem na własne życzenie jest jedyną ucieczką przed głębokim cierpieniem, którego będziesz jedynym właścicielem ...

on w takiej sytuacji juz jest, to jego pi.rdolenie 3 po 3 jej wynikiem

...najgorsze dla katolskiej hołoty jest zastąpienie zakazu życzeniem, czyli wolnością wyboru...

rudy błazen z druhem

Cześć wszystkim. Jestem nowicjuszem. Cieszę się, że tu jestem. Miłego dnia wszystkim:)

+

Autor: nie`dotyczy (---.146.140.44.mobile.internet.t-mobile.pl)Data: 16-01-24 13:26

Kwiczeć to ty będziesz jak cię skażą za mowę nienawiści do KK. Chyba że mowa nienawiści będzie dotyczyć tylko jednej strony sceny politycznej? Co czopuś? Co tam szykujcie dla obywateli?

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org