Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lemingi mogą być z siebie dumne |
Może i nie będzie można nic powiedzieć ale za to będzie można zrobić sobie eutanazję na życzenie. https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kary-za-mowe-nienawisci-krzysztof-smiszek-zdradzil-termin/gq218sd?utm_source=tw_wiadomosci&utm_medium=social&utm_campaign=onetsg_fb ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lemingi mogą być z siebie dumne |
PiSdzica i kwiiiiiiiiiiik czerwonych komunistycznych PiSdowskich świń odrywanych od koryta się po polach niesie. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Kwiczeć to ty będziesz jak cię skażą za mowę nienawiści do KK. Chyba że mowa nienawiści będzie dotyczyć tylko jednej strony sceny politycznej? Co czopuś? Co tam szykujcie dla obywateli?
|
|
Obyś nie znalazł się w sytuacji termalnej, gdzie zerwanie z życiem na własne życzenie jest jedyną ucieczką przed głębokim cierpieniem, którego będziesz jedynym właścicielem ...
|
|
on w takiej sytuacji juz jest, to jego pi.rdolenie 3 po 3 jej wynikiem ***** ***
|
|
...najgorsze dla katolskiej hołoty jest zastąpienie zakazu życzeniem, czyli wolnością wyboru... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Cześć wszystkim. Jestem nowicjuszem. Cieszę się, że tu jestem. Miłego dnia wszystkim:) +
|
|
Autor: nie`dotyczy (---.146.140.44.mobile.internet.t-mobile.pl)Data: 16-01-24 13:26 Kwiczeć to ty będziesz jak cię skażą za mowę nienawiści do KK. Chyba że mowa nienawiści będzie dotyczyć tylko jednej strony sceny politycznej? Co czopuś? Co tam szykujcie dla obywateli? __________________ nigdy nie obraziłem kk. Jedynie co obrażam to waszą toruńską sekte nienawiści i waszego boga Mamona oraz waszego papieża Rydzyka. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |