środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wielki PiSlamski układ, niezależność minus

Program przyjaźń plus, niezależność minus

Sędzia Manowska opowiada o bliskich relacjach z prezydentem Dudą. Odwiedzaliśmy się i odwiedzamy od czasu do czasu prywatnie. Byłam u pana prezydenta i pani prezydentowej w Krakowie, para prezydencka bywa u mnie. Przyjaciele? Można tak powiedzieć.

I prezes SN, przyjaciółką prezydenta. Prezes pseudoTK, odkryciem towarzyskim Kaczyńskiego. Były Prokurator Krajowy, przyjacielem Zbigniewa Ziobry. Wielki układ, który trzeba jak najprędzej rozbić. Rozbijanie tego układu towarzyskiego bardzo ich boli i ma boleć.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wielki PiSlamski układ, niezależność minus

paplik ty jesteś niemytym chvjem czy sprzedajną kvrwą?

I jedno i drugie do tego głąb ,,,

paplak, spoko, to tylko kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik czerwonych, komunistycznych, PiSdowskich świń odrywanych od koryta. Czerwone PiSdowskie kvrwy uważają, że takie ukłądy należą się wyłacznie komunistom z PZPR-pis.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

JarKacz jak był w oPOzycji stale ględził i tropił układy, ale tylko swoje uznaje za dobre.

rudy błazen z druhem

W 2019 r. Andrzej Duda mówił: \"Ktoś mi ostatnio zadał pytanie: to w takim razie, co pan uważa, że jak jest dwóch kolegów z roku — jeden został adwokatem, a drugi sędzią i oni w jednym mieście mieszkają, to co, nie mogą się spotkać? To oni razem nie mogą być na imprezie, nie powinni siedzieć przy jednym stole, nie mogą się napić przysłowiowej wódeczki? Powiem tak: niestety nie. Moim zdaniem, niestety nie\".

I dodawał: \"Niestety, ten sędzia, decydując się na to, żeby wejść do zawodu sędziowskiego, do tej bardzo specyficznej grupy zawodowej — ja to nazywam stanem sędziowskim, przez podkreślenie ich ważności dla polskiego państwa i dla społeczeństwa — niestety podlega dodatkowym rygorom, które nie są zapisane wprost, ale to przyzwoitość i to właśnie, że odpowiada za to, jak jest postrzegany wymiar sprawiedliwości\".

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org