Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny przykład na inteligencję przeciętnego czopka PiSdowskiego. |
Szacun. Czapki z głów. https://www.facebook.com/100023012120448/videos/1128261891492844 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny przykład na inteligencję przeciętnego czopka PiSdowskiego. |
Odezwał się inteligent PEOfilski. Wiesz ziomex, marzę żeby cię spotkać ty śmieciu ludzki. Po prostu marzę. Milton
|
|
ziuta wysilił się i znalazł drugiego. Ale znajdź mi jednego POyeba, który nie byłby zryty totalnie?
|
|
Towarzyszko polusa vel ziuto krasnaja bkadzio. Ten wyróznik ziuta krasnaja bladź dotyczy ws ystkich czopków PiSdowskich, czy yo jest jakieś wasze hasło wywoławcze. No co czopek PiSdowski to ziuta krasnaja blac. I jeszcze piszecie same do siebie. Towarzyszko Milton, a co ty taka wkvrwiona? Narzeczonego Wąsika zamknęli ci do więzienia? Ja ci nie pomogę. Może w Toruniu, w twojej toruńskiej sekcie nienawiści? A może twoj idol prokurator stanu wojennego Piotrowicz? Ja ci nie pomogę. Mam alergie na czopki, zwłaszcza PiSdowskie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Por Piotr Powałka omawia pracę ABW która zatrudnia pracowników Mossadu https://twitter.com/i/status/1746582391911563579
|
|
Uważaj czopuś bo podpadniesz pod mowę nienawiści i pójdziesz w pasiaki
|
|
ziuta krasnaja blać: - już podpadł psychiatrom.
|
|
PiSlamskiej hołocie wolno używać ozora nienawiści, a nam, normalnym, już nie..? rudy błazen z druhem
|
|
Każdy pamięta was tzw. normalnych, nic tylko: - jeb, wyp, kur, plucie i wyzwiska, czyli: - lewacka totalna chamówa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |