Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STOCZNIE, ZUS, SAWICKA, LODY, ARMIA KLICHA, MISIAK, DZIURA 52 MLD, DROŻYZNA, |
A po zakończeniu imprezy przyjechała laweta po motory ? Bo chyba nie jechali sami po piwku ?? :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STOCZNIE, ZUS, SAWICKA, LODY, ARMIA KLICHA, MISIAK, DZIURA 52 MLD, DROŻYZNA, |
ale fajno hehehe :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Re: STOCZNIE, ZUS, SAWICKA, LODY, ARMIA KLICHA, MISIAK, DZIURA 52 MLD, DROŻYZNA, |
Chętnie bym się z Wami wybrała ,ale mam słaby rower i nie wiem czy nadążę:(
|
|
Reakcja nie była prawidłowa ponieważ MrS nie może mieć pewności, że grzyb był/jest pieprzony!
|
|
Jak czytam taką polszczyznę to mnie szlak trafia szlag m III, D. -u, N. ~giem, blm «apopleksja» tylko we fraz. posp. Szlag kogoś trafił (trafi) a) «ktoś dostał (dostanie) ataku apopleksji» b) «ktoś się bardzo rozgniewał» ◊ Coś szlag trafił, trafia; coś może szlag trafić «coś się zepsuło, zniszczyło, coś się psuje, niszczy; coś się może zepsuć, zniszczyć» ◊ Niech cię (go, was) szlag trafi!; szlag (by) to trafił!, niech to (jasny) szlag trafi! «przekleństwa» niem. bądźmy konsekwetni ;) Bez urazy Pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a wiadomo kto jeździ na tej BI 99999 ?
|
|
w Łomży warunków napewno nie ma na takie popisy
|
|
Zgadzam się z Ptysiem - OBY WIĘCEJ TAKICH ZLOTÓW ....
|
|
ptysiu91: "wrzucał" Robotnica
|
|
Marx07 nie ujmujmy Łomżyniakom...moim zdaniem potrafia wiele
|
|
Napisałem, że potrafią się bawić. No i pokazali to.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |