Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Betlejemskie Światło Pokoju |
Króluj nam Chryste Dzień dobry bardzo ;) Mam pytanie i prośbę. Czy ma ktoś z Was Betlejemskie Światło Pokoju? Czy mogę na chwilę się spotkać i odpalić...? Staram się co roku o to Światło i zanoszę je do domu, rodziny, sąsiadów i do kościoła na pasterkę, wtedy jest z nami wiernymi podczas Mszy Świętej. W tym roku nie byłem na wigilii podczas rozdania i dziś poszukuję. Wszystkiego Bożego najlepszego Wam wszystkim życzę Dobrych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia Pozdrawiam serdecznie Z Panem Bogiem Piotrek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Betlejemskie Światło Pokoju |
Światełka nie mam ... Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Ci pokoju Chrystusowego, zdrowia i błogosławieństwa Bożego. Niech nadchodzący Nowy Rok przyniesie Ci jak najwięcej łask bożych, życzę Tobie również, byś doświadczył bożej mocy co dnia i by nasz Pan Jezus Chrystus zawsze był przy Tobie. ---- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
...na Nowogrodzkiej w stolicy..? rudy błazen z druhem
|
|
w toruńskiej sekcie nienawiści z siedzibą w Toruniu też nie znajdziesz. Zapytaj się harcerzy z ZHP. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |