Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kopacz kupiła szczepionkę czy.... |
Naprzeciwko 4+ jest nieco drożej, polecam sklep naprzeciwko Statoilu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kopacz kupiła szczepionkę czy.... |
DO wszystkich debili piszacych bez zastanowienia "chwdp" czy analfabetow pisacych "hwdp": Jak mozecie oczerniac ludzi ktorzy ratuja wam dupe? Gdyby nie ci zacni panowie (i panie) ktos taki jak ja, wzburzony faktem, ze ktos nie daj mi spac o polnocy walac pilka w boisko po prostu zajebalby takiego szkodnika pala, golymi rekami czy strzalem w glowe. Zastanowcie sie co by sie dzialo gdyby nie policja. A swoja droga sam tez nie jestem zawsze zadowolonyhm z ich reakcji, ale nie stalem sie przez to debilem i nie generalizuje jak rozwrzeszczane gowniarze.
|
|
Nic dodać nic ując :) Doskonały post na zamknięcie tego tematu... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
hot dogów? trzeba żreć białe mięso, ryż i inne wysokobiałkowe pokarmy... ja po 1,5 roku na siłowni i diecie przybrałem 4 kg na masie... robiłem typowy trening na masę najpierw w Relaxie, potem w Intercosmetics... a co do sztuk walki to na ulicy niewiele dają... ćwiczyłem kilka lat taekwondo, a bić się nauczyłem dopiero chodząc do SP3 (niesławny trójkąt hehe) "Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"
|
|
też mi odkrywczy post... wiadomo, że Policja jest ogólnie potrzebna, ale powinna być bardziej pomocna dla obywatela, a nie - tu cytuję policjanta, który przed kilkunastoma minutami mnie zatrzymał w celu przeprowadzenia rutynowej kontroli: "Co Cię tak k*** śmieszy? Zaraz Ci zaje***ie pałą albo się na Wita Stwosza przejedziesz i się k*** krwią obrzygasz..." czy tak powinni zachowywać się stróże prawa?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |