czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezes MPEC Lonża. KTO WKONCU JEST TYM OSZUSTEM !!!

Pierwsza wypowiedz Prezesa MPEC Łomża

cyt. fragment inf. Prezesa MPEC Lonża.
Szanowni Mieszkańcy Łomży, korzystający z ciepła systemowego dostarczanego przez MPEC,

Chciałbym zwrócić się do Państwa w kontekście opublikowanego na jednym z lokalnych portali internetowych dokumentu, który został podpisany przez zarządy trzech spółdzielni mieszkaniowych z Łomży oraz Panią Dyrektor MPGKiM. Moim zdaniem ten dokument, w pewien sposób przypominający pakt, jest skierowany przeciwko ujawnianiu prawdy i ma na celu potępienie mojego wcześniejszego oświadczenia. W moim komunikacie wyraźnie stwierdziłem, że podwyższenie opłat za centralne ogrzewanie od września 2023 roku, pod pretekstem rzekomego wzrostu cen ciepła w MPEC, to zwykłe oszustwo. W tym piśmie wszyscy podpisani twierdzą, że moje sugestie są nadużyciem. Chciałbym jednak podkreślić, że nie sugerowałem niczego, a jedynie opierałem swoje stanowisko na faktach.

koniec cyt.

str https://mpec.lom.pl/?p=3453

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezes MPEC Lonża. KTO WKONCU JEST TYM OSZUSTEM !!!

jarek co dawno był wyzionął ducha...

rudy błazen z druhem

Ci, którzy od lat są pod wpływem TVNu i Wybiórczej przypominają sektę. Trudno z nimi rozmawiać, do nich nie docierają żadne racjonalne argumenty.

Autor: paplik (---.nux.net)

jarek co dawno był wyzionął ducha...

Dziś ci, którzy przez ostatnich osiem lat byli pod silnym wpływem mediów publicznych, przypominają sektę. Trudno z nimi rozmawiać, do nich nie docierają żadne racjonalne argumenty.

odp: Paplik w/w temacie przekonał wszystkich używając racjonalnych argumentów. ABDERYTA !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org