Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes MPEC Lonża. KTO WKONCU JEST TYM OSZUSTEM !!! |
Pierwsza wypowiedz Prezesa MPEC Łomża cyt. fragment inf. Prezesa MPEC Lonża. Szanowni Mieszkańcy Łomży, korzystający z ciepła systemowego dostarczanego przez MPEC, Chciałbym zwrócić się do Państwa w kontekście opublikowanego na jednym z lokalnych portali internetowych dokumentu, który został podpisany przez zarządy trzech spółdzielni mieszkaniowych z Łomży oraz Panią Dyrektor MPGKiM. Moim zdaniem ten dokument, w pewien sposób przypominający pakt, jest skierowany przeciwko ujawnianiu prawdy i ma na celu potępienie mojego wcześniejszego oświadczenia. W moim komunikacie wyraźnie stwierdziłem, że podwyższenie opłat za centralne ogrzewanie od września 2023 roku, pod pretekstem rzekomego wzrostu cen ciepła w MPEC, to zwykłe oszustwo. W tym piśmie wszyscy podpisani twierdzą, że moje sugestie są nadużyciem. Chciałbym jednak podkreślić, że nie sugerowałem niczego, a jedynie opierałem swoje stanowisko na faktach. koniec cyt. str https://mpec.lom.pl/?p=3453
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes MPEC Lonża. KTO WKONCU JEST TYM OSZUSTEM !!! |
jarek co dawno był wyzionął ducha... rudy błazen z druhem
|
|
Ci, którzy od lat są pod wpływem TVNu i Wybiórczej przypominają sektę. Trudno z nimi rozmawiać, do nich nie docierają żadne racjonalne argumenty.
|
|
Autor: paplik (---.nux.net) jarek co dawno był wyzionął ducha... Dziś ci, którzy przez ostatnich osiem lat byli pod silnym wpływem mediów publicznych, przypominają sektę. Trudno z nimi rozmawiać, do nich nie docierają żadne racjonalne argumenty. odp: Paplik w/w temacie przekonał wszystkich używając racjonalnych argumentów. ABDERYTA !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |