poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wyslalem taki list do wyborczej z zapytaniem do michnika co sie stalo z kasa!

Ja w tamtym sezonie bardzo duzo jeździłęm po okolicach Łomży ale teraz mam małę kłopoty z rowerem jak zrobie rower to sie odezwe :)

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wyslalem taki list do wyborczej z zapytaniem do michnika co sie stalo z kasa!

ja bym oddał ! za taka kare !

Re: wyslalem taki list do wyborczej z zapytaniem do michnika co sie stalo z kasa!

no mogli by sie czymś popisac :)

Chyba są jakies problemy z galerią :/
Ps dzis widziałęm bl 19000 to chyba toyota :P

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Dzięki za komentarze typu jak jesteś bogaty i nie chodzisz do szkoły to se boisko wybuduj... bezsens !!!

1. Nie jestem bogaty !!!
2. Chodze do szkoły
3. To był piątek
4. Nie napierdalam co noc piłką , pierwszy raz w tym roku wyszedłem pograć !!!
5. Już paraktycznie nie graliśmi tylko więcej gadaliśmy
6. Nie prułem sie nie wyskoczyłem z nikim z łapami , nie pilem alkocholu itp.
7. Prośiliśmy o pouczenie bo nas nie stać ,jeden chciał dac pouczenie ,ale ten z pałką kozaczka chciał pokazać co on może (pisze ten z pałką nie dlatego ,że podkreślam ,że koleś mi przed zębami nią machał ,ale innaczej go nie określe bo się nie przedstawił !!!)
8. Ktoś tam pisał ,że 500 zł na dwóch to bezprawie (nie jeden madat tylko dwa po 250 zł) kazdy z osobna
9. Nie byłem notowany !!!
10. Mandatu nie przyjełem jak przyjdzie to się odwołam do sądu grockiego !!!

byłem tam z gularzem ps. patrze ziom ,że przylukałeś topic !

Co każdy młody w bluzie z kapturem to przestępca ??
To co policja moze robić co chce , ja nawet po ulicy chodzić nie moge bo bluzy lubie ?? :D !!!

Pjotr

No tak ale kto to o północy w kosza gra ?

Re: wyslalem taki list do wyborczej z zapytaniem do michnika co sie stalo z kasa

10. Mandatu nie przyjełem jak przyjdzie to się odwołam do sądu grockiego !!!

PRZYJDZIE TO WEZWANIE DO SĄDU I NIE BĘDZIESZ SIĘ MIAŁ DO CZEGO ODWOŁYWAĆ. JESZCZE Z POLICJĄ PRZED SĄDEM W TAK BACHYCH SPRAWACH NIKT NIE WYGRAŁ WIĘC ŻYCZĘ POWODZENIA.

A Z DRUGIEJ STRONY TO LEKKIE PRZEGIECIE ZARAZ KARAĆ MANDATEM W KWOCIE 2 X 250ZŁ. OSOBY NIE PRACUJĄCE.

ALE I PRZEGIĘCIE Z WASZEJ STRONY ŻE PRZED 24 NAPIERDALA...... W KOSZA . POSTAW SIĘ W SYTUACJI RODZIN KTÓRE PRÓBUJĄ POŁOŻYĆ SPAĆ MAŁE DZIECKO???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org