Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grobla do Jednaczewa |
abcd porąbało Cie. masz powyzej 21 lat i kozaczysz? moze niektorzy tez juz chcieli by sie gdzies wybrac samochodem. moglaby wejsc taka ustawa ze prawko mozna miec od 16 lat ale najpierw powninni robic jakiej testy na psyche czy nie beda szarzowac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grobla do Jednaczewa |
lepiej nażreć sie hot dogów z 5 i isc na pakernie :P pozniej jak sie przestanie pakować sie flaki nie porobią hehhe :P:P:P
|
|
Jak wiadomo u nas wszystkie testy da sie zalatwic a jak ktos ma kase to zaplaci kazda cene a ci szaleja najbardziej, 18 to jest próg którego nie powinno się na pewno obniżać podwyższać myślę że też nie ma potrzeby
|
|
najpierw ŁKS niech sie zadomowi troche w tej 2 lidze, bo extraklasa to cieżka pilka teraz. Potrzeba bedzie nam porządnego stadionu z infrastruktura, wiecej sponsorów i stworzenia szkolki pilkarskiej z prawdziwego zdarzenia. Dzialaczy w klubie, trenera i kibiców mamy juz pierwszologowych:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Słownik slangu młodzieżowego A l abc - absolutny brak cycków - dziewczyna z małym biustem l aniołki - księża, zakonnice l arbuz - 1. głowa, 2. gruby człowiek l archiwum - muzeum l archiwum holocaustu - dziennik lekcyjny l aszumbacha - popielniczka B l badyle - ręce l badziew (badziewie, badziewiasty) - ujemnie o jakimś zjawisku l bałagan - tanie wino l banda transiorów - osoby uczęszczające do dyskoteki l barakowiec - człowiek nadużywający alkoholu l bebzon - brzuch l bladzioch - niepijący l brać kogoś na miękko - lekceważyć kogoś l bryle - uczniowie liceum ogólnokształcącego C l ciacho - dodatnio o chłopaku (w ocenie dziewcząt) l cindi (ang. Cindy) - bardzo ładna dziewczyna l ciupanki - gry komputerowe l cukiereczki - uczniowie pierwszych klas D l dizle (niem. Diesel) - tanie papierosy l dyskomłot - osoba słuchająca muzyki dyskotekowej l dyzia - dyrektorka l dziurawiec - dziewczyna, która często uprawia seks F l fifa-rafa, figo-fago - ujemnie o człowieku l Franek - uczeń, który dużo się uczy l fukać - palić papierosy G l gacie po tacie - strój osoby słuchającej rappu l galerie - ubikacje l gidyja - wysoki człowiek l glebojady - uczniowie pierwszych klas l globusy - uczniowie liceum ogólnokształcącego H l hamburger - brzydka dziewczyna l hektary - dyskoteka l hopy - słuchacze hip hopu I - J l inhalacja - przerwa śródlekcyjna l jasiek - męski narząd płciowy l joda - bardzo brzydka dziewczyna l jomeni - słuchacze rappu i hip hopu K l kaloryfer - umięśniony brzuch męski l kamikadze - tanie wino l kapiszonada - koncert rockowy l klejboj - narkoman l kobiałka - dziewczyna l korniki - uczniowie technikum drzewnego L l labadziara - dziewczyna lubiąca imprezy l lachnąć - uderzyć l lachnij wujka w pompkę - odczep się! l larwa - brzydka dziewczyna M l makgajwer (Mac Gyver) - konserwator szkolny l mentos - ocena niedostateczna l mrowisko - pokój nauczycielski l mutanty - uczniowie pierwszych klas l mutagen - uczeń, który mało się uczy l mycka z chwaścikiem - czapka z pomponem P l pacyna - głowa l Pamela - bardzo ładna dziewczyna l piana - piwo l przypał - głupi człowiek l pykać się - uprawiać seks R l racice - nogi l radary - uszy l raj - ubikacja l rapy - ręce l rzucić zwłokami - odpoczynek S l sanki - stosunek seksualny l sierściuchy - uczniowie pierwszych klas l smolić, smotkać - palić papierosy l stukać - uczyć się l stypa - apel szkolny l szarpać wodę - pić alkohol U l umoczyć się - zakochać się l urlop mieć - być skreślonym z listy uczniów l uszczęśliwić rodziców - niechciana ciąża W l wacki, wajchy - wagary l wciążyć się - zajść w ciążę l wichura - wiejska zabawa l wierszokleta - narkoman l wiochmen - ujemnie o człowieku ze względu na wygląd l witka! - powitanie l wrzody - małe piersi dziewczyny l wymiatanki - gry komputerowe l wyżły - uczniowie starszych klas Z l zaświergolić - zakochać się l ziomal - człowiek l ziółka - narkotyki l zwiędła rura - dziewczyna, z którą nikt nie chce się umawiać nie wiem kto z tego korzystaszczerze mówiąć niektóre z tych slangów wchodzą ;]
|
|
Nie wiem co to za podniecanie sie II liga zobaczymy ile was bedzie chodziło na mecze a szczególnie na derby przyjdzie. A II liga to juz nie przelewki bo względem kibicowskim to nie jestesmy za bardzo przygotowani na II lige
|
|
ja popieram pomysł w 0,001 % po jaki *** niszczyc przyrode tylko po to aby nie bylo wypadkuw jak nie chcecie wpasc na drzewo to zwolnojcie se do tych 50 km/h i bez problemu wychamujecie przezd drzewkiema nie zaraz wycinac Robotnica
|
|
down - ptysiu91 najcześciej używany slang na forum
|
|
Gdzie mogę kupić jakieś kufle do piwa??? Zbych
|
|
dzieki MrS za info
|
|
w Ełku od dawna jest coś takiego organizowane, a ludzie wymyślają różne rzeczy żeby tylko wygrać
|
|
ja też jestem przeciw "prawku" od 16 roku życia/// zresztą niektórzy nawet w wieku 18 lat nie nadają się do prowadzenia... sam jak miałem 18 lat to paliłem gumy i takie tam inne głupoty się robiło... otrzeźwiałem, jak po sezonie ojciec kazał mi kupić "ze swoich" nowe opony...
|
|
Ale przynajmniej wiadomo w którym momencie należy się śmiać :-)
|
|
I chyba też na Poznańskiej, przy browarze w sklepiku koło knajpy "ATOM" (?)
|
|
Istnieje (istniało) coś podobnego na terenie spółdzielni Perpsektywa, gdzie wybierano najładniejszy ogródek raz do roku. Chyba całkiem spore zainteresowanie panowało, chociaż teren nie tak duży. Dlatego myślę, że taki konkurs pewnie przyciągnąłby sporo działkowiczów. Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
wiem o Jedwabnem. Koleś zajmuje si ę tylko motocyklami. Jest dobry ale do tanich nie należy i jest zafoszony często,Heheheheheh
|
|
No ale o północy w kosz grać ? za pierwzym razaem powinno być pouczenie a nie 250 zeta mandatu :/
|
|
Ehhh Lomza to miasto policyjne :/ wszedzie pelno jest policji kamer i innego guwna. Nieda sie pomalu zyc w nim, najbardziej wku** mnie fakt ze jak zatrzyma ciebie policja to zwraca sie do ciebie jak do kriminalisty (jak bys 10 zabil i myslal o 11 ) . Policja jest bez kultury a najgorsze jest to, ze my im za to placimy ehh. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
od kogo wymagasz kultury to sąjajozw*** do policji idąludzie których w cywilu zabiła by bieda ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nigdy bym nie zaplacil tego mandatu! wolalbym sprawe i mysle ze by umorzyli albo przynajmniej zmniejszyli kwote do zaplaty!....skur..!!! pan "wladza" za duzo ma wladzy!
|
|
dziwne że jeszcze mieczkoś się nie wypowiedział:P Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Elo-cześć narka-dowidzenia:P goń się-odczep się
|
|
nemo wrote: Nagrodą będzie pewnie łopata i grabię z autografem jakiegos łomżyńskiego notabla ;-) Mysleliśmy o M4 w Warszawie, ale twoja propozycja wydaje się byc atrakcyjniejsza :)
|
|
napiszcie mi!prosze Zbych
|
|
Na Sienkiewicza jest najlepsza dobre ceny, świetny wybór i miła obsługa:D ________ Malachit
|
|
Własnie o to chodzi ze nie jestesmy przygotowani i chodzi mi tu o "młyn" co z tego ze jest tam 250-300 osób jak polowa to dzieci i dziewczyny, kto by sie postawił w razie jakiegos avanti osób 50 góra. Derby z Jaga wszystko wyjasnia i z :młynku" 250-300 osób zrobi sie 100
|
|
Jeziorko w "Baranowskim" ??
|
|
Cześć, od jakiegoś czasu mieszkam w Łomży, ale nikogo nie znam i nie wiem, czy są tu ludzie jeżdżący w wolnym czasie, dla relaksu na rowerze? Czy organizuje się jakieś wycieczki, wypady itp. Okolica wydaje się nadzwyczaj sprzyjajaca..Rowerzyści, odezwijcie się! Zbych
|
|
Walą się po kątach !!!
|
|
co poradzisz jak juz rozkrecili na czesci ten samochod i pewnie poszly w cala polske....
|
|
Fanka bocianka nie ceń ludzi po sobie... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Myśle, że za takie "wykroczenie" pały powinny dać najwyżej pouczenie. Co innego gdyby się to powtarzało co noc, ale tak nie było! ps. działo sie to na boisku na małachowskiego
|
|
zapraszam do sprawdzenia owej pisowni:) przykładowo na wikipedii.
|
|
Przypał - Ostrzeżenie przed Zagrożeniem . ( Dyro ) Kiuciu Ruciu - Chodz Na Sianko . Yo - Witam Cię . ********** - Idz z tąd . Ptysiu - Yeti . Dyro - Dyrek . Frajer - sprzedawczyk (Psy) Psy - Policja Obywatelska . H..Ci W d... - Chce Cie Przeruchać .
|
|
wredna i pyskata: zamknij się w tej Twojej wikipedii i nie próbuj być taka do przodu, bo ktoś Cię może od tyłu dojechać :)... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nie Wszedzie są pestki z jagi są normalne he np w markecie ;D
|
|
Większośc ludzi wypowiadających sie na ten temat nie ma wogóle zielonego pojecia o tym co pisze.Moje zdanie jest takie:Koleś zrobiłes zle to zostałes ukarany a jeżeli uważasz ze nie słusznie to było nie przyjmować mandatu i sprawe rozwiązałbys w sądzie.Przyjmując mandat uznałes sie za winnego wiec proszę Cie nie pie**dol mi teraz tu jaka tu Policja jest a jaka powinna być tylko kołuj kase i zapłać mandat... Pzdr -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Zatem pytam administratora i tych ludzi, którzy są odpowiedzialni za to, co się dzieje w Łomży: Dlaczego nie ma informacji mówiących o tym, jakich atrackcji możemy się spodziewać w nadchodzący weekend, co będzie ciekawego w nastepnym tygodniu ze sportu, itp. Powinna być jakaś publikacja na ten temat. No kur.... wnerwiłem się bo w miniony weekend rozmyślałem co tu ciekawego robić w Łomży a tu proszę... W Zbójnej odbywały się zawody strażackie. I oczywiście nigdzie żadnej o tym informacji. Ludzie pomyślcie o tym. Zbierajcie informacje i informujcie ludzi o atrakcjach (jeśli takowe maja być). Każdy napewno byłby zadowolony gdy buszując po portalu mógłby zapoznać się z tym co będzie ciekawego sie działo, a tym samym zaplanować sobie wolny czas.
|
|
Witam Jaki byście mi polecili sklep wędkarski w Łomży. Chodzi mi o to był dobrze zaopatrzony z miła i fachową obsługą. Filip
|
|
no właśnie, makmarc i tomaszlom to b. dobry pomysł. Niestety, zaraz muszę zmykać z neta ale może jutro o tym pogadamy? zatem do jutra. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
a od kiedy to dziennikarz ma informować o imprezie mającej się wydarzyć, to chyba raczej organizator powinien o to zadbac aby rozreklamować imprezę którą organizuje, między innymi poprzez zamieszczenie jakiegoś baneru na stronce, lub też zwykłego ogłoszenia
|
|
Wredna i Pyskata zwracasz uwagę na błędy innych popatrz na twoje czepiasz się do innych o jedna literkę to zobacz ja pokaże twój post też z jednym błędem Autor: wredna i pyskata (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 08-05-06 14:53 Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, żeby przynajmniej błĘdów nie robili, jeżeli takimi hasłami posługują się na co dzień:) A do przodu podążam, w tempie odpowiednim dla siebie i wcale nie staram się "być taka do przodu". A jeśli już ktoś mnie "od tyłu dojedzie" to będzie tylko i wyłącznie mój problem, nie uważasz? :)
|
|
HotSpot to koszt zaledwie kilkuset złotych (router z AP + dobra antena). Do tego jakiś DSL i jazda. Przypuszczam, że na tego typu cele znajdą się pieniądze również z Unii Europejskiej - weszliśmy do niej, to trzeba doić od nich ile tylko wlezie. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |