Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejni na głowie polskiego podatnika: Będziemy musieli ugościć nielegalnych imi |
Ja jeżdzę, ale niestety rzadko ostatnio w Łomży bywam :-(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejni na głowie polskiego podatnika: Będziemy musieli ugościć nielegalnych |
2 zdjęcie to chyba przy nowym moście ;-)) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Re: kolejni na głowie polskiego podatnika: Będziemy musieli ugościć nielegalnych imi |
Zajrzyj:http;//www.4lomza.pl/index.php?k=225
|
|
Re: kolejni na głowie polskiego podatnika: Będziemy musieli ugościć nielegalnych imi |
ewentualnie z górnego paska wybierz jeju i link dla rowerzystów.
|
|
Masz jeszcze to !
|
|
dziwni jesteście, tak palpacie, palacie na okrętkę to samo..a nie możnaby po prostu się zorganizować, skrzyknąć, pojechać gdzieś i przyjemnie spędzić czas?? Ja zrobiłam w sobotę traskę: Łomża - Giełczyn - Bacze Suche - Wygoda - Puchały - Pniewo - Łomża. wspaniałe krajobrazy, piękna pogoda a ludzi na trasie - jak na lekarswo. To gdzie Łomżyniacy spędzają w takim razie weekendy? W domu, w barze?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
noo... kazdy sadzi wg. siebie... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja bym odpiął się od interu na jakieś 4 miechy, to akurat będzie jakieś 250 zeta. Innego wyjścia nie ma. Od razu trzeba było kombinować na miejscu ....... może głośno zapłakać, krzyknąć w przerażeniu, że starsza z domu wygoni, albo w rękę przynajmniej próbować pocałować. Teraz za późno. Chyba, że pan Prezydent ułaskawi. Z podaniem o ułaskawienie to trzeba naginać do tego Grockiego chyba.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |