Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Izby Lekarskie w Polsce przejęte przez BigFarma? |
Izby Lekarskie w Polsce przejęte przez BigFarma! Świadczą o tym m.in. prześladowania wielu lekarzy leczących swoich pacjentów na wirusa C-19 - lecząc amantadyną jako lekiem sprawdzonym i tanim. To chyba największe korporacje które mają dbać o dobrostan ludzi. A dbają tyko o kasę. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Izby Lekarskie w Polsce przejęte przez BigFarma? |
Na portalu Do Rzeczy relacjonuje swoje problemy dr Katarzyna Ratkowska. Zacytuję fragment. Resztę poczytajcie sobie sami ... DoRzeczy.pl: W piątek [24-11-2023] stanie pani ponownie przed sądem lekarskim. Powodem sprawy są pani wypowiedzi dotyczące szczepionek na COVID-19. Chodzi m.in. o wywiad, jakiego udzieliła pani naszemu portalowi. Jak wygląda dokładnie pani sytuacja? Dr Katarzyna Ratkowska: Wypowiedzi są jednym z powodów. Pierwsze oskarżenie i proces miał miejsce 18 marca 2022 roku. Były tam dwa zarzuty. Pierwszy dotyczył tego, że leczę COVID-19 amantadyną, a drugi to to, że śmiem cokolwiek negatywnego powiedzieć o preparatach genetycznych, które nazwano szczepionkami przeciwko COVID-19. Rzecznik odpowiedzialności zawodowej wnioskowała o natychmiastowe zawieszenie mi prawa wykonywania zawodu. Kiedy zapoznałam się z aktami sprawy byłam zdumiona: zobaczyłam, że śledzona i negatywnie komentowana jest każda moja wypowiedź w mediach. Najbardziej dotknęły moich oskarżycieli wypowiedzi w telewizji Polsat, w Radio Maryja, wRealu24, ale również wywiad dla portalu DoRzeczy.pl, gdzie mówiłam m.in. o tym, że tzw. szczepionki przeciw COVID-19 stwarzają zagrożenie zdrowia i życia, a także, że skandalem jest dopuszczenie ich stosowania u dzieci. W aktach sprawy jest mowa \"że moja działalność jest szczególnie niebezpieczna\". Jest tam również komentarz, \"że się nie poprawiłam\" mimo dwóch spotkań rzecznika odpowiedzialności zawodowej ze mną w Bydgoskiej Izbie Lekarskiej, które miały miejsce jesienią 2021 roku. Przypomniało mi to teczki i donosy z czasów działalności SB, czyli jak się dotąd wydawało, minionej już epoki. /.../ https://dorzeczy.pl/opinie/506883/dr-ratkowska-chca-pozbawic-mnie-prawa-do-pracy.html Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
oooo! taaaak! psychiatra ma być ekspertem od chorób zakaźnych... \"Dr Ratkowska zdążyła w ciągu 20 min. programu – z czego przysługiwało jej około połowy czasu antenowego, czyli 10 min. – wypowiedzieć niesłychaną ilość tez niezgodnych nie tylko z obecną wiedzą medyczną, ale i z faktami. \" https://oko.press/niewiarygodny-show-polsatu-psychiatra-opowiada-bzdury-o-pandemii rudy błazen z druhem
|
|
Apel - zaWezwanie ... 19 grudnia 2022 roku „Sąd Lekarski” przy Okręgowej Izbie Lekarskiej w Krakowie wydał skandaliczny wyrok na doktora Zbigniewa Martykę. Doktor otrzymał roczny zakaz wykonywania zawodu. Powodem tego był jego sprzeciw wobec „aktualnej wiedzy medycznej”, którą promowało Ministerstwo Zdrowia i wielkie koncerny farmaceutyczne. Za to, że doktor Martyka nie uległ propagandzie i twardo stał po stronie pacjentów oraz wolności słowa w debacie medycznej, chcemy mu podziękować, zbierając podpisy, które zostaną wydrukowane w specjalnej księdze, którą mu wręczymy. Na pierwszym miejscu pamiętamy o tych, którzy włączyli się w protest „Dajcie leczyć” w obronie doktora, dlatego ich podpisy automatycznie znajdą się w naszej księdze. https://www.dajcieleczyc.pl/dziekujemy-doktorze/?ka=007313 Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
hajhitla dvpokrata, uważasz, że służbę zdrowia powinne przejąć wybudowane przez was obozy koncentracyjne pod nadzorem uwielbianego przez faszystów takich jak ty dr Mengele. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@ziomex- znowu nie wziąłeś tabletek Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
\"oooo! taaaak! psychiatra ma być ekspertem od chorób zakaźnych...\" Ty mały sprzedajny uju,ty tu za ekspertów często stawiałeś wszelakiej maści skvr.. którzy często z medycyną nie mieli nic wspólnego! A więc spier....w podskokach je*any naganiaczu! Kasia..
|
|
Dla małego puto, Bill-pedofil jest ekspertem, nie tylko od pandemii i szczepionek, ale od wszystkiego. Włącznie ze sztucznym mięsem.
|
|
Rydzyk: Zaszczepiłem się trzy razy. Posłuchałem lekarzy Na sympozjum „Oblicza pandemii”, organizowanym przez należącą do Fundacji Lux Veritatis uczelnię w Toruniu, ojciec Tadeusz Rydzyk wyznał, że przyjął trzy dawki szczepionki przeciw COVID-19. - Ja posłuchałem lekarzy. Już znałem takich, co nie słuchali lekarzy. Wąchają kwiatki od spodu - tłumaczył. rudy błazen z druhem
|
|
Pewnie bredził tak po tym, jak Franek potajemnie spotykał się z weterynarzem od phizera?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |