Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
urojenia nawiedzonych PiSlamistów |
Kurator oświaty Barbara Nowak w wywiadzie dla WP powiedziała, że słyszała od znajomej, że w szwedzkich przedszkolach są pokoje do masturbacji. Ambasada Szwecji wydała już oświadczenie w tej sprawie. Teraz na słowa kurator reagują Polacy, którzy mieszkają w Szwecji. – Pracowałam w szwedzkich przedszkolach i nigdy takich pokoi nie widziałam – mówi Onetowi Joanna, która od 14 lat mieszka w Szwecji.https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/to-jest-hanba-burza-w-sieci-po-slowach-nowak-o-pokojach-do-masturbacji/5t7fc6b,2b83378a ...na tym forum grasują POdobni nawiedzeni urojeniami jak choćby Rzydzicowy dvPOkrata i ch.. jego ślepy... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: urojenia nawiedzonych PiSlamistów |
@paplik- byłem z żoną w wielu kościołach ale nie przeszło nam do głowy żeby na ołtarzu kochać się. Jest to zbyt intymne i odpowiedzialne. Ale jak pisałeś w temacie obok są ludzie którzy mając ruję potrafią robić to gdzie popadnie. Bo im “tak się chce“ ... Barbara Nowak jest poważnym człowiekiem i panuje nad swoimi odruchami. Więc skoro powiedziała to usłyszała. Zaś sprawa jest zbyt poważna na żarty. W odróżnieniu od paplaka Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...z żoną może nie, ale z innymi niewiastami i owszem... rudy błazen z druhem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |