Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przestroga- Moja Europo, Bóg nad tobą płacze! |
Moja Europo - Moja Europo, Pan nad tobą płacze ty zabijasz proroków, wolisz żyć w kłamstwie w siatce pozorów, w blichtrze kolorów za trzydzieści srebrników kupujesz względny spokój. (...) Sztuczne zęby i uśmiechy, ładnie, ślicznie i na efekt glanc, puc, błysk, pięć gwiazdek i na luzie szpan puste domy i kościoły, chłodne wnętrza, krótkie stoły życia ćwierć, alkohol z lodem, dyskoteka gra ... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przestroga- Moja Europo, Bóg nad tobą płacze! |
Moja Europo, Bóg nad tobą płacze ty zabijasz proroków, wolisz żyć w kłamstwie w siatce pozorów, w blichtrze kolorów za trzydzieści srebrników kupujesz względny spokój. https://www.youtube.com/watch?v=TqdZl-rArSI Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
HYMN CIEMNOGRODZIAN Aczkolwiek świat idzie do przodu, My go ciągnijmy w tył, Synowie my Ciemnogrodu, Walczmy z postępem co sił! rudy błazen z druhem
|
|
Ja tylko nadmienię - płaskoziemiec to ten co mówi że Boga nie ma. @paplik to ciemnogrodzianin. Czyli jest na usługach szatana Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
hajhitlo dvpokrato, twoją europą jest Federacja Rosyjska. Polnie realizujesz program Putina. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Żydzicowy dvPOkrata nic nie rozumie, niedostępny jest dla niego racjonalistyczny światoPOgląd. Oto bowiem ateista nigdy nie odPOwie, ani twierdząco, ani przecząco na pytanie o istnieniu boga rozumianego ogólnie jako niematerialny byt i siła sprawcza. Przecząco natomiast na bazie racjonalizmu można odPOwiedzieć na pytanie o konkretnym bogu, którego istnienie opiera się na nieprawdoPOdobnych mitach, najczęściej POchodzących ze starożytnych źródeł. Z tychże POwodów przeczę istnieniu boga Biblijnego, czyli Jahwe, czy innego jego żydowskiego syna, o niePOkalanym POczęciu nawet przez litość nie wsPOmnę... rudy błazen z druhem
|
|
Rzydzic- nie jesteś ateistą. Jesteś komuch. I ciemnogrodzianin czyli na usługach Szatana Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...tak Żydzic, nie jesteś, boś prymitywny i durny do cna katol wierzący w kler zamiast w boga i dlatego bronisz pedofilów w sutannach... rudy błazen z druhem
|
|
Hajhitlo dvpokrato, a to prawda, że aby dostać się do waszej faszystowskie partii , to trzeba zabić Żyda i wiewiorkę? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jeśli bóg beczy to dlatego, że POświęcił życie swego pejsatego syna na darmo, bo na jego micie POwstała POtężna mafia religijna, która POnad 2 tysiące lat okłamuje, dręczy i okrada ludzi... rudy błazen z druhem
|
|
Żydzic @paplik- dzień bez oplucia katolików u marksiego i leniniego i staliniego oraz unijnego konucha dniem straconym? ... To się nie męcz. Wynocha do Brukseli albo Berlin - Mekki posTępaków Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. Również dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
hajhitlo dvpokrato, to nie ładnie nie odpowiadać na poważne pytania. A może go nie rozumiesz go w języku polskim. Trzeba ci przetłumaczyć na twój ojczysty pisany cyrylicą? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |