Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŚMIAŁAŚ się żałosna BANDO, gdy Kaczyński mówił, że z ruskimi |
Największy wybór jak zwykle na Allegro.pl Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŚMIAŁAŚ się żałosna BANDO, gdy Kaczyński mówił, że z ruskimi |
Siema nie wiem jak wy ale ja gram w tibie na serwerze Obsidia jezeli ktos gra rowniez na tym serwie niech powie to zostaniemy byc moze ziomkami w tibii xD. bagrmosen
|
|
a co ty przyjaciol szukasz?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A swoja droga przeczytajcie co tam slychac u rafała w Krakowie: http://www.wislakrakow.pl/?akcja=news&id=11642 Jurand
|
|
A jakby nie wsiedli do tego samochodu, tylko wybrali autobus też by żyli.. Tylko co z tego? Może należałoby też zabronić korzystania z samochodów?;)
|
|
Juz niedługo w IST bedzie można oglądać TV. W tej chwili nadaja 3 programy a bedzie ich więcej. Internet maja najszybszy w Łomży, praktycznie nie ma przerw, w razie problemów z internetem szybko przyjeżdzają i usuwaj awarię. Moim zdaniem profesjonalizm na bardzo dużym poziomie.
|
|
gówniana gierka , grafika już lepsza w Mario ;-)) Robotnica
|
|
Ygadyam sie ye to gupia gierka Robotnica
|
|
zajrzyj na http://torrent.net.pl/ oraz http://www.torrenty.org/ pozdro
|
|
tak ale tam trzeba zapłacić żeby sie zalogować a ja nie chce płacić najlepiej by było gdyby był odrazu plik torrent "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jak w każdej sprawie, nie ma sensu popadać w przesadę w którymkolwiek kierunku. Długi weekend spędziłem podróżując po Mazurach. Wcale nie do rzadkości należy tu ostrzeżenie "drzewa w skrajni". Jak to wygląda w praktyce? Pięciometrowej szerokości jezdnia i po obu jej stronach szpaler drzew zasadzonych co 4-5 metrów z pniem wyłażącym z ziemi tuż przy krawędzi nawierzchni. Z naprzeciwka jedzie autobus albo TIR. Jego lewe koła zasuwają po moim pasie, bo on też nie chce kosić drzew po swojej stronie. Z jaką prędkością muszę jechać, aby uciec mu na pobocze i nie walnąć w drzewo? 60, 50, 40... No ile? 20 km na godzinę. I to wszystko na drodzę, gdzie teoretycznie mógłbym jechać 90. Przecież tu nie o to chodzi, żeby szaleć. Czasem na wąskiej drodze trzeba zahaczyć kołem o pobocze, żeby chociażby bezpiecznie się wyminąć. A jak to zrobić, gdy asfalt przytula się do szpalera pni? Zbych
|
|
no jak to nie trujka sie powtarza trzy razy
|
|
stasieq jakbyś spojrzał kilka postów wyrzej to nie zadawał byś takich pytań, ale jeżeli juz to powiem Ci że to, iż "trujka sie powtarza trzy razy", to nie jest nic szczególnego, sporo tego typu kombinacji można złapać, na tym polega cały urok wychwytywania tych szczególnych a nie pospolitych, że trzeba mieć troszkę szczęscia i dobre oko, gdybyśmy mieli łapać wszystkie tego typu co nam podałeś, to zapewne zabrakło by nam miejsca na serwerze
|
|
czemu on boguskiego nie wystawia?!!?!!?! .... idiota! najlepiej by bylo jak by boguski wrocil do ŁKSu!!! tylko teraz pewnie niezle kosztuje! :/ ale mniejmy nadzieje ze zobaczymy go .... w reprezentacji Polski :D ... chcialo by sie!:)
|
|
Nie ma i nie prędko będzie… A nawet jeśli to módlmy się, żeby tak nie było. Już barany na skuterach dowodzą, że o wiele dla nich za wcześnie na użytkowanie dróg :/ _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
zgadza się , niech nauczą sie gnojki jeździć na tych "kosiarkach" a później startować do czegoś poważniejszego "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
właśnie... chodz mam 15 lat to jednak woje zdawać od 18 lat!!! bo jak już 16 latki zaczną się popisywać przed kolegami to będzie ze 3 razy więcej wypadków niż do tej pory!! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
w multimedia masz 6 GB limitu. Robotnica
|
|
Data: 06-05-06 22:43 no nie wiem czy u kolegi:)) patyrz na godzine:) Zbych
|
|
Wczoraj koło północy grałem z kumplem w kosza i by git było bo się zbieraliśmy kumplowi piłka za siatkę wpadła i poszedł wyjściem z tyłu wziąć przy wyjściu zgarniał go facet za nim szedł drugi już chciałem lecieć w dziób dać bo myślałem ,że jakieś menele zaczepili go jednak po chwili zobaczyłem pod kurtka jednego z nich blaszkę (odznakę) a drugi pałkę wyjął. Okazało się ,że tajniacy z tyłu boiska zajechali... Ten z pałką zaczął nawijać jakieś śmieszne teksty... Z tym ,że jeden chciał nas pouczyć i dać spokój ,ale drugi był uwzięty (ten z pałką) i z tekstem wyskoczył ,że to wykroczenie itp. widać taki sku****** Więc jeden notował drugi gapił się na nas i wymachiwał pałką przed zębami (dosłownie) potem przez Sb-radio sprawdzili dane... Tłumaczenie typu ,że już dawno nie gramy i się zbieraliśmy tylko kumpel po piłkę szedł nic nie dała nic prośba o pouczenie też nic , tłumaczenia skąd wziąć żeby to mandat zapłacić też nic ten jeden z sb radio widać ,że chciał dać se na spokój ,ale ten drugi twardo tylko pierniczył jakieś teksty żeby się nie wymądrzać , nie pyskować jakieś tam grypsy o poch*** itp. Tylko co chwile wyjmował i machał pałką. Dostaliśmy 500 zł mandatu (po 250 zł na łebka) chociaż ja już dawno nie grałem tylko siedziałem na ławce nawet nie widzieli , żebyśmy grali !!! Jak nas nie stać to ten wredny powiedział no to areszt będzie lub odrobicie społecznie ,jak nie pasi to do sądu grockiego... Już wolałem nic się nie odzywać bo pełnoletni jesteśmy i jeszcze by temu z pałką (jakiś chory psychicznie bo dziwnie się zachowywał :D) odwaliło żeby nas na 24h wziąć !!! Co wy na to ? Moim zdaniem pouczenie to max co powinno być - zauważyłem ,że POLICJA w łomży pewnie się czuje i na dużo se pozwala ,ale to przegięcie tym bardziej ,że ta sytuacja wg. mnie to pomyłka służb porządkowych w łomży… Widocznie kabla może mam jakiegoś na placu i chyba się domyślam ,że to może być pies bo w którymś bloku mieszka jeden bo sami to chyba po tajniaku by się nie fatygowali ! Ja pierwszy raz w tym roku grałem w kosza i chyba ostatni :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Taka jesr prawda, ze policja kazdego mlodego czlowieka i uwaza za potencjalnego przestepce i bardzo rzadko sie zdarza zeby zachowywali sie kulturalnie itd, wiecej jest wyzwisk i straszenia. Jedynie do ludzi troche starszych zachowuja jakis szacunek.
|
|
a kto ma miłe wspomnienia dotyczące Bożenki Babielowej?
|
|
Gdzie to jest i co to jest? Zbych
|
|
ale ocb? że niby nie można grać w kosza o północy yyy??? ile razy się grało do takich pór na sk8parku i nic nigdy nie było :/ "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ehh, bez komentarza, jestem bezsilny, jedyne co moge zrobić to napisac posta, aby topic utrzymał sie. Moze ktos to przeczyta i wyciagnie wnioski? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Zawsze kupuje na Sienkiewicza - i zawsze jestem bardzo zadowolony. Potem jest długo nic i dopiero Marzenie jest na drugim miejscu w moim rankingu. Tyły tej listy grzeje kwiaciarnia na rondzie przy Al. Legionów i Wojska Polskiego :/ bagrmosen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |