Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chesapeake forumowy idiota ktory w zyciu nie napisal nic na temat |
Widziałam fotorelację z meczu.I przeraził mnie widok płonących szalików gospodarzy!!! mnie tam nie było,ale nie sądzę,żeby to oni-gospodarze-je podpalili. Przeciez to żadne kibicowanie palić szaliki,ale checa ojej-nad tym trzeba płakać,a nie jeszcze zdjęcia publikować =/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chesapeake forumowy idiota ktory w zyciu nie napisal nic na temat |
Jeżeli z tymi szalikami to prawda - to jest to zwykłe chamstwo. Ci kibice przynoszą hańbę ŁKS-owi.
|
|
PODOBNO mozna robic od 16lat ale musi sie jezdzic z kims z rodziny kto ma prawko, a jak juz sie bedzie mialo 18 to ponownie sie zdaje.
|
|
Do waszych tępych główek - tradycja palenia szalików wrogiej drużyny ma już w Polsce prawie dwudziestoletnią tradycję. Ale skąd wy możecie o tym wiedzieć dzieci neostrady ?
|
|
"Tradycja"???!!! dla mnie to żadna tradycja.
|
|
II liga II liga ŁKS!!! Ja już czuję atmosfere meczy II ligi i tam posiedzimy z rok albo dwa i EKSTRAKLASA ale wieże że do EKSTRAKLASY awansujemy w pierwszym roku tylko potrzebny jest STADION Zbych
|
|
W tym rzecz, ze wiekszosc osob wypowiada sie tu, a nie wie na jakiej zasadzie to prawo by 'dzialalo'. Chodzi o to, ze w krajach w ktorych jest wprowadzone prawko od 16 lat zmniejszyla sie liczba wypadkow!! Dlaczego? Bo przez dwa lata trzeba jezdzic z prawnym opiekunem, wiec mlody kierowca jest pilnowany i nabiera pewnych nawykow
|
|
hahaha dokladnie :D pewnie od kumpla pisal lol :D GLOSUJ TYLKO NA po ! klonu wywalonej przez Polakow w niebyt polityczny MUMI WOLNOSCI!! GLOSUJ NA PO ABY JUDEOPOLONIA ROSLA W SILE A POTOMKOM KOSZERNYCH UBEKOW ZYLA SIE JESZCZE DOSTATNIEJ! NIE DAJ NABIJAC SIE W BUTELEKE PRZEZ TVN24 TELAVIV-ZORNIA
|
|
|
|
Witam Chciałbym zorganizować konkurs na najpiękniejszą działkę, ogród przydomowy w Łomży. Przewidziane są atrakcyjne nagrody dla dla najlepszych. Jak myslicie czy taka incjatywa spotkałaby sie z zainteresowaniem działkowiczy? Pozdrawiam Filip
|
|
Bzdura prawko od 16-stki po kija to mało młodych sie rozbija , kto będzie tych małolatów z ulicy zbierał ,ale ubezpieczenia by podrożały :-O heheh na szczęście i tak nie przejdzie ,ale filmiki z elek by były można troche szybciej bo na pokemony się spiesze :D
|
|
ŁKS to jest to kocham ta drużyne i pewien od dawna jestem 2 ligi !!! Niepokoji mnie tekst o meczu z jaga to chuligani i wogóle pajace z co 2 klubem zatargi wolałbym żeby nam znowu stadionu nie rozpieprzyli... !!! Po za tym ŁKS RuLLEZZ !!!!!!!!!! ŁKS TO ZAJEBISTY KLUB JEST !!!!!!!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
I znowu temat o policjantach:)ciekawe czy to byla prewencja czy kryminalni???????ale z tego co wiem to kryminalni chyba interwencji nie zalatwiaja wiec musiala to byc prewencja.jak wygladali na przyszlosc zeby wiedziec ......HOTVIG moze pamietasz ich, przedstawili sie tobie chociaz??
|
|
LIST OTWARTY MTUiOD oraz PTChD-NOT do Ministra Środowiska. http://www.ptchd.org.pl/site_page_content/news/cala_aktualnosc.php3?id=34&gdzie=0
|
|
Co ty tylko droge zaszedłi o dokumenty zapytał i jechał z jakimiś żałosnymi tekstami. Zgarnął kumpla kiedy do piłki szedł i do siadki go. .. a rozpoznac bym nie rozpoznał po tajniaku byli jeden chudy w jesienej kurtce ciemne włosy a drugi blusa dresowa ok 40-stki włosy na jeża i policyjna pałka czarna :D
|
|
Sorry Tyku nie wypowiedzialem sie bo nie było mnie na forum ale juz jestem i mam kilka pytań. 1.Co ty chłopie robiles o północy na boisku ?? Wydaje mi sie że to nie przypadek że policjanci sie zjawili.Mysle ze wasza obecność nie pasowała któremuś z mieszkanców... 2.dlaczego przyjąles mandat ??Skoro uważasz że dostałes go niesłusznie... 3.Cytat:"ale drugi był uwzięty (ten z pałką) i z tekstem wyskoczył ,że to wykroczenie " -i miał rację,to rzeczywiście wykroczenie i należy sie mandat... 4.Co ty chłopie uczepiłes sie tej pałki?? Dostałeś nią czy co?? Może poproś mame zeby Ci kupiła taką pod choinkę!! Czy na miejscu tego policjanta podszedłbys o północy do nieznanych kolesi bez żadnego uzbrojenia?? (bo ja chyba nie...) Pozdro
|
|
Rysiek_85 i właśnie przez te jak to ładnie ująłęś "avanti" na znaczny wzrost kibiców ŁKS przychodzących na mecze nie ma co liczyć. Bo żadną przyjemnością jest oglądanie meczu w towarzystwie huliganów czychających tylko na okazję do wiadomo czego...
|
|
Też zapytam: są jakieś przepisy zakazujące gry w nocy? Przeczytałem ten temat i myślałem, że sie ludzie umawiają na nocne granie w kosza i spodobał mi sie ten pomysł. Niestety, przyjmując mandat uznajesz swoją winę, ale przeczytaj dokładnie co jeszcze jest tam zapisane. Jeśli sytuacja przebiegła tak jak opisałeś, to ze policjanci zachowali się jak świnie.
|
|
Kwiaciarnia "Marzenie" Zdecydowanie:P
|
|
W tym roku miałem dwa spotkania z Łomżyńskimi panami policjantami. Żadne z nich nie było miłe i wszystkie kończyły się tak samo: mandat za cichy chód po ulicy :/. Przyjołem obydwa - nie mam czasu włóczyć się po sądach. Za drugim razem to chcieli mnie na komende zawieźc bo odmawiałem przyjęcia mandatu. Dwie opisywane sytuacje zdażyły się w Łomży. Dużo podrużuje po innych miastach. Spotykam policjantów po nocach. Zatrzymają się, sprawdzą dane pogadają i puszczą. Tylko w Łomzy dostaje mandaty. Trzeba coś z tym zrobić. Może jakaś skarga, tylko do kogo?
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |